Kocam sanırım başkasına aşık

Maalesef öyle ortada bişey yokken bir tane delil bile yokken içime öyle doğuyordu nedenini cozemiyordum kendimden bile şüphe etmeme neden oldu çalışıyorum dediği günlerde karıyla geziyormuş şaka gibi kadında beni biliyor bana açıyor güya neyse çenem açıldı gene 🙂
Kurtulmuşsunuz boşverin kadınla karşılaşınca gülümseyip sana bir teşekkür borcum vardı e malum sayende kurtuldum derdim 😂😂boşverin hayat bir kocadan ibaret değil .

Kayıtların hepsini kendinize yollasaydınız, delil olurdu hatta kadına da tazminat davası açardınız.

Benim size tavsiyem , öncelikle şartlarınız uygunsa ,sadece kendinize zaman ayırmanız ve ona ,o olmadan da hayatınızı devam ettireceginizi göstermeniz ve bu arada da araştırma yapmanız , Google geçmişine bakın telefondan , fotoğraflarına bakın , galeriden bahsetmiyorum ama Google foto dan . Sosyal medya hesaplarını o bilmeden araştırın ama ona çaktırmadan . Bedel ödeyin ona , ilgilenmezsen bende kendime vakit ayiririm tarzında . Siz sürekli aramayın sormayın , ama Mesela o ararsa hemen açmayın , çocukla ilgili elzem durumlar varsa onu söyleyin kapatın ve de gizemli olun . Bu sakın başka adamlar olarak asla değil , çünkü bu kalitenizi düşürür benliginize zarar ... Ama varmış ama yokmuş gibi olun yani .. bu söylediklerim zor olsa da yapın , gizli sakinlik ,sessiz fırtına misali

olsa bana söyleyeceğini ikimizin de yoluna bakması gerektiğini söylerdim diye
Bunun uzerine sen bir sey yapamazsin artik..
Esin seni ne dinliyor ne de umursuyor..
Kaybetmekten de korkmuyor..

Daha once de bu konularda fazlaca uzerine gittiysen artik sikilmis olabilir bu tavirlarindan.
Gunahi boynuna ama baska biri olmasa bile ha varligin ha yoklugun esin icin..
Benim hissettigim o..
Umarim yaniliyorumdur ama oyle geldi bana.

Olmayı düşünmüyorum zatrn ama yalvariyor şu an ağlayıp zirliyor şimdiden sonra ne istersen yapayım falan keşke bunun bilincine daha önce varsaydi

Son pismanlik neye yarar Allah aşkına? Gitsin ayna karşısinda ağlasın sızlasın. Hem yorumlarından ne kadar akıllı ve güçlü bir kadın olduğun belli oluyor, onun bu sümüklü haline kanacagını sanmıyorum. Allahim sana güç kuvvet versin inşallah.

Detaylı anlatayım kizlar çok korktum ve üzüldüğüm için aklıma geleni hızlı hızlı yazdım eşim bir sene olmak üzere terfi aldı başka şehire taşındık benim ilk tecrübem daha önce bulunduğum yerden hiç ayrılmadım çalıştığı iş kadinlarin da çoğunlukta olduğu ve sürekli görüşmek zorunda kaldığı bir iş bir çok iş arkadaşını da tanıyorum evime falan da geldi gittiler eşim ilk terfi aldığı günden beri çok yoğun daha tam oturtamadi oda memleketimize geri gitmeyi çok istiyor iş stresinden baya bunalmış durumda eve de son bir aydır Sezon da yavaş yavaş acilmaya başladığı için geç geliyor on onbir falan bazen daha geç yorgun olduğu için mi neden soğukluk var bana karşı da sohbet muhabbet yok yatağa uzanır face'de takılır bende bundan şikayetçiyim açıkçası dedimde benimle neden ilgilenmiyorsun şöyle böyle gezmeye falan gidemiyoruz diye yakındım birde iş yerindeki kizlar vakitli vakitsiz biseyler soruyor mesaj atıyor kocama buda usenmeden konuşuyor bende bana vermedigin ilgiyi başkasına veriyorsun falan diye kızdım birde iş yerindekilerin hastanede falan yada başka yerde işi olunca kocama bırakmalarını söylüyorlar kocam da bırakıyor sürekli arabayla zaten eşimin işi ordan oraya akşama kadar şirket arabası var altında kızların ikisi benimde tanıdığım ehliyet sınavına girecekler mis istemişler heralde eşim de araba yi vermiş bunlara kakara kikiri bunlar durum böyle olunca bende bana vaktin yok ele var diye sinir oldum bı kaç gün bende soğuk yaptım ve şüphelenmeye baslayinca da bunu sıkıştırmaya başladım nerdesin foto at video at falan filan bir haftadır ben bu moddayim geçenlerde çarşıya indim arabada tartıştık gene bana herşeyden biktigini işlerin yoğun olduğunu buradan kurtulmak için milletle arasının iyi olması gerektiğini benim çok takıntı ettiğimi büyüttüğümü kurdugumu söyledi gideceksem gitmem gerektiğini birde bu kadar iş stresinin üzerine benimde tuz biber olmamam gerektiğini bizim için çalıştığını böyle davranmami istemediğini bu tavırlarımdan dolayı sevmediğini falan söyledi iş yerindekier ile arası da sıkıntılı bunun arkasından iş çevirdiğini falan duyuyor o yüzden güven ile hak edilmeyen sevgi ile ilgili sözler paylaşmıştı o gün soruncada o olaylar için görmeleri için paylaştığını söyledi sonra beni sevmediğini söyleyince bende bunun tivitter hesabına Google fotolardan çektiği ekranlara falan baktım üst üste değil ama geçen aylardan falan karşılıksız aşk ile ilgili sözleri favlamis kendisi de şiir tarzı şeyler paylaşmış geçen hafta iki gün üst üste arabanın tozuna kendimle savastayim kazanırsam kaybedeceğim yazıp fotosunu çekmiş guvenmemekle ilgili şeyler ekrani almış en çok sasirdigim da daha bı kaç ay önce baktım tik tok kullanmiyordu tiktokta karı kiz takibe almış bir sürü nasıl videolar paylaştığını siz tahmin edin içinde iş yerinden bir kızda var yıkıldım yıkıldım biz öyle böyle eş değildik iki kişi bir gibiydik herseyimizi paylasirdin Noldu anlamıyorum ona da yazdım bunlari biraz önce ne yaptım aldattım mi ne yaptım da bu triplere giriyorsun eve gelince konuşalım isim çok yazmış öyle kaldı konu ama ben çok üzülüyorum eşimle evladimla huzurlu bir şekilde yaşamayı istiyordum bana cefa mi bunlar
Kesin bir şey var telefonunu kurcalayin

Şu adamlar ne iğrenç oluyor. Tabiki haklı olarak konu sahibi eşi mağdur görüyoruz. Elbette bu şerefsiz koca yüzünden mağdur. Ama benim takıldığım bu durumlarda pislik herifler ayıla bayıla peşinden koşup tavladığı kadını , ilişkisi ortaya çıkınca kötülemeye başlıyor. Burada da adam o kadınla menfaat ilişkisi olduğunu demiş. En iğrenç yavşak erkek tipi. Burada mağdur iki kadın var. Öncelikle tabiki eş. Ama diğer kadına da ne yalanlar dediğini bilemeyiz. Arkadaşların dediği gibi asla affetmeyin önünüze bakın. Siz aldatsanız kocanız affeder mıydı öyle düşünün. Kadın veya erkek olarak değil insan olarak olaya bakıyorum. Adamlar kuyruğu kıstırınca eşleri kıymete biniyor.

Detaylı anlatayım kizlar çok korktum ve üzüldüğüm için aklıma geleni hızlı hızlı yazdım eşim bir sene olmak üzere terfi aldı başka şehire taşındık benim ilk tecrübem daha önce bulunduğum yerden hiç ayrılmadım çalıştığı iş kadinlarin da çoğunlukta olduğu ve sürekli görüşmek zorunda kaldığı bir iş bir çok iş arkadaşını da tanıyorum evime falan da geldi gittiler eşim ilk terfi aldığı günden beri çok yoğun daha tam oturtamadi oda memleketimize geri gitmeyi çok istiyor iş stresinden baya bunalmış durumda eve de son bir aydır Sezon da yavaş yavaş acilmaya başladığı için geç geliyor on onbir falan bazen daha geç yorgun olduğu için mi neden soğukluk var bana karşı da sohbet muhabbet yok yatağa uzanır face'de takılır bende bundan şikayetçiyim açıkçası dedimde benimle neden ilgilenmiyorsun şöyle böyle gezmeye falan gidemiyoruz diye yakındım birde iş yerindeki kizlar vakitli vakitsiz biseyler soruyor mesaj atıyor kocama buda usenmeden konuşuyor bende bana vermedigin ilgiyi başkasına veriyorsun falan diye kızdım birde iş yerindekilerin hastanede falan yada başka yerde işi olunca kocama bırakmalarını söylüyorlar kocam da bırakıyor sürekli arabayla zaten eşimin işi ordan oraya akşama kadar şirket arabası var altında kızların ikisi benimde tanıdığım ehliyet sınavına girecekler mis istemişler heralde eşim de araba yi vermiş bunlara kakara kikiri bunlar durum böyle olunca bende bana vaktin yok ele var diye sinir oldum bı kaç gün bende soğuk yaptım ve şüphelenmeye baslayinca da bunu sıkıştırmaya başladım nerdesin foto at video at falan filan bir haftadır ben bu moddayim geçenlerde çarşıya indim arabada tartıştık gene bana herşeyden biktigini işlerin yoğun olduğunu buradan kurtulmak için milletle arasının iyi olması gerektiğini benim çok takıntı ettiğimi büyüttüğümü kurdugumu söyledi gideceksem gitmem gerektiğini birde bu kadar iş stresinin üzerine benimde tuz biber olmamam gerektiğini bizim için çalıştığını böyle davranmami istemediğini bu tavırlarımdan dolayı sevmediğini falan söyledi iş yerindekier ile arası da sıkıntılı bunun arkasından iş çevirdiğini falan duyuyor o yüzden güven ile hak edilmeyen sevgi ile ilgili sözler paylaşmıştı o gün soruncada o olaylar için görmeleri için paylaştığını söyledi sonra beni sevmediğini söyleyince bende bunun tivitter hesabına Google fotolardan çektiği ekranlara falan baktım üst üste değil ama geçen aylardan falan karşılıksız aşk ile ilgili sözleri favlamis kendisi de şiir tarzı şeyler paylaşmış geçen hafta iki gün üst üste arabanın tozuna kendimle savastayim kazanırsam kaybedeceğim yazıp fotosunu çekmiş guvenmemekle ilgili şeyler ekrani almış en çok sasirdigim da daha bı kaç ay önce baktım tik tok kullanmiyordu tiktokta karı kiz takibe almış bir sürü nasıl videolar paylaştığını siz tahmin edin içinde iş yerinden bir kızda var yıkıldım yıkıldım biz öyle böyle eş değildik iki kişi bir gibiydik herseyimizi paylasirdin Noldu anlamıyorum ona da yazdım bunlari biraz önce ne yaptım aldattım mi ne yaptım da bu triplere giriyorsun eve gelince konuşalım isim çok yazmış öyle kaldı konu ama ben çok üzülüyorum eşimle evladimla huzurlu bir şekilde yaşamayı istiyordum bana cefa mi bunlar
işle ilgili bir sorun olduğunda ben de işteki erkek arkadaşlarıma mesaj atıyordum birinin eşi de çok sıkıntılıydı ama haftasonu çok olaylı geçti müdür baskısı vs mesajlaştık olayların gelişimi vs...yani olabiliyor şimdi eşi beni kıskansa bu komik olurdu bu arad ben kamuda yaşıyorum bu stresi özel sektörü düşünemiyorum...yani kocanızın söyledikleri doğru olabilir yeni iş yerinde kabul görmek için herkesle samimi olmaya çalışıyor olabilir, bence adamı bunaltmayın....bütün bunlar aldattığını göstermez çünkü...

işle ilgili bir sorun olduğunda ben de işteki erkek arkadaşlarıma mesaj atıyordum birinin eşi de çok sıkıntılıydı ama haftasonu çok olaylı geçti müdür baskısı vs mesajlaştık olayların gelişimi vs...yani olabiliyor şimdi eşi beni kıskansa bu komik olurdu bu arad ben kamuda yaşıyorum bu stresi özel sektörü düşünemiyorum...yani kocanızın söyledikleri doğru olabilir yeni iş yerinde kabul görmek için herkesle samimi olmaya çalışıyor olabilir, bence adamı bunaltmayın....bütün bunlar aldattığını göstermez çünkü...
Arkadaş haklı çıkmış 3.sayfada güncelleme yapmış

Arkadaşlar durumu guncelliyorum kocam beni aldatıyormus öğrendim ve bir gece de kendimi memleketime geri getirttirdim şu an kızım ben yeni bir sayfa açtık hiç ummuyordum kuruntulu olduğum için kendimi suçluyormusum tek dileğim bir ömür mutlu olabilmekti kocamla kızımla ama bu bile çok görüldü bana umarım sonum hayirli olur barışmayi asla düşünmüyorum büyük konusmak istemiyorum ama düşüncem bu yönde sevmediğini çıkar birlikteliği olduğunu söyleyip duruyor kadını da görmedim bilmiyorum sadece ses kaydı vardı telefonunda oradan dinledim konuştuklarını kadına güvenmediği için ses almış oda bana denk geldi klasik barışmak istiyor herşeye baştan başlamayi falan ben kabul etmeyince de triplere giriyor neyin tribiyse bu ahlaksız neyse çok dağınık yazdım kusura bakmayın akıl veren yorum yapan dua eden herkese teşekkür ediyorum güncelleme umarım buradan yapiliyordur bilmediğim için 🙂
şaşırdım bu konudan böyle bir şey çıkmasını beklemiyordum

Back
X