Kocam sanal aşk yaşıyor

Çok seviyorum olmaz terkeder beni boşanmak istemiyorum başka akıllar verin falan bütün linçlik malzemeyi bir arada kullanıyor

Onlarla seks yapiyor derken? Ekrani karsilikli acip falan biseler oluyor, icerden dinliyor musunuz? Duyuyorum demissiniz cunku.

Buradan bizlere de geçti o aranızdaki büyük aşk ve uyum.Allah ayırmasın ablacığım.

Teşekkürler yorumunuz için

Terk etmeseniz bile bunun kavgasini etmelisiniz. Bu cok buyuk saygisizlik. Saygınin olmadigi yerde sevginin olduguna inanmam ben. Siz de kendinize cok kotu davraniyorsunuz. Burada esi masturbasyon yapti diye deliren kadinlar oluyor, siz esinizin bir baskasi ile sevismesini duymaya nasil katlanabiliyorsunuz. Tamam ayrilmayin ama bu kadar da sinirlari asmayin.

Savaş oyunu gibi
Ya siz herşeyi çok normallestirmişsiniz, normal algınız bozulmuş. Ancak anlattıklarınızın hepsi çok anormal.. Yani artık nasıl kanıksadıysanız adam gayet rahat her pisliği alenen yapıyor. Utanması, sıkılması kalmamış. Allah aşkına nasıl böyle bir hale geldiniz, çok korkunç. Kendinize neden bunu reva görüyorsunuz

Ayrılmak bir seçenek değilse takılın böyle işte, oyununuzu oynayın karı koca mis gibi. Ne yapacaksınız ki başka?

Eve işte dışarıdan öyle de ben sanki bütün evlilikler erkekler böyle gibi düşünüyorum
Hayır hanımefendi benim kocam başkalarıyla sanal seks yapmıyor üzgünüm herkesin kocası sizin gibi değil bunun sebebi de bizim sizin gibi olmamamız zaten

Sınırlar aşılmış aşılacağı kadar. Adam iflah olacak gibi durmuyor.

Kavga edince küsüyor sonra ben üzülüyorum

Abla sen bu kurtlar sofrasından sağ çıkamazsın seni uyarayım..
Sen bu kadın düşmanlarına bakma, kocan senin üzerine titriyor sen o evin kraliçesisin, sanal ilişki dediğin nedir bunun için evlilik mi biter? Yuva kolay mı kuruluyor? Adam sanal seks yapıyormuş ne var bunda bu kadar da şeyapmayın ya...
Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…