SuperKonuyu anlamayanlar için Çeviri:
Konu sahibi ve eşinin ailesi İstanbul'da yaşıyormuş. Byby ve eşi de uçakla gitmişler. Lakin ailelerden biri Avrupa biri de Asya yakasındaymış. Bybyın Kocası Demiş ki sen hamile halinle Marmaray a binme ben aileme gider gelirim. Ara ara bybyın evine geliyormuş fakat uzun süre kalmamak için sürekli aşağılayıp, olay çıkarıyormuş. Sonra araba ayarlamışlar KVye gitmek için bybyda evde huzursuzluk çıkardığı için yolda Tartışma çıkarmış eşi bir tane tokat atmış. KVnin eve gelip ne görsünler konuşmadıkları yenge ve abi. Eşi konuşmuyorum dediği halde bybya; abiyle yengeye yalakalık yapmiş. Tek uçağa binemediği için ortamı terk edememiş.
Konu sahibi yanlışım varsa düzeltebilir. Kırmızı balık translate bu kadar. Şimdi reklamlar.
bu ne böyle ne iğrenç ilişkiler..Başıma gelmiyen kalmadı...
Istanbula geldim birlikte geldik onunla onun aileside burda kaynnamlar karsida oturuyolar ilk gün geldik bizde kaldik sinraki gun sabah esim dediki ben marmarayla gidiyim sen hamilesin gelemzsin sonra o gitti tek o gün orda kaldı sknra ben 4 gun burda kaldm o arada geldi gitti arada sirada geldi sonra antalyadan abisi ist gelince bzde mecbur geri döncez die bgun sabah ben annemlerdeydim aksama buraya geldik asıl konuya gelmedim esim benim ailem yaninda bana surekli hakaret ediyo assaliyo sirf benim ailemin yanında durmamak icin diyo ne sonra nyse sustm 2 saat once arabaya bndk kaynnamlara gtmek icin arabada kavga ettik gene kulagma bi yapistrdi dayanamiorum ne yapicam allshim okadar caresizimki serefsiz o halde beni getrdi buraya abisiyle yengesine konusmuyorm ben onlar burdaydi esimde konusmuyodu bi girdim iceri yalakliklara basladi iki yuzlu ben oylece kaldim orda su andada hep beraber bu evdeyiz kaliorz ailemi ozldm ucaktan tek korkmuycagmi bilsem kalirdim ailemin yaninda biktim olmek istiyorummm :-(
siz evli misiniz yoksa düşman mı ? eşiniz size resmen düşman gözüyle bakıyor, böyle bir durum asla kabullenemez, sizin en kısa zamanda eşinizle bu durumu sakince konuşup psikolojik destek için ikna etmeniz gerekiyorBaşıma gelmiyen kalmadı...
Istanbula geldim birlikte geldik onunla onun aileside burda kaynnamlar karsida oturuyolar ilk gün geldik bizde kaldik sinraki gun sabah esim dediki ben marmarayla gidiyim sen hamilesin gelemzsin sonra o gitti tek o gün orda kaldı sknra ben 4 gun burda kaldm o arada geldi gitti arada sirada geldi sonra antalyadan abisi ist gelince bzde mecbur geri döncez die bgun sabah ben annemlerdeydim aksama buraya geldik asıl konuya gelmedim esim benim ailem yaninda bana surekli hakaret ediyo assaliyo sirf benim ailemin yanında durmamak icin diyo ne sonra nyse sustm 2 saat once arabaya bndk kaynnamlara gtmek icin arabada kavga ettik gene kulagma bi yapistrdi dayanamiorum ne yapicam allshim okadar caresizimki serefsiz o halde beni getrdi buraya abisiyle yengesine konusmuyorm ben onlar burdaydi esimde konusmuyodu bi girdim iceri yalakliklara basladi iki yuzlu ben oylece kaldim orda su andada hep beraber bu evdeyiz kaliorz ailemi ozldm ucaktan tek korkmuycagmi bilsem kalirdim ailemin yaninda biktim olmek istiyorummm :-(
Ben de kimden gelecek acaba “sakince konuşma teklifi” diyecektim.siz evli misiniz yoksa düşman mı ? eşiniz size resmen düşman gözüyle bakıyor, böyle bir durum asla kabullenemez, sizin en kısa zamanda eşinizle bu durumu sakince konuşup psikolojik destek için ikna etmeniz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?