Bu ne hiç birşey anlamadım,işaret diliyle anlatsaydın daha makbule geçerdi.
ayyy ayyy koptum ...sesli güldüm inanın...
byby biraz òyle...onu eleştirenlere asla cevap vermez....eleştride degil aslında yapması gerekenleri söyleyen üyelere asla cevap vermez..ama ona tü senin kocana vah vah yazık diyenlerle muhatap...onu tanıyan üyeler durumun farkında...
Bayanlar siz de çok anlayışsızsınız. Konu sahibi" ne yapmalıyım?" ya da "şunu yaptım, doğru mu davranmışım?" diye sormamış ki.. sadece durumundan haberdar olup ona acıyıp ah vah etmemizi istiyor..
Siz de hiç insanların beklentilerine cevap veremiyorsunuz ki.. sonra da öyle yersiniz bedduayı işte..
Onu bilemiyorum. Söylediyse de yakalayamadım.Peki kızcağızın ailesi kıza sahip çıkmıyor mu ?
cevirisini bile okuyamadimKonuyu anlamayanlar için Çeviri:
Konu sahibi ve eşinin ailesi İstanbul'da yaşıyormuş. Byby ve eşi de uçakla gitmişler. Lakin ailelerden biri Avrupa biri de Asya yakasındaymış. Bybyın Kocası Demiş ki sen hamile halinle Marmaray a binme ben aileme gider gelirim. Ara ara bybyın evine geliyormuş fakat uzun süre kalmamak için sürekli aşağılayıp, olay çıkarıyormuş. Sonra araba ayarlamışlar KVye gitmek için bybyda evde huzursuzluk çıkardığı için yolda Tartışma çıkarmış eşi bir tane tokat atmış. KVnin eve gelip ne görsünler konuşmadıkları yenge ve abi. Eşi konuşmuyorum dediği halde bybya; abiyle yengeye yalakalık yapmiş. Tek uçağa binemediği için ortamı terk edememiş.
Konu sahibi yanlışım varsa düzeltebilir. Kırmızı balık translate bu kadar. Şimdi reklamlar.
ayyyy yok yaaaa o kadarını yapmazlar heralde..bu arada konu sahibi bebegi dogduktan sonra sirayla doversiniz artik.
tüylerim diken diken oldu, düşüncesi bile korkunç Allah korusun masum bebişibu arada konu sahibi bebegi dogduktan sonra sirayla doversiniz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?