• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam sen sapik misin dedi

Bi yasima daha girdim hergun ne duycam acaba daha diyorum burda eşin sütü ne zannediyorki tiksinecek ona bakarsan onlardan gelen daha tiksinc sute göre hiç yokmuş gibi davran ama alımlı ol baktın olmadi çirkefe baglarsin

Bi yasima daha girdim hergun ne duycam acaba daha diyorum burda eşin sütü ne zannediyorki tiksinecek ona bakarsan onlardan gelen daha tiksinc sute göre hiç yokmuş gibi davran ama alımlı ol baktın olmadi çirkefe baglarsin
Aynen canim evet benden sut gelmesine hala alisamadi galiba ya bilmiyorum bakalim ne zaman duzelcek

Bence siz mümkün olduğunca eşinizin yanında bebeğinizi emzirmeyin. Giyinin süslenin evde öyle gezin.

Benimde bebeğim var emziriyorum ve ilişkimiz normal devam ediyor ama ilişki sırasında süt geldi mi gıcık oluyor yani

Bir sene çok uzun bı zaman yani hiç normal değil yani ben olsam catlarim. Siz iyi sabirlisiniz

Bence siz mümkün olduğunca eşinizin yanında bebeğinizi emzirmeyin. Giyinin süslenin evde öyle gezin.

Benimde bebeğim var emziriyorum ve ilişkimiz normal devam ediyor ama ilişki sırasında süt geldi mi gıcık oluyor yani
Evet bunu da tahmin ettim ama simdiye kadar oyle bir imaj gordu emzirdigimi simdiden sora dikkat ederim

Bir dahaki emzirme döneminde daha dikkat edin bu konuya. Birde bunu mümkün olduğunca çabuk aşmaya çalışın bence evlilikte birliktelik onemli.

Doğumdan sonra erkeklerin aldatma oranları artıyor diye biliyorum yani aklınıza kurt düşürmeyeyim ama birde birliktelik olmayınca sorun yani.

Bir dahaki emzirme döneminde daha dikkat edin bu konuya. Birde bunu mümkün olduğunca çabuk aşmaya çalışın bence evlilikte birliktelik onemli.

Doğumdan sonra erkeklerin aldatma oranları artıyor diye biliyorum yani aklınıza kurt düşürmeyeyim ama birde birliktelik olmayınca sorun yani.
Bir dahaki emzirme donemi de olmaz sanirim yasim da genc sayilmaz yasadiklarim benden cok esimin psikolojisini bozdu ben evliligimi duzelteyim baska birsey istemiyorum ya

bazı erkekler kadını emzirirken gördüğünde falan soğuyor cinsel anlamda çekici bulmuyor
süt kokusu da bunu tetikliyor
eşiniz şuan bu durumda galiba

bazı erkekler kadını emzirirken gördüğünde falan soğuyor cinsel anlamda çekici bulmuyor
süt kokusu da bunu tetikliyor
eşiniz şuan bu durumda galiba
Evet galiba oyle yani bugun emzirmeyi birakiyorum desem sevinir ne zaman bitecek diye sorup duruyor

Emzirmeyi bırakmaniz için sabirsizlaniyorsa bu da güzel o da sizi özlüyor demek ki. Bu durumunu asmaya çalışın bence öncelikle olmuyorsa emzirmeyi bırakma yoluna gidebilirsiniz bence ya da esinize farkettirmeden emzirmeye çalışın belki görmezse daha iyi olur

Back
X