- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi zehrakaraca
-
Yani herkesin zevk aldığı şey farklı.
Ama osuruktan zevk almakta işin son noktası bence.
Hani adam yarın suratıma işe. YA da yüzüne işemek istiyorum bu beni çıldırtır dese neyapıcaksın?
ben de ayak fetişiyim diye kendimi marjinal sanıyorum
can dündarın bi yazısını okumuştum seks esnasında birbirlerinin üstüne büyük tuvaletlerimi yapan ve bunu birbirine yediren çiftler varmış diye
Reddetmeye devam edeyim mi derken ?Ha deyince osuran biri misiniz ? Hadi osur zevkleneyim dicek sevisirken.sen de hadi bismillah deyip basican osurugu oyle mi
Çok istisnai bir şey değil o yalnız. Erkeklerin anatomisi gereği sevebildiği bir şey.İlişki esnasında bana pandik at diyen adam duymuştum.
Cidden manyaklığın sınırı yok
Sizce red etmeye devam mi edeyim. Dogru olanimi yapiyorum?
İlişki esnasında bana pandik at diyen adam duymuştum.
Cidden manyaklığın sınırı yok
Bunu bende okumuştum. Ama Hindistan'daki insanların sokak ortasına mictigini düşünürsek bu tuhaf gelmemistiEşiniz bir çeşit fetiş. :)
Kabul görmesi zor bir fetiş üstelik.
Hindistan taraflarında böyle şeylerin ilişki için bir çeşit afrodizyak olduğunu bir yerlerde okudum sanıyorum.
(Allah kahretmesin hafızam ve merakım bazen beni geriyor)
Yuh be hangi erkek bundan hoslanir ki? Bu yuzden cinayet isleyenler var. Anca gayler falan hoslanir bundan bence..
Çok istisnai bir şey değil o yalnız. Erkeklerin anatomisi gereği sevebildiği bir şey.
Hayır tam tersi, erkek için zevkli bir şey olduğu için heteroseksüel erkekler de partnerlerinden isteyebilirler.Yuh be hangi erkek bundan hoslanir ki? Bu yuzden cinayet isleyenler var. Anca gayler falan hoslanir bundan bence..
Ekşiciler okuyorsa tanışmak isteyen elit beyleri beklerim
Yuh be hangi erkek bundan hoslanir ki? Bu yuzden cinayet isleyenler var. Anca gayler falan hoslanir bundan bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?