Hanımlar,
bu birbirinize laf sokacağınız veya haklılığınızı ispatlayacağınız bir konu değil, lütfen birbirinizi kışkırtıcı yorumlardan kaçınınız.
Şiddet hiçbir canlıya uygulanmamalı, erkekte hatalı kadında.
Kadın 3 kere tokat yedim diyor, demek ki eş sinirlendiğinde şiddete meyilli, 2. tokatta bir daha olursa boşanırım demiş, o zaman ya boşanacak ya da çok seviyorum onsuz yapamam diyorsa tokat yememeye çalışacak, var mı bunun başka yolu, bana kalsa 2. tokatta evlilik biterdi, hadi diyelim ilk tokat yanlışlıkla oldu ama yanlış 3 kere tekrarlanmaz, tekrarlanıyorsa yanlışlıktan çıkar.
Üstüne gittim diyor üstüne gitse de tokat atmasının haklı yanı yok, kadınla erkek eşit değil mi? O zaman güçler madem eşit değil, bir tokatla ölebileceğinizi de göz ardı etmeyin, o tokatların devamının geleceğini de unutmayın, kimse eşinden şiddet görmek için evlenmiyor, şiddet eşler arasındaki saygıyı yok eder, erkek çok sinirliyse kadın susacak ki adam tokat atmasın gibi savunmalarda yanlış, erkeğin öfke kontrolü olmalı, çok sinirleniyorsa sinirlenip şiddete yöneleceğini anladığı an oradan uzaklaşmalı, en azından bir süre yürüyüş yapıp sakinleşmeli, kusura bakılmasın ama erkekten dayak yememek için susmak çare değil, yarın yemeği beğenmedim, çocuk ağladı, anneme ters baktın deyip vurunca da kadın pardon kocacığım benim suçum mu demeli?