• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam oyun bağımlısı

Onları da yapıyoruz ama arada. Mesela ayda bir iki kere dışarda yemeğe gidiyoruz geliyoruz eve duş al bilgisayara geç oluyor.
Zaten geldiğinde bile sen git dedin gittim rezil oldum diyecek ama gelmezse nerde kalır ne yapar diye düşünüyorum . Ya gelmezse korkusu
haklısınız der kesin gelmezse napar ki otelde kaç gün kalır ya da arkadaşta
daha önce gitti mi
niye korkuyorsunuz onsuz da yaşarsınız

tam tahmin ettiğim gibi su grubu
eminim sevgiliyken de türlü türlü manipülasyonlar yapmıştır
takmamak tek çözüm bu kişilerle ne konuşulur ne kavga edilir ne kısılır hepsinde sen suçlusundur
Aslında önceden hiç böyle değildi. Ne olduysa bir kaç aydır böyle oldu anlayamıyorum artık. Kaç saat oldu geri dönüş bile yok

haklısınız der kesin gelmezse napar ki otelde kaç gün kalır ya da arkadaşta
daha önce gitti mi
niye korkuyorsunuz onsuz da yaşarsınız
Daha önce de böyle iki kere evden çıktığı oldu. Birisinde ailesi bu şehirdeydi onlara gider diye düşünüp dert etmemiştim zaten gelmişti. Diğerinde de bu durumla aynıydı ama aradığımda açmıştı konuştuk halletmiştik. Zaten ondan sonra geldiğinde bunları söyledi.
Onsuz yaşayamama korkusu değil de ne bileyim ben abarttım mı benim suçum mu diyorum artık kendimi suçlu hissediyorum

Yemek saatimiz belli çok ekstrem bir durum olmadığı sürece hep aynı saatte yemek yeriz. Zaten mutfağa gittiğimi gördü sesleri duydu. Ne bileyim o gelsin bir sarılsın gönlümü alsın istedim.
Evet dediğiniz gibi sorumluluklarımız var ikimizin de. Elinden geleni yapıyor ama her zaman önceliklendirir mi kesin bir şekilde evet diyemiyorum
bence açıkça ve sakince konuş. erkekler genelde daha direkt iletişimi sever

Bu yakınlaşmanın çocukla da bir ilgisi yok ki. Karı koca çocuk düşünmeden de yakınlaşamaz mı? Bu söylediklerinizin hepsini düşünüp karar verdim tabiki ben de eşim de. Ama bu tepkiyi beklemiyordum çok kırıldım
Nasıl ne alakası var
Bakın bu problemler çocukla çarpı iki hatta üç olacak

Atmadım işte. Zaten bir kaç gündür hastaydım dediğim gibi sıcak duş iyi geliyor. Bana yanına gelmeden önce uzanırken de kendisi söyledi duşa gir birazdan iyi gelir diye. Zaten duşa girip çıksam ne olacak yanıma gelse ben yok mu dicem duşa girdim kapandı konu gibi bir şey de yok yani aramızda o da biliyor bunu
Ben öyle algılardım biraz fazla erkek kafasına girdim sanırım ama e madem duş alcaktın e bana niye cilve yaptın duşta mı sevişcektik yooo demek ki duşu sonra alacaktın trip gibi algılardım

Daha önce de böyle iki kere evden çıktığı oldu. Birisinde ailesi bu şehirdeydi onlara gider diye düşünüp dert etmemiştim zaten gelmişti. Diğerinde de bu durumla aynıydı ama aradığımda açmıştı konuştuk halletmiştik. Zaten ondan sonra geldiğinde bunları söyledi.
Onsuz yaşayamama korkusu değil de ne bileyim ben abarttım mı benim suçum mu diyorum artık kendimi suçlu hissediyorum
o gelecek bundan emin olun nerde kalır eşya vs almamış herhalde
sizi manipüle etmiş ama sırf bu olayla değil öncesi de vardır ondan öyle hissediyorsunuz abartı değil hazırlan süslen kocan oyununu bırakamasın buna da trip atılır
bu arada burdaki kişilere siz bakmayın yok işte bu adamla ömür mü geçer nasıl evlendin diyorlar ya
o iş öyle olmuyor insan içindeyken anlamıyor ya alttan alıp bu evliliği sürdür çek siniz ya da hep kavga hır gürle birinizden biri pes edecek eninde sonunda
peki kavga gibi durumlarda direkt küsüyor mu uzatma huyu var mı

bak olgun bi insan oyun oynuyorum tanımadığım insanlar küfür eder demez; oyundaki tanımadığı insanlar yüzünden karışıyla kavga etmez; hadi tüm bunlar oldu diyelim sonrasında seni bu kadar merakta bırakmaz.
bu yönetilemeyecek bi durum değil, sen de belli ki kendine değer veren ve akıllı bir kadınsın. ama süreci yönetmen gerek, bunu farket.
yapay zekayla biraz konuş bence, faydalı olabilir kişilik analizi ve taktik açısından

Ne önerirsiniz peki aramayayım mı bir daha kapıyı kitleyip uyuyayım mı? Gerçekten samimi bir şekilde tavsiyenize ihtiyacım var çok kırgınım mantıklı düşünemiyorum
eşine mesaj at "ben çok üzgün ve yorgun hissediyorum; biraz uyumayı deneyeceğim. gelmeni umduğum için kapıyı kitlemedim, dolapta da yemeğin var" de. sonra da başka bir şey yazma. sen sessiz kal, mesaj atarsa da yazma. eve gelmeden sana ulaşamayacağını anlasın

o gelecek bundan emin olun nerde kalır eşya vs almamış herhalde
sizi manipüle etmiş ama sırf bu olayla değil öncesi de vardır ondan öyle hissediyorsunuz abartı değil hazırlan süslen kocan oyununu bırakamasın buna da trip atılır
bu arada burdaki kişilere siz bakmayın yok işte bu adamla ömür mü geçer nasıl evlendin diyorlar ya
o iş öyle olmuyor insan içindeyken anlamıyor ya alttan alıp bu evliliği sürdür çek siniz ya da hep kavga hır gürle birinizden biri pes edecek eninde sonunda
peki kavga gibi durumlarda direkt küsüyor mu uzatma huyu var mı
Evet eşya almamış. Daha önce tartışmalarımız olduğunda da hep ailesiyle ilgili kavga ederdik. Konu hiç farklı olmadı. O zamanlardan bilgisayara bu kadar düştü. Sonrasında da ya bilgisayara çok bağlı olduğu için ya da ailesi yüzünden oldu hep tartışmalarımız. Çok şükür aşmıştık bir kaç aydır. O zamanlar da hep böyle gitmekle boşanmakla tehdit ederdi. Küsüp konuşmazdı ya da bağırıp çağırarak çekip giderdi. Konuyu halledince bir daha açmaz ama halledene kadar böyle

Evet eşya almamış. Daha önce tartışmalarımız olduğunda da hep ailesiyle ilgili kavga ederdik. Konu hiç farklı olmadı. O zamanlardan bilgisayara bu kadar düştü. Sonrasında da ya bilgisayara çok bağlı olduğu için ya da ailesi yüzünden oldu hep tartışmalarımız. Çok şükür aşmıştık bir kaç aydır. O zamanlar da hep böyle gitmekle boşanmakla tehdit ederdi. Küsüp konuşmazdı ya da bağırıp çağırarak çekip giderdi. Konuyu halledince bir daha açmaz ama halledene kadar böyle
ailesiyle ilgili niye kavga ediyordunuz çok mu karışıyorlar
emin olun boş tehditler boş ancak olan boşanır siz edin bakalım o zaman napacak

eşine mesaj at "ben çok üzgün ve yorgun hissediyorum; biraz uyumayı deneyeceğim. gelmeni umduğum için kapıyı kitlemedim, dolapta da yemeğin var" de. sonra da başka bir şey yazma. sen sessiz kal, mesaj atarsa da yazma. eve gelmeden sana ulaşamayacağını anlasın
Oyunu kuzeni ve onun arkadaşlarıyla oynuyor. Hatta daha önce hiç böyle her gün oyuna gelen evli arkadaşın var mı dediğimde bir isim bile veremedi. Onlar olmadan da oyun oynamıyor sadece bilgisayarı açıyor biraz bakıp kapatıyor.
Dediğinizi yapıp mesaj atıcam ama onsuz uyuyamayacağımı da bilir. Evimiz biraz şehrin dışında o yüzden tek kalmaktan korkuyorum burda biraz. Bunu bildiği için de arayacağımdan emin zaten hep. Korkuyorum gel diyorsun demişti bir kere

ailesiyle ilgili niye kavga ediyordunuz çok mu karışıyorlar
emin olun boş tehditler boş ancak olan boşanır siz edin bakalım o zaman napacak
Annesi her şeyimize çok karışıyordu. Bugün gelin yarın gidin. Aradım açın. Bir şey alınacak benim niye haberim yok. Siz buraya mı gittiniz çok geziyorsunuz gibi gibi. Bu sebeplerden. Bir de eşim evlenmeden önce tüm kazandığı parayı ailesine harcamış kardeşlerinin eğitimi falan. Evlenirken de bize hiç yardım etmediler bir senemiz maaş görmeden borç ödemekle geçti. Şimdi bile ödüyoruz ama azalttık çok şükür. Üstüne bir de para bekliyorlardı olmayınca daha çok olay çıkardılar.
Ben bir kere dayanamayıp adliyeye kadar gittim sonra özür diledi affet diye yalvardı

Annesi her şeyimize çok karışıyordu. Bugün gelin yarın gidin. Aradım açın. Bir şey alınacak benim niye haberim yok. Siz buraya mı gittiniz çok geziyorsunuz gibi gibi. Bu sebeplerden. Bir de eşim evlenmeden önce tüm kazandığı parayı ailesine harcamış kardeşlerinin eğitimi falan. Evlenirken de bize hiç yardım etmediler bir senemiz maaş görmeden borç ödemekle geçti. Şimdi bile ödüyoruz ama azalttık çok şükür. Üstüne bir de para bekliyorlardı olmayınca daha çok olay çıkardılar.
Ben bir kere dayanamayıp adliyeye kadar gittim sonra özür diledi affet diye yalvardı
yani açıkçası bunlarda eşiniz suçlu madem karışıyorlar neden engellemedi sınır çizmedi bide üstüne size anlattı
zor cidden ailesinin bu tutumuyla iyi dayanmışsınız ama acaba ailesi çok mu kötü durumda zorluklarla mı okutmuşlar
eşiniz keşke başta deseymiş ailem şöyle şöyle ona göre evlenelim diye

yani açıkçası bunlarda eşiniz suçlu madem karışıyorlar neden engellemedi sınır çizmedi bide üstüne size anlattı
zor cidden ailesinin bu tutumuyla iyi dayanmışsınız ama acaba ailesi çok mu kötü durumda zorluklarla mı okutmuşlar
eşiniz keşke başta deseymiş ailem şöyle şöyle ona göre evlenelim diye
Hayır aksine durumları gayet iyi. Ama eşim en büyük çocuk. Diğer çocukların tüm bakımını maddi manevi ona yüklemişler. Kendi anne babasının bile anne babası olmuş. Anne babası da sadece kendini düşünen insanlar zaten. Eşim de maalesef sınır çizemedi olan bizim evliliğimize oldu yıprandık böyle

Back
X