ben olsam kabul edemezdim. sana ayrıl ayrılma diyemem ama devam edeceksen de net tavrını koy , daha çok üzülmeyesin. çocuğun kaç yaşında?
ya eşimin kimsesi yok annesi yok ayda yılda babasını görür iş ev ev iş bir hafta boyunca ben aileme yakınım sürekli görüşüyorum bunaldıgını onunda birileriyle dertleşmeye kafa dağıtmaya ihtiyacı oldugunu söylüyor.gerekçesi bu:a015:
, ben eskisinden dolayı biraz bilgi sahibiyim oralarla ilgili 12de hiçbişi olmazki gece 1den 2den sonra başlıyo pavyon saatleri boshayallersmile
Pardon ama zaten eşinizin bir ailesi var kızınız ve siz.
Eğer eşim benim yanımda deşarj olamıyorsa ve evi dışında deşarj olabileceği bir yer arıyorsa bu durumdan çok rahatsız olurum ve çok üzülürüm.
Peki size nereye gittiğini söylüyor.
oda öyle diyor onlar oturdu ben çok bunaldım 1 saat bile oturamadım inan hem pavyon dediğin yer 12 den sonra başlar falan dedi.
ya erkekleri zincire bağlayamıyorsun her erkek mutlaka arkadaş ortamına girip geç saatte geliyor şimdi burada yok benim eşim gitmez diyenler var her akşam sürekli evinde olanlar için bişey diyemem ama işten geç çıktım şurdaydım falan filan kadına hissettirmeden erkek mutlaka dışarda kafa dağıtıyor kafa dağıtmak içki içmek değil erkek erkeğe muhabbetler.. kızım 2 yaşına giricek canım.
Arkadaşlar geneleve gitse,ortama uymak için oraya da mı gidecekmiş.
Ben eşinizin ilk defa gittiğini düşünmüyorum siz ilk defa yakaladınız.
Arkadaş çevresi değişmediyse doğal olarak gidiyordur.
Evi ihmal etmiyorum derken oradakilere para yedirmiyorum demek istiyor galiba ,çok namuslu maşallah.
boşanmayı düşünmeniz bana garip geldi çünkü bu adamın sizden önceki hayatı ortada bazı alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor.
yani bizim için çarşı pazar gezdikten sonra gidip bir cafede kahve içmek nasıl normal geliyorsa eşinize de muhtemelen pavyona gitmek öyle normal geliyor.
nasıl çözülebilir bilmiyorum adam kendini haksız görmüyor.
hiç özür dilememiş galiba,suçlu olmadığını düşünüyor.
işiniz zor,tavrınızı duruşunuz sabit olacak.
düşünüyorum da boşanıyorum deseniz bile sallamayacak gibi duruyor .
özür diledi allah var şimdi yukarda ben yatak odasının kapısını kilitledin 10 dakika önünden ayrılmadı pes etmedi benimle oturup güzelce konusmak için.Giderim üstüme gelme dediğim zaman ise ben evliliğime sana yanlış yapmadım bu nedenle beni bırakırsan
sen zaten beni sevmemişsindir falan dedi. Ne erkekler var diyor bana ya içip içiop karısını döven sabahlara dek gelmeyen düşündükçe sinirleniyorum hala
özür diledi allah var şimdi yukarda ben yatak odasının kapısını kilitledin 10 dakika önünden ayrılmadı pes etmedi benimle oturup güzelce konusmak için.Giderim üstüme gelme dediğim zaman ise ben evliliğime sana yanlış yapmadım bu nedenle beni bırakırsan
sen zaten beni sevmemişsindir falan dedi. Ne erkekler var diyor bana ya içip içiop karısını döven sabahlara dek gelmeyen düşündükçe sinirleniyorum hala
çıkmasın ya bu insanları anlamıyorum ben ha bu adamlar gündüzleri çalışıyorlar değpil mi ne demek haftada 1- 2 gün dışarı çıkıyor hadi canım şunu bi yap desen yorgunluktan ölür ama ayrılmayın da gözünü korkut ama kimseyede bişey .söleme kayınvalidenlerle iyiyse aran bi kaç gün oraya git annenlere gitme ama bu sefer haksız duruma düşersin çok sıkıldım ben de kaynananlara bi kaç gün burada kalmak istedim de işe yarıyor bak dene.
kendisini kadın döven erkeklerle kıyaslayıp ideal koca kıvamına sokmak yerine; her anını evinde ailesiyle geçiren, kafa dağıtmak için pavyona gitmeyen erkelerle kıyaslayıp hatasını görse ya
Her erkek arkadaş ortamında takılmaz esohu'cuğum..Sen eşinden dolayı kanıksamış olabilirsin ama gerçek böyle değil.
Eşim bekarken de böyleydi gerçi arkadaşlarıyla maç yapma yada ne bileyim birkaç kadeh birşey içme yoluyla görüşürdü bekarken.Ayda bir kere belki..evliyken hiç görüşmek istemiyor.kısıtlamıyorum tek laf etmedim ama herşeyi birlikte yapıyoruz.evde vakit geçirmek zevk veriyor huzur veriyor ona farkediyorum bu yapı meselesi.
her erkek yarı çıplak kadınların kol gezdiği bir kadeh içki içirmek için vücudunu sattığı yerlere gitmekten haz almaz genellemek büyük hata.
hele de yavrusu olan bir adam yapıyorsa o adamın üstüne kusarım ben.
çocuğu ondan sevgi beklerken o gidip hayat kadınlarını mı kesiyor..?
evine gelsin evladıyla vakit geçirsin..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?