Kocam Sapık mı?

ben de ayak fetişiyim diye kendimi marjinal sanıyorum

can dündarın bi yazısını okumuştum seks esnasında birbirlerinin üstüne büyük tuvaletlerimi yapan ve bunu birbirine yediren çiftler varmış diye
Ayyy inanmiyorum dogruymus o delinin soyledikleri
Betül'ü arayip helallik dilemek farz oldu.

Iyk valla içim kalktı birbirinin üzerine pislemek ne ya iğrencmis..konu sahibi eşinin garip istekleri varmis ya bence reddet canim yellenmek hos olmasa gerek ya..

yuhh..bi gun kabul et ve istediginden fazlasini yap..koklamakla kalmasin..iyyy igrendim

Ben hayatta yapamazdım bunu ya iğrenç

Valla yatakta olmaz olmaz diyenlerdenim ben. İki taraf da yaptığı eylemden rahatsızlık duymuyorsa mesele yok. Ben yaparmıydım, yok sanmıyorum. Hem bununla fantazik don çıkartmanın ne alakası var ayol?

Hahaha, o don olayindan sonra artik benim icin fantastik sephora oldun canim Artik bundan sonra bdv'de ilginc cinsel hikayeler okudugumda, ilk isim seni taglemek olacak

Saka maka bir yana, elbette herkesin kendine göre cinsel istekleri ve fantezileri vardir, ancak osurmak nedir anam? Acep nefes darligi ile adam cinsel hazmi yasiyor?

Pislik..
Kızım elli eşit parafili var, abuk sabuk biri denk gelecek göreceğiz günümüzü diye tırsıyorum

Ahaha aklıma bişiler geliyor da şimdi burdaki çok hassas hanımlarımızın midesini daha çok bulandırmayayım. Yoksa uğraşasım var seninle.

Öyle hadi yelleneyim de eşim daha da delirsin durumları nasıl olur ya. O reaksiyon istem dışı değilmiydi? Yani tutabiliyorsun ama istediğin zaman beyne mesaj gönderip haydeee breee diyip.... koklama... aşka gelme... çikolata... haz... biskolata reklamı .. yağmur. ...Sevgi neydi.... osuruktan ibaretmiydi....

Beynim yandı

Seks çok basit görünse de çok kompleks bişey bence. Yani kimin ne tarafa yönleneceği, ne tür fantaziler edineceği belli olmuyor. Öyle ki ilk haz aldığında (bebeklik döneminde bile olabilir) ortamda bulunan bişey bilinç altına yerleşip yetişkinlikte kendini fantazi olarak ortaya çıkarabiliyor. Yani iğrenç falan diyemiyorum o yüzden hiç bişeye. Fantazi dünyasında olmaz olmaz.

O dediğiniz zaten var. Nefes darlığı yani.
Asfiksifili deniyor, cinsel ilişki esnasında oksijensiz kalıp bundan zevk almak. Hatta evde kafalarına poşet bağlayıp veya kendilerini ipe bağlayarak yapıp ölenler var.

Ahaha aklıma bişiler geliyor da şimdi burdaki çok hassas hanımlarımızın midesini daha çok bulandırmayayım. Yoksa uğraşasım var seninle.
Özelden yaz sep merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…