- 2 Kasım 2023
- 3.597
- 6.841
- 78
- 32
- Konu Sahibi pembeyiseverim
Eşiniz on yaşında galiba , buyumemis . Annesi olmayı bırakın. Belin kötü diye de mesaj atmışsınız. Oldu olacak evden kaçan çocuklar gibi kacmis kocanizMerhaba arkadaşlar. 1.5 yıllık evliyim. Eşim biz evlenmeden önce de oyun oynuyordu ama sadece haftasonları ya da tatillerde. Evlendiğimizde de böyleydi sonra ailesiyle ilgili sorunlar yaşamaya başladıkça oyunu kendisine kaçış gördü her akşam haftasonu tüm gün oyunda oluyordu. Çok şükür bir süredir bunu aştık derken bugün bir olay yaşadık canım çok sıkkın kalbim çok kırık. İki ay önce çocuk istediğimize karar verdik. Ben bir kaç gündür çok fena grip oldum eşim de sağolsun elinden geldiğince baktı. Bu sırada bana da yaklaştı ama hasta olduğum için reddettim. Bugün de toparlandığım için hazırlandım yanına gittim oyun oynuyordu. Bana oyunu bırakamayacağını arkadaşlarıyla girdiğini zaten bir kaç eldir kaybettiklerini şimdi çıkarsa küfredeceklerini falan söyledi. Yine de sırnaştım öptüm kokladım falan yok aynı şeyleri söyledi. Ben duşa gireyim o zaman dedim duşa girdim ama canım sıkıldı. Benden sonra da o girdi ben o sırada yemek yaptım. Yemek yaparken yardım lazım mı dedi yok dedim. Bilgisayarını kapatıp salona gelmiş uzanmış bende kitabımı alıp yatak odasına geçtim biraz kitap okudum hiç yanıma falan gelmedi. Yemek yemek için mutfağa gittim yine gelmedi. Onun da bel fıtığı var ilaç içecek ben yemek yedikten sonra onun yanına gittim baktım uzanmış arkası dönük yemek hazır yemeğini ye dedim. Bana istemiyorum git başımdan dedi. Ne demek istiyorsun dedim hem suçlusun hem güçlüsün bu tavırlarını bırakacaksın dedi. Bağırmaya başladı bende bağırdım ne yapmışım ben hem suçluyum hem güçlü dedim. İki dakika bekleyemedin dedi. Ben o halde yanına gelmişim sen kalkamadın karını öyle bıraktın ben mi suçlu oldum dedim biraz tartıştık böyle ne dediğini de hatırlamıyorum ama git o zaman dedim kalktı gitti.
Kendi arabası yok ailesi de burda değil kalacak yeri yok. Benim arabayı da almamış dışarda yağmur yağıyor fena defalarca da aradım mesaj da attım gel eve belin kötü diye açmadı hiç. Kendimi suçlu da hissediyorum artık neden böyle oluyor