kocam ruh hastası artık emin oldum

Sen bu kafayla daha çok dayak yiyeceksin belli de masum bebeğe yazık sadece.

Bu ne hiç birşey anlamadım,işaret diliyle anlatsaydın daha makbule geçerdi.

ayyy ayyy koptum ...sesli güldüm inanın...

byby biraz òyle...onu eleştirenlere asla cevap vermez....eleştride degil aslında yapması gerekenleri söyleyen üyelere asla cevap vermez..ama ona tü senin kocana vah vah yazık diyenlerle muhatap...onu tanıyan üyeler durumun farkında...

Bende daha önceki konularından, konu sahibesini gayet tanıyorum ve kendisi eleştirilince nasıl,

bir tavır sergilediğini çok iyi biliyorum inan ki, daha önce beddualarından nasibimi almışlığım da vardır.

ama bu düşündüğümü yazmamda engel değil diye düşünüyorum.

Bayanlar siz de çok anlayışsızsınız. Konu sahibi" ne yapmalıyım?" ya da "şunu yaptım, doğru mu davranmışım?" diye sormamış ki.. sadece durumundan haberdar olup ona acıyıp ah vah etmemizi istiyor..

Siz de hiç insanların beklentilerine cevap veremiyorsunuz ki.. sonra da öyle yersiniz bedduayı işte..

byby69 'un bedduaları tutsaydı zaten o koca yerinden kalkamazdı, değil el kaldırmak.

İkisinden biri mapus damında pişman olacak böyle devam ederse. Bizim oralarda koymaya akıl olur mu, içinde olmayınca diye bir laf var. İnsanın kendisi harekete geçmediği sürece durumundan sıyrılamaz, kimsenin verdiği aklı da almaz. Elalemin derdi bizi mi gerdi seviyesine düşene kadar eli kırılsın demeye devam, sonra byby69 bugün dayak yemek için ne yaptın? seviyesi var daha dipte, paşa gönlü bilir.

eşiniz ailenizin yanında hakaret ederken aileniz susuyormu, damattır oda evlattır tamamda bukadarda yüz vermeyin şunlara ya...

byby69, ne olacak senin bu halin, inan üzülüyorum artık her konunu okuduğumda..En çok da o masum yavruya..

cevirisini bile okuyamadim

bu arada konu sahibi bebegi dogduktan sonra sirayla doversiniz artik.

Of valla o kadar karışık yazmışsınz ki İstanbul'a niçin geldiniz nedne seni bırakıp annesine gidiyor, ailenin yanında hakaretler ediyorsa neden ailen sen ne diyorsun kızımıza demiyor. Daha kaç yaşında hamile kalmışsın sürekli kocanla ilgili konu açıyorsun boşan bari sen de rahatla biz de anlaşamıyorsun işte belli yani bari çocuk yapmasaydın ufacık yaşında bebeğe acıyorum valla ikinizde de dengesizlik var çünkü ve siz evlenecek yaşta değilmişsiniz ki. Hep şikayet şikayet olmasa da yaratırsınız zaten.

yeni açtığın konuyu anlamamıştım ki zaten kapatmışlar.
Bu konunu zaten hiç anlamadım.
Söyleyeceğim tek şey şerefsiz denecek boyuta gelmişseniz daha neden berabersiniz?
Doğacak bebeğinize çok acıdım,sevginin,saygının olmadığı,dayağın,hatta küfürün ortasında yetişecek.

byby gel burdan devam et...bak o kadar insan sana cevap yazmış öneride bulunmuş?

Bu adam beni delirtecek :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…