• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam olacak adamdan nefret ediyorum

Ben bir hukukcu olarak hakliyi savunurum. Kadin hakki denen birşey yok. İNSAN HAKLARİ var.
Konu sahibi anlaşamadığı adamdan boşanabilir. Dilekceyi vermek zor değil. Ne darp etmeye hakki var nede darp edilmek zorunda.
Öfke kontrolu olmayan insan tehlikelidir. Ne malûm kocasi başka odaya gitse konu şahibi sinirini cikaramadigi icin arkadan bıçakla saldirmayacagi? Bunun garantisi varmi? Erkek olmasina rağmen kendini korumakda hakli.
Adam ilk kollarindan tutup sonra tokat atmış ( ölümüne tekme yumruk girişmemiş, bogazina sarılıp kandıni linc etmemiş)
Öfke kontrolü olmayan ilk etapta konu sahibi.
Kocada suclu. Bu acik ve net. Ama mahkemede kesinlikle kadin suclu bulunur.
Kas gücüne gelirsek: ben kas geliştirdiğim icin bacaklarimi 120 kiloyla antreman yapiyorum. Benim kafaya veya surata aticagim bir tekme bayar yani... kadin erkek fark etmez. Her erkek güçlü her kadin güçsüz diye birşey yok. Anlik boşluğuna geldiginde kadinda bal gibi bir erkegi yere serebilir. Gücü yetmese kafasinda vazo parcalar. Hepsini gördüm. Mahkemede.
konu insan haklarıysa konu sahibi zaten daha önce de dayak yemiş.. ben kadınlar güçsüz erkekler güçlüdür demedim tabiki de kaslı kadınlar kassız erkekler de var uzak doğu sporları da var ayrıyetten evet.. bakın hem fikiriz ikimiz de; boşansınlar..

Siddetin hakli yani yok bu yuzden konu sahibi bosansin.Ama surekli kocasini kiskirtip kendisini magdur pozisyona da sokmasin.

Cunku caresiz ve de gucsuz degil ailesi de arkasinda.Iki tarafin da birbirinin uzerine gidip eziyet cektirmesinin anlami yok

Şiddet var pekide evliliginizdeki asıl sorun ne ..ne olduda tokat olayı oldu nedenler önemli ....sevginizi bitirecek kadar ne yaşandı ....

Bence siz bahsettiğiniz anlamıyla değil 'Kuduz Köpek Gibi' anlamında kullandınız

Avrupada yaşıyorum ve böyle örendim ve böyle kullaniyorum. Kuduz köpek ve kuduz hastaligina yakalanan insani hayatimda görmedim ve aşırı tepki, uygun olmayan tavirlar sergileyen insanlar icin kullaniyorum.

Bir insanin boğazını sikmak yani boğmaya kalkmak darp etmek degilmi yoksa öldürmeye teşebbüs olarakmi geçiyor kanunlarda?
Kolundan boynundan tuttum yazmış.
Konuda görmedim işte onu boğazını mı sıkmış, yorumlarda mı geçiyor yoksa tekrar okuyayım.

Hala anlamaya çalışıyorum, kinaye mi yapıyorsunuz, ciddi misiniz?!

Sizin bu mantiginiza göre konu sahibinin eside konu sahibine "çöp gibi davranarak" onu kiskirtiyor. O zaman konu sahibide eşine tekme tokat dalsin

Sizin gibi düşünen erkeler 3. 4. hanımını alıyor,ama erkek ya ne olacak ki.
İnşallah şaka yapmışsınızdır.

Yazılı iletişimde ben anlayamıyorum ne yalan söyleyeyim,umarım düşündüğünüz gibidir :)
ay çok güldürdünüz beni emoji kullanmadım diye böyle oldu sanırım :KK70:
agustos72 agustos72 'nin kinaye yaptığını anlayan/düşünen tek insan ben miyim yahu?
sanırım tek sensin :KK45:

Sıkmışmı zalim kadın
Evleneli 3 kere tokat yedim (en son dün gece). Kabul ediyorum ücündede üstüne gittim bazen bogazina bile sarildim cünkü bana cöp gibi davraniyordu. Kendimi tutamiyordum ozaman.
Burada boğazına bile sarıldım yazmış ya orayı kastediyor sanırım. Gözümden kaçmış.
Ciddi sorunları var, anlaşamamayı aşmış bu, şiddete varmış iyice.
Konu sahibi tek başına düzeltmek için uğraşıyor sanki, eski konularından da belli, adam umursamaz, delirtmiş kadını.

Boşanmayı gözün keşmekeşe git darp raporu al savcılığa ver

Bir daha olursa biter demişsin geçmiş yatmışsın

Boşanmayacaksan da blöf yap en azından

Sonra zaten uzlaştırmacı arar barıştırmak adına o süreçte burnu sürtsün bir pişman olsun ciddiyetini anlasın .

Kimi mesajları hayretle okuyorum. Evliliğini kurtar ne demek ya hu? Ortada bir evlilik göremiyorum. Sadece kölelik var. Erkeklere çok yüz veriyorsunuz. Evlenmemek ayıpmış gibi davranıp, 2 güzel söze kanıp koşa koşa evlenmeye gidiyorsunuz. Sonra sonuç bu. Ve hala seviyorum diyorsunuz. O halde oturun aşağı her akşam dayak yiyin. Ama eğer boşanmıyorsanız bu saatten sonra şikayet etmeye hakkınız yok. İnsan neden şikayet eder; rahatsız olduğu için. Rahatsız olan ne yapar; rahatsız eden durumu çözer. Bu gibi durumlarda kimseye "yeni huy nakli" yapılamayacağına göre, tek çare boşanmaktır. Kimse değişmez ve değiştirilemez.

Şaşırdım açıkçası önceki konularında baskın maddi olarak eve katkısı daha fazla olan bir kadın imajı oluşmuştu bende, hatta kadın erkekleşmesin demiştim...

Boşan bence de

Adam konusmak istemiyorum dedigi halde kolundan boynundn tutup zorlamissiniz. Sizinde kabahitiniz. Psikolojik yardim alin

Yaklasik iki yillik evliyim severek evlendik ailem karsi cikiyordu ama ben direttim ve sonunda evlendik.

Evleneli 3 kere tokat yedim (en son dün gece). Kabul ediyorum ücündede üstüne gittim bazen bogazina bile sarildim cünkü bana cöp gibi davraniyordu. Kendimi tutamiyordum ozaman.
Dün yine böyle birsey oldu o salonda film izlerken ben icerde yatip evliligimiz hakkinda düsünüyordum. Cünkü eskisi gibi degildik artik. Uyuyamayinca salona gectim kafamdan gecenleri söyledim konusmak istiyorum dedim. Ofladi pofladi kapatti televizyonu uyicam dedi yatti koltuga. Kendimi okadar degersiz hissettimki yanima bile yatmak istemesini hazmedemedim. Gittim yanina tuttum kolundan boynundan kalk konuscaz dedim. Birden gözü döndü kalkti beni koltuga yatirdi üzerime cikti sacimi cekti kolumu simsiki tuttu yumrugunu gördüm ama o yumrugu atmadi sonra tokat atti ve dediki "seni bugece döve döve öldürürüm beni rahat birak bugece". Deli gibi titriyordu sinirdin yüzünde nefret vardi resmen.
Ben odaya gittim esyalarimi toplamaya basladim evin kapisini kilitledi anahtari sakladi. Cikti balkonda oturdu bir saat sonra yanima geldi konusmaya calisti. Gözleri dolmustu özür diledi ama ona baska sans birakmadigimi böyledi.
Ayri yattik aglaya aglaya uyudum kolum mosmor olmus. Heryerim agriyor.
Ailem herzaman söyledi bana ne olursa olsun biz arkandayiz dediler. Gitecek yerim var allahtan.
Biyandan bitti diyorum cünkü ona karsi en ufak bi sevgim kalmadi kirginligim cok büyük ama öbür yandan ailemide üzmek istemiyorum. Onu tanidigim güne lanet ediyorum verdigim emekler haram olsun.
Ona 2. tokattan sonra demistimki bida el kaldirirsan yemin ediyorum bu is biter demistim ve yapacagini yapti... tek düsündügüm evet üstüne giderek biraz kiskirtmis olabilirim ama bu yaptigini yinede hakli cikarmaz. Ne yapacam kizlar
adama konuşmak istiyorum diyerek çok büyük kışkırtmada bulunmuşsun gerçekten. yahu adam döve döve öldürürüm seni demiş ne bekliyorsun. söyleyeyim öldürürse seni ailen daha çok üzülür...

Back
X