- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi zehrakaraca
-
Yurtdışı oturma izni isteyen beylerin 1 numaralı tercihiyim
Ya sen piyasayı niye kızıştırıyorsun şimdi?
Ben de yurtiçinde kalmak isteyen beylere hitap ediyorum. Hedef kitlelerimizi ayrıştıralım bence.
Siz de ne fırsatçı çıktınız beee...
Ayyy inanmiyorum dogruymus o delinin soyledikleriben de ayak fetişiyim diye kendimi marjinal sanıyorum
can dündarın bi yazısını okumuştum seks esnasında birbirlerinin üstüne büyük tuvaletlerimi yapan ve bunu birbirine yediren çiftler varmış diye
Sodom'un 120 günü vardı bi de. Iyk. 20 sayfasını zor okumuştum.ben de ayak fetişiyim diye kendimi marjinal sanıyorum
can dündarın bi yazısını okumuştum seks esnasında birbirlerinin üstüne büyük tuvaletlerimi yapan ve bunu birbirine yediren çiftler varmış diye
Siz de ne fırsatçı çıktınız beee...
Haydaa niye ihale bana kaldı yaKakişkoyu fırsata çeviren üye : shot
Sodom'un 120 günü vardı bi de. Iyk. 20 sayfasını zor okumuştum.
Haydaa niye ihale bana kaldı ya
Fetişistler beni bulursa sorarım size ama!
Pislik..Bulurlarsa da çok üzüleceğini sanmıyorumdiğğmi?
Valla yatakta olmaz olmaz diyenlerdenim ben. İki taraf da yaptığı eylemden rahatsızlık duymuyorsa mesele yok. Ben yaparmıydım, yok sanmıyorum. Hem bununla fantazik don çıkartmanın ne alakası var ayol?
Pislik..
Kızım elli eşit parafili var, abuk sabuk biri denk gelecek göreceğiz günümüzü diye tırsıyorum
Deniycem igrencte olsa... madem cok istiyor... kiz beni gaza getirdinizyuhh..bi gun kabul et ve istediginden fazlasini yap..koklamakla kalmasin..iyyy igrendim
Hahaha, o don olayindan sonra artik benim icin fantastik sephora oldun canimArtik bundan sonra bdv'de ilginc cinsel hikayeler okudugumda, ilk isim seni taglemek olacak
Saka maka bir yana, elbette herkesin kendine göre cinsel istekleri ve fantezileri vardir, ancak osurmak nedir anam? Acep nefes darligi ile adam cinsel hazmi yasiyor?
merak ettim araştırdım karşıma çıkan şeylere inanamadım"Eproctophilia" esiniz. En fazla böyle yardım edebilirim sanırım.
O dediğiniz zaten var. Nefes darlığı yani.Hahaha, o don olayindan sonra artik benim icin fantastik sephora oldun canimArtik bundan sonra bdv'de ilginc cinsel hikayeler okudugumda, ilk isim seni taglemek olacak
Saka maka bir yana, elbette herkesin kendine göre cinsel istekleri ve fantezileri vardir, ancak osurmak nedir anam? Acep nefes darligi ile adam cinsel hazmi yasiyor?
Özelden yaz sep merak ettimAhaha aklıma bişiler geliyor da şimdi burdaki çok hassas hanımlarımızın midesini daha çok bulandırmayayım. Yoksa uğraşasım var seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?