kocam ruh hastası artık emin oldum

byby69 ,
vallahi burda senin piskopat kocan icin actigin konulari goruyoruz bosan diyoruz sen mizmizcilik yapar gibi hala buraya kocanla ilgili konu aciyorsun...o gelecek olan kiza yazik yaa
bosan artik son kez dyrm yada artk boyle bir konu acma uffg yaaa cuku ,aciyorsun ne dedigimizi yapmiyorsun hala siddet sende az degilsin ama neyse..

Surekli kocam beni dovdu diye konu aciyorsun vallahi ben usandim sen usanmadin bosan diyoruz bosanmiyorsun ne yapmamizi bekliyorsun anlamadim toplanip size mi gelelim kocani hastaneyemi yatiralim amac ne her hafta kocam beni dovdu diye yazmak sana zevkmi veriyor ne tur bir piskopatsiniz siz?

"artik emin" iseniz artik yapmayi dusundugnuz birseyler var mi?

tedavi? iliskiyi son kez gozden gecirmek? noktalamak? daha farkli davranmak?

tum konularinizda yazildi, secenekleriniz belli, sadece bir karar verip tum bunlari siraya koyarak harekete gecmeniz gerekiyor.

Valla konuyu anlamadım lakin yorum yapanlara bakılırsa bu çiftin bir arada olmaması gerekiyor ama konu sahibesi ısrarla evliliği sürdürüyor
O zaman tavsiye veremeyeceğim, hakkınızda hayırlısı olsun.

Anacim ne yardan ne serden geciyorsun. Illahhah etti kk. Bosanmamak icin neyi bekliyorsun neden cekiyorsun bu dertleri anlamiyorum.

Konuyu anlamayanlar için Çeviri:
Konu sahibi ve eşinin ailesi İstanbul'da yaşıyormuş. Byby ve eşi de uçakla gitmişler. Lakin ailelerden biri Avrupa biri de Asya yakasındaymış. Bybyın Kocası Demiş ki sen hamile halinle Marmaray a binme ben aileme gider gelirim. Ara ara bybyın evine geliyormuş fakat uzun süre kalmamak için sürekli aşağılayıp, olay çıkarıyormuş. Sonra araba ayarlamışlar KVye gitmek için bybyda evde huzursuzluk çıkardığı için yolda Tartışma çıkarmış eşi bir tane tokat atmış. KVnin eve gelip ne görsünler konuşmadıkları yenge ve abi. Eşi konuşmuyorum dediği halde bybya; abiyle yengeye yalakalık yapmiş. Tek uçağa binemediği için ortamı terk edememiş.

Konu sahibi yanlışım varsa düzeltebilir. Kırmızı balık translate bu kadar. Şimdi reklamlar.

Son düzenleme:
Super

Hamilesin dayak yiyorsun....kadinlik gururun nerde?dayak hayvana bile atilmaz bide hamilesin..bosanmiyorsun..bu adam degismez bole surekli dayak yer oturursun.burdakilerde sans birsey yapamaz.

Otuz sayfa yorum yazsak da boş. Zira söylenecek yeni birşey kalmadı. Ya boşanacaksınız ya da şikayet etmeyeceksiniz.

Ve ayrıca lütfen noktalama işaretlerini kullanalım..

vallahı konu sahıbı konularını bılmıyorum ama arkadasların yazdıgı kadarıyla sureklı esındde hem sozlu hem fzıksel sıddet goruyorsun sureklı eşim benı dovdu dıye konu acıyormussun anladıggım bu ya hıc kendıne acımıyormusun annene babana acımıyormusun ya bı evlat ne emeklerle yetırıtırılıyor sonra elın oglu gelıp dovuyor yazık gunah hıc kendıne saygın yokmu dayaga ses cıkarmıyorsun nedır bu allah askına anlamıyorum ya nasıl ızın verırısın boyle bıseye hayatın boyunca esınden sıddet gorceksın aklım almıyor yahu dunyaya bıkere gelıyoruz ya evlenıp dayak yemek ıcınmı evlenmek haksa boşanmakta hak nıye bır omur boyle bı adamı cekesın duzelıcegını beklıyorsan duzelmez karısnı bıkere dovebılen buna cesaret debılen bı adam sureklı dover hem sen esın abısıyle yengesıyle konustugu ıcın evı terk etmeyı dusunecegıne sana hamıle halınle tokat attıgı ıcın dusunsen keske karnındakı bebegınedemı acımıyorsun yazık gunah valla ya hakkında hayırlısı olsun ne dıyeyım

byby69 burada olsan seni bende döverim bi zevkin var demek ki dayak yerken,e hoşlanıyorsunda ne diye bizi de ruh hastası yapıyorsun

Aileniz ne diyor size olan davranışına? Biride demedimi eşinize hooop ne oluyor diye? Sizi ailenizin yanında aşağılayıp kötü davranıyorsa.
Neden kendi ailesinin yanında farklı, sizin ailenizin yanında farklı davranıyor, daha önce birşey mi yaşandı ?
Kulağınıza patlattıysa kafasına çantanızla patlatsaydınız bi tane. Terbiyesiz adamın.

bu ne böyle ne iğrenç ilişkiler..
Bu tür evliliklerde çocuk neden yapılır anlamıyorum.
Günahsız bir canın günahını alıyorsunuz farkında değilsiniz.
Mesele çocuk doğurmak değil, ona ekonomik ve sosyal her anlamda aile ortamı yaratmak.

Bir ara bu 'geldik o gitti yine gitti ben kaldım onlar geldiler' hiç bitmeyecek sandım.

Eşinin ruh hastası olduğu doğru. Bundan daha acı olanı sen o adamı baba yapacaksın.

siz evli misiniz yoksa düşman mı ? eşiniz size resmen düşman gözüyle bakıyor, böyle bir durum asla kabullenemez, sizin en kısa zamanda eşinizle bu durumu sakince konuşup psikolojik destek için ikna etmeniz gerekiyor

Ben de kimden gelecek acaba “sakince konuşma teklifi” diyecektim.

Sakince konuşmak normal insanların yapabileceği bir şey ama bunun eşi anormal ötesi. Hayvanlar bile sevgiyle terbiye edilirken artık kulağına, yüzüne falan vuruyormuş arabada.

'konu sahibi esini ikna et, mutlaka bi psikolog ile gorusun..' kizlar su akillari vermek icin yorulmayalim, sizce gider mi yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…