kocam pisman oldugunu soyledi sizce napiyimm

kelimelerin olup olmadığına dikkat etmiyor olabilirim ama siz de o kapıya yöneltiyorsunuz yoksa yanlış mı anlıyorum ?

ben sizin bakış açınıza karşı çıkıyorum, bu yazdıklarım o sebeple
ama konu sahibini boşanmaya yöneltmedim
aksine, bu konuya ilk yazdığım yorumu okuyun, anlarsınız

evi daha önce terk etmişsin kendiliğinden dönmüşsün.bu yüzden adam seni çantada keklik biliyor canım.affet yada affetme diyemem ama pişman olan adam özür dilerdi bence.pişman olmadığı belli ve aynı sahnelerin tekrar yaşanacağıda belli

sizde haklı olduğumu biliyorsunuz. her erkek aldatır ve hepimizin hayatında bir erkek vardır . bunu ayrılıp başka bir hayata geçiş yaparak halledemeyiz yıkıcı değil biraz yapıcı olun. ayrıca eğer bunları bir bayandan duymak üzüyorsa sizi erkekten duymakta üzmeli.

kesinlikle haklı olduğunuzu düşünmüyorum
bakış açınızı hiç beğenmedim
ama birincisi konu sahibinin konusu çok dağıldı, uzatmaya gerek yok
ikincisi de farklı bir bakış açısını kabullenebileceğinizi düşünmüyorum

genellikle erkeklerde değişik bir ego var, o yüzden bir erkek bunları yazsaydı şaşırmazdım da üzülmezdim de. hemcinsimin kendi değerini hiçe sayıp bunları yazması üzüyor beni.

kesinlikle haklı olduğunuzu düşünmüyorum
bakış açınızı hiç beğenmedim
ama birincisi konu sahibinin konusu çok dağıldı, uzatmaya gerek yok
ikincisi de farklı bir bakış açısını kabullenebileceğinizi düşünmüyorum

genellikle erkeklerde değişik bir ego var, o yüzden bir erkek bunları yazsaydı şaşırmazdım da üzülmezdim de. hemcinsimin kendi değerini hiçe sayıp bunları yazması üzüyor beni.
evet uzatmayalım.

evet boşanmak öyle kolay değil ama
"kocanın huyuna suyuna git
toplum erkekleri bir noktaya getirmiş, git kocanı boş bırakma "
nedir yahu?
yani kadınların, "ne olursa olsun erkeklere boyun eğmeyi" tavsiye etmesini hiç anlayamıyorum
:KK12:
kesinlikle haklısın

sen hayatında hiç mi hata yapan birini affetmedin ? hatanın büyüğü küçüğü diye başlama ama bana..
Bogazimi sikan birini kocam da olsa affetmem!
Babam da olsa affefmem.
Adam yaptigi seyin arkasinda hala siz affet canim nolcak derdindesiniz.
Bosaninca ne olacak? Iste bu kafalar yuzunden aldatilip hor goruluyor kadınlar!
Sanki bosaninca mezara girecek gibi konusuyorsunuz.
Bize cok kolay gelmiyor bunlar oturdugumuz yerden konusmuyoruz, bir kadin evinden ayrilip 17 gun gitmiyorsa daha ne donusu vardir bunun?
Aldatmayan erkek mi var yaaa aman aldatsin ne olacak kafaniza hayranim.
Sizin su bosaninca kim alacak beni, baskasiyla mi evlenecem nasil evlenecem demeleriniz de bos.
O zaman kadin da adam da ayri kisilerle birlikte olsunlar ama ayrilmasinlar.
Kadin adamin bogazina yapissin, adam kufur etsin oh ne guzel gecinip gitsinler.
Bu yasamak mi?

Benim babam da ailesine cok duskun annem zamanında bundan dolayı bunalımı cok oldu hala da zaman zaman oluyor annem serzenislerini dile getirsede hic bu sebepten kavga etmediler ki zaten babamın ailesi de annemi sever annem de onları. Ailesine duskun bir adamı ancak onun ailesini benimseyerek idare edebilirsiniz. Ne tur sorunlar yasıyorsunuz ailesi hakkında nasıl bir aileye sahip bilemiyorum ama kotuleyip suclayarak bir yere varamazsınız bogazınızı sıkmasına diyecek laf bulamıyorum her ne kadar sinirle de olsa yapılmaması gereken seyler siddet ve hakaret bu konu da affeder misiniz bilmem ama eger evinize donersiniz sadece esinizin degismesini beklemeyin sizde kendinizde birseyleri degistirin ailesi konusunda tabi sizin de ailenizle vakit gecirmeniz en dogal hakkınız kesinlikle odun vermeyin ama anlayacagı dilden konusmayı anlasmayı deneyin

Her seyi affedin ama dayagi asla. Her turlu hatanin tekrarinda yeniden dusunup karar verebilir, gerekirse ceketinizi alir cikarsiniz ama gun gelir en son dayaktan sonra bir daha asla karar veremeyecek duruma gelirsiniz Allah korusun. Donmeyin.

Allah yardımcınız olsun.isiniz zor
Yuva bu boşanma diyemeyiz ama şiddete bikere boyun egersen arkası gelir
senin durumun cogimuzda var merakeetme kız tarafı oğlan tarafı

Eger donmeyi dusunuyorsaniz insallah yasamazsiniz ayni seyleri.bir sans vermeye deger dusunuyorsaniz bence verilmeli..ayni seyler olursa ozaman dusunseniz..

Biraz daha bekle ozur dile diye inat etme bazi insanlar ozur dilerim de demez seni seviyorum da demez ama onu ssen taniyorsun gercekten pisman olup olmadigini anlarsin su bogaz sikma meselesine gelince o tekrar olacak yuksek muhtemel kavga edecegine ya guzel guzel konus ya da hic konusma ben bugune kadar kavga ile birseylerin cozume kavustugunu gormedim

kesinlikle süründür vee lütfen hemen dönme.
senin ne kadar kararlı olduğunu bilsin..
vazgeçer diye korkma sadece dua et.

bir kere yapan bunu hep yapar malesef.
annenize gitmişken iyice düzelmesini bekleyin bari acele etmeyin.

Merhaba hanimlar 18 aylik evliyim esimle hep kavga ediyoruz annesi yuzunden ablalari yuzunden ve en son ki kavgamiz da anneme gitmek istememdi.

anneannem koyden gelmisti esime annemde bi kac gun kalabilirmiyim dememle basladi kavgamiz onun ailesine gidince adam mutluluktan ucuyor neden benim aileme gelince surat asiliyor gozler büyütülüyor anlamiyorum bu boyle boyle hep suruyordu ve artik sabrim kalmadi ve bi yerden sonra patlak verdi.kavga ederken boynumu sıktı sinirle ve agza alinmayacak hakaretler etti sen rol oynuyorsun sen ac gozlusun nankorsun ailem sana ne yapsa yaranamiyor falan filan

neysee baya bi tartistik onun öncesinden de baska olaylar olmustu tartismada onlarda konusuldu buyudu de buyuduu

Bunun oncesinde bi kere daha anneme gitmistim ama tipis tipis donmustum adam ne aramisti ne sormustu

Eve dondukten sonra baktim ki duzelecegi yok adamin hala ben hakliyim modundaydi tekrardan anneme gittim ama bu sefer ne aradim ne sordum ailemi sokmadim araya 17 gundur annemdeyim

ve bugun beni aradi pisman olduğunu soyledi gelip seni alayim evimize gidelim dedi ben ozur dilemesini istedim o hakaretleri haketmedigimi soyledim dedim ama adam hala ayni dusuncedeydi anliyacaginiz bende gelmek istemiyorum dedim biraz daha dusun dedim ve dahada konusmadik sizce ne yapmaliyim yuvami nasil kurtarbilirim bu adami nasıl yola getirebilirim hic benim dediklerimi takmiyor varsa yoksa ailesi onlarin sozlerini dediklerini dinliyor ama evimizde olunca bana sevgisini hissediyorum degerini goruyorum sizce biraz daha beklemelimiyim?

Eşinin egosu çok yüksek ..
Bence biraz daha bekle eğer seni tekrardan ararsa bir evlilik danışmanına gitmeyi şart koş .
Muhtelemen ailesinden birilerinin de gazına çok geliyor ..
Olaylara bakış açısını düzeltmesi lazım ve bunu sen tek başına sağlayamazsın gibi duruyor .
Profesyonel bir evlilik danışmanından yardım almanız faydalı olacaktır bence .
Allah yardımcın olsun ailesinin ağzına bakan adam da zor ...
Senin bir önceki olayda da o aramadan geri dönmen onun bi taraflarını kaldırmış.
Seni elde bir bilmemeli haddini bildirmen lazım bence ..

Back
X