kocam pisman oldugunu soyledi sizce napiyimm

Bende cok uzuldum ama ben bi çözüm istiyorum sizden bana akil verin diyorum dayak yemeyi seviyorsun da ne demek oluyor ailem cok tepki gosterdi bende ayni sekilde sizin tepkilerinizden daha cok tepki verdim ailem boşa dedi ama yuva yikmak cok kolay ben cozum ariyorum yardimci olmayacaksa yorum da yapmasin suanda cozume ihtiyacim bos laflara degil
Yuva yıkmak kolay değil, orda yanlış düşünüyorsunuz.
Çözüm aramak mı bir umuda tutunmak istemek mi sizinkisi bilmiyorum.
Bakın daha önce de yazdım, bir insan törpülenebilir ama değişmez. Hadi diyelim ki törpülendi kocanız( kaldı ki halinden şikayetçi değil, hatalı değil kendi gözünde) boğaz sıkan adam törpülense de olmaz.
Anlıyorum boşanmak istemiyorsunuz ama neyle karşılaşacağınızı bilin, değişir umuduyla dönmeyin. Bu adam üç aşağı beş yukarı böyle davranacak. Benim için sorun olmaz tahammül ederim diyorsanız eşinizle iletişim kurup evinize gidebilirsiniz.
Yani karşınızda pişmanlıktan kahrolan, ayaklarınıza kapanan bir adam yok bu gerçeği unutmadan yönünüzü çizin.

bekara karı boşamak kolay diye bir söz vardır . öyle hemen boşan ayrıl kaç uzaklaş demekle olmuyor. kocanın huyuna suyuna git imkanın varsa kendi ailenden de onun ailesinden de uzak bir yere taşının tabi bağları koparmayın. çok sık görüşemezseniz karışamayacaklardır. Erkek bu diyip toplum erkekleri belli bir noktaya getirmiş zaten bunun değişmesi zaman alır ve bu zaman bize denk gelmez :) bence seviyorsan git kocanı boş bırakma süründürmekle yürümez zaten evlilik

Adam hala yaptiginin arkasinda, dogru oldugunu dusunuyor. Bir daha tartissaniz yine bogazini sikar yine hakaret eder. Neyini kurtaracaksiniz ki bu adamin?
Ustelik sizin aklinizin ucundan ayrilik gecmiyor, annenizin evinde durmanizin sebebi ona goz dagi vermek. Yoksa ne aradi ne sordu tipis tipis geri dondum demezdiniz.

kal annenlerde.. dönme daha.. ne diye döneceksin ? annene gitmene kızan hatta seni bu yüzden dövüp sana hakaret eden adamla ne işin var ? izin vermiyormuşmuşmuş.. bak bak baak... kölesi misin ?

6 aylik oglum var napiyim bosayip babasiz mi birakayim?? Seviyeli konusun lutfen!!!
Siz bosanmayin sirf cocuk babasiz kalmasin diye, karsinizdaki adam bogazinizi sikarken cocugum anasiz kalacak diye dusunuyor mu? Hayir.
COCUGUN BOYLE BIR BABA ILE KALMASINDAN ISE BABASIZ KALMASI YEGDIR. Benim babam anamin bogazini sikacak, nankor deyip hakaretler edecek. Alninin catindan vururum, birak bosanmayi.

bekara karı boşamak kolay diye bir söz vardır . öyle hemen boşan ayrıl kaç uzaklaş demekle olmuyor. kocanın huyuna suyuna git imkanın varsa kendi ailenden de onun ailesinden de uzak bir yere taşının tabi bağları koparmayın. çok sık görüşemezseniz karışamayacaklardır. Erkek bu diyip toplum erkekleri belli bir noktaya getirmiş zaten bunun değişmesi zaman alır ve bu zaman bize denk gelmez :) bence seviyorsan git kocanı boş bırakma süründürmekle yürümez zaten evlilik
böyle ayy suyuna gidelim mantıgıyla değişmez ki, nasıl değişsin... bu mantık yüzünden böyle zaten erkekler.. iyice şımardılar.

6 aylik oglum var napiyim bosayip babasiz mi birakayim?? Seviyeli konusun lutfen!!!
görür babasını haftasonu..
boşanmasan çocuk böyle kavga ortamında, sevgisizlik ortamında mutlu olacak mı sanıyorsun ? psikolojisinin düzgün olacagını mı düşünüyorsun ?

Bogazini sıkan adamla hangi mantikla hangi duyguyla barissin? Ve neden? Bir dahakine iyice sıksın diye mi?

Bende cok uzuldum ama ben bi çözüm istiyorum sizden bana akil verin diyorum dayak yemeyi seviyorsun da ne demek oluyor ailem cok tepki gosterdi bende ayni sekilde sizin tepkilerinizden daha cok tepki verdim ailem boşa dedi ama yuva yikmak cok kolay ben cozum ariyorum yardimci olmayacaksa yorum da yapmasin suanda cozume ihtiyacim bos laflara degil

ben 2 şeyi anlayamadım:
1) eşiniz size daha önce şiddet uyguladı mı? bu ilk mi?
neden soruyorum, çünkü bir arkadaşımın eşi de arkadaşıma 1 kez şiddet uyguladı, tokat atıp dudağını patlattı, sonra 2 ay kadar yalvardı affet diye, kız da dayanamayıp affetti, bu olay üzerinden 8 sene geçti, bir kere bile şiddet olayı tekrar etmedi. yani demem o ki bana da şiddet şiddettir, affedilmemelidir gibi geliyor ama istisnalar da olabiliyor.
2) beni aradi pisman olduğunu soyledi gelip seni alayim evimize gidelim dedi ben ozur dilemesini istedim o hakaretleri haketmedigimi soyledim dedim ama adam hala ayni dusuncedeydi yazmışsınız, sanki çelişki var gibi???

böyle ayy suyuna gidelim mantıgıyla değişmez ki, nasıl değişsin... bu mantık yüzünden böyle zaten erkekler.. iyice şımardılar.
zaten bir erkeğin değişmesini beklememelisin olduğu gibi kabul edeceksin. başta kabul etmiş şimdi öyle kolay kolay dönülmez gerekirse çekecek sen kendinden ödün vereceksinki bir şeyler bekleyebilesin.

evet boşanmak öyle kolay değil ama
"kocanın huyuna suyuna git
toplum erkekleri bir noktaya getirmiş, git kocanı boş bırakma "
nedir yahu?
yani kadınların, "ne olursa olsun erkeklere boyun eğmeyi" tavsiye etmesini hiç anlayamıyorum
:KK12:

zaten bir erkeğin değişmesini beklememelisin olduğu gibi kabul edeceksin. başta kabul etmiş şimdi öyle kolay kolay dönülmez gerekirse çekecek sen kendinden ödün vereceksinki bir şeyler bekleyebilesin.

sen pazardan nar alınca içinin nasıl çıkacağını biliyor musun?
çürük de çıksa, kurtlu da ama olsun aldım deyip yiyor musun?
evlenince yaşanılanla baştan gördüğün hep aynı olmuyor maalesef
başta neyi kabul etmiş? biliyor muymuş boğazının sıkılacağını, biliyor muymuş annesine gitmesinin sorun olacağını vs
ödün vermek, fedakarlık karşılıklı olursa olur
kadın ödün versin sonra beklesin, ne ala memleket

bunları bir erkek söylese üzülmem de kadınlardan duymak...

evet boşanmak öyle kolay değil ama
"kocanın huyuna suyuna git
toplum erkekleri bir noktaya getirmiş, git kocanı boş bırakma "
nedir yahu?
yani kadınların, "ne olursa olsun erkeklere boyun eğmeyi" tavsiye etmesini hiç anlayamıyorum
napsın peki boşanıp başkasıyla mı evlensin ? daha iyisini mi bulacak vardı da o mu seçmedi? mesela hangi erkek aldatmaz ? ama hepimizin hayatında biri vardır yada olmasını istediği biri .. değil mi ?

sen pazardan nar alınca içinin nasıl çıkacağını biliyor musun?
çürük de çıksa, kurtlu da ama olsun aldım deyip yiyor musun?
evlenince yaşanılanla baştan gördüğün hep aynı olmuyor maalesef
başta neyi kabul etmiş? biliyor muymuş boğazının sıkılacağını, biliyor muymuş annesine gitmesinin sorun olacağını vs
ödün vermek, fedakarlık karşılıklı olursa olur
kadın ödün versin sonra beklesin, ne ala memleket

bunları bir erkek söylese üzülmem de kadınlardan duymak...
nasılki erkeğin kalbine giden yol midesinden geçerse onu adam etmekte kadının elindedir yeterince uğraşsın olmuyorsa zaten zorlamaz. burda sizden istediği tavsiye ? peki sizin anladığınız ne sanki hepinizin başına gelmişte hepiniz hiç düşünmeden ayrılmış gibi konuşuyorsunuz

napsın peki boşanıp başkasıyla mı evlensin ? daha iyisini mi bulacak vardı da o mu seçmedi? mesela hangi erkek aldatmaz ? ama hepimizin hayatında biri vardır yada olmasını istediği biri .. değil mi ?

yani bu yazdıklarınıza cevap yazabilmem için sanırım 2-3 sayfa yazmam lazım
yazamayacağım...
fakat şunu belirteyim
"ama hepimizin hayatında biri vardır yada olmasını istediği biri" dışında hiçbir yazdığınıza katılmıyorum hatta okumaya bile katlanamıyorum bu cümleleri

Hayatta bazı şeyler affedilir bazı şeylerin affı yoktur.

Karşılıklı hatalar var.
Annenle aynı şehirdeysen gidip kalman yanlış sen gidip gelebilirsin, annenler gidip gelebilir. ( tabi aynı şehirse )

Daha önce gidip kendin dönmüşsün bunun rahatlığı var adamda.

Şiddet var...

Şiddete karşıyım tek taraflısına daha çok karşıyım. 3aylık evliyken kv yüzünden boşanıyoduk eşimi delirttim elini kaldırdı ve indirdi. Tokat atıcaktı ama atmadı.
( ben olsam beni öldürmüştüm okadar ağır konuştum sülalesini çınlattım )
Ben neyaptım? Kendi söylediklerimi unuttum o eli havada gördüm diye adamı duvara yapıştırdım ilk ve son oldu.

Ne ekersen onu biçersin.sen ezdirmişsin kendini bundan sonra bişey değişmez.

nasılki erkeğin kalbine giden yol midesinden geçerse onu adam etmekte kadının elindedir yeterince uğraşsın olmuyorsa zaten zorlamaz. burda sizden istediği tavsiye ? peki sizin anladığınız ne sanki hepinizin başına gelmişte hepiniz hiç düşünmeden ayrılmış gibi konuşuyorsunuz

yahu çocuk mu bu?
erkekleri adam etmek annelerinin görevidir
eşler ancak bazı özellikleri yontabilir, 1-2 şeyi değiştirebilir

fakat bu bir görev değil, tercih meselesidir

haaa bu arada sanırım tam okumadan yazıyorsunuz ki benim ayrıl demediğimi görmemişsiniz.

yani bu yazdıklarınıza cevap yazabilmem için sanırım 2-3 sayfa yazmam lazım
yazamayacağım...
fakat şunu belirteyim
"ama hepimizin hayatında biri vardır yada olmasını istediği biri" dışında hiçbir yazdığınıza katılmıyorum hatta okumaya bile katlanamıyorum bu cümleleri
sizde haklı olduğumu biliyorsunuz. her erkek aldatır ve hepimizin hayatında bir erkek vardır . bunu ayrılıp başka bir hayata geçiş yaparak halledemeyiz yıkıcı değil biraz yapıcı olun. ayrıca eğer bunları bir bayandan duymak üzüyorsa sizi erkekten duymakta üzmeli.

yahu çocuk mu bu?
erkekleri adam etmek annelerinin görevidir
eşler ancak bazı özellikleri yontabilir, 1-2 şeyi değiştirebilir

fakat bu bir görev değil, tercih meselesidir

haaa bu arada sanırım tam okumadan yazıyorsunuz ki benim ayrıl demediğimi görmemişsiniz.
kelimelerin olup olmadığına dikkat etmiyor olabilirim ama siz de o kapıya yöneltiyorsunuz yoksa yanlış mı anlıyorum ?

Back
X