Bu erkeklere ne oluyor anlamadım.
Evli bir erkeğin pavyonda ne işi var ve neden o ortamı videoya çekme isteği duymuş.
Eşinizin davranışlarını en iyi siz gözlemleyebilirsiniz.
Evine ilgisi nasıl, daha önce bu tür bir durumunu veya yalanını yakaladınız mı?
Cevaplarınız sizi yönlendirecektir.
ankaradamısın cnm sen, maltepeye cebeciyemi gitmiş benim eski sevgilimde giderdi halen daha da gidiyor,ne işleri var bilmiyorum o bataklıklarda iğrenç adamlar yaaa hepsi gidiyo ne yazıkki ne varsa orda, hayır o iğrenç yerlerde mideleride bulanmıyoo :sm_confused: alışkanlık haline getirmesin dikkat et sen çok haklısın yalan söleyip gitmiş birde, tavrını devam ettir cnm.
o videoyu arkadaşının çekmiş olabilceğini söyledi çok kısa çekilmiş zaten video yemin etti haberim yoktu diye bende anladım zaten tavırlarından onun haberinin bile olmadığını.Eve ilgisi gayet iyi ev ile ilgili herşeyi o yapar ekmek bile almam ben eve kızımla çok ilgili
diğer sorun ise canım benim bilmiyorumki her hafta bir gün mutlaka dışarı çıkar saat 12 de eve döner ne yaptıgını hiç bilmiyorumki. 20 yıllık bi arkadaşı var onunla olur haftada bir gün mutlaka.klava:
hadi sizde deyin haftada 1 bende 12lerde eve döneceğim. . gittiğiniz yeride onun gibi söylemeyin.
ne diyecek bakalım..kabul edermi acaba. aslaaaa......
yok öyle dava.
evlenen erkek öyle 12lerde sokaklarda olamaz. hemde pavyonda. feci bir şey
bitsin demi bu iş
evet ankaradayım ben boşanmayı düşünüyorum..
Daha önce dışarı çıkmasını hiç sorgulamadınız mı niye gidiyorsun demediniz mi?
Evli bir erkeğin hem de her hafta gece dışarı çıkması bana doğru gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?