Kocam sanal aşk yaşıyor

Çünkü çok seviyorum onsuz nefes alamam
Böyle bir adamı nasıl seviyorsunuz, siz de iyi değilsiniz. Sizin normal algınız bozulmuş."Diğer başka kocalar da böyle davranıyor sanıyorum yazmışsınız bir yorumunuzda. Böyle birşey mümkün olabilir mi?? Adamın alnını karışlarım..

Anladım bu yorumları düşünücem tek tek teşekkür ediyorum

Ne desem bilemiyorum bunları bilip “ kocam beni gezdiriyor demenize mi başka çözümler aramanıza mı ? Ben de size sorarım eşiniz bu oyuna başladığında neredeydiniz ? Geceleri oyuna giren adama ben bu evde niye varım hadi sen yoluna ben yoluma diyemediniz mi ? Zamanında alınmayan her önlem büyük felaketlere dönüşür . Dilerim bu konu bir uydurmadan ibarettir aksi taktirde siz boşanmazsınız “ağzınızdan takma dişiniz düşene kadar eşinizin millete aşkım diye yaftalamalarını duyarsınız , diyecek çok şey var da benim hayatım da devam ediyor nihayetinde … susayım .

Evet bu yorum doğru

Konu sahibi kavga edince herif küsüyormuş konu sahibi de herifin küsmesine üzülüyormuş

Teşekkürler

Ayrılmayacaksan sende katıl. Tövbe estafurullah.

Onlarla sex yapıyor gece duyuyorum yeni bir aşka yelken açmış ablam kurban oluyum sen zoruna falan gittiğine emin misin eltinin baldızından değil kocandan bahsediyorsun yav

sizde sanaldan girip seks yapın kocanızla o zaman belki bebeğiniz olursa da adını android yada ios koyarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…