Kocam şiddet uyguluyor boşanmalı mıyım

Memur bir kadının yaşadığı şeylere bak , kendini hiç mi sevmiyorsun, acilen boşan kurtul, yazık ya hu , çocuğuna acı bari ...

O kadar üzüldüm ki anlatamam. Bilmiyorum yardımcı olamayacağım ama size dua edeceğim. Allah bu adamdan sizi afiyetle kurtarsın ve onun şerrinden oğlunuzu da sizi de korusun, kalan ömrünüz evladınızla çok çok çok güzel olsun. Her işinizi kolaylaştırsın.

Bazı hemcinslerim yuvamı yıkmayayım, çocuklarım için katlanayım diyor ancak çocuklar öyle düşünmüyor hele günümüz çocukları her şeyi pat pat diyor evli kalmasaydın ben mecbur muydum beni kendi isteğimle mi dünyaya getirdiniz diyorlar. Annesiyle evlensin madem bu kadar kopamıyor annesinden. El kızı da neymiş annem varken derler sonra yaşlanınca o el kızını mumla ararlar. İşiniz de var ne güzel Türkiye'deki kadınların yeterli maddi gücü olacak çoğu eşinden boşanır.

Bosan. BAbana da soyle. Boyle serefsizler eslerinin ailelerine soylemeyecegini bildikleri icin istedikleri gibi vahsilesiyorlar. Madem iyi bir isin var al cocugunu surunsun peze...venk. Annenlere yakin otur ama annene de parani yedirtme. Ben cok yedirttim sonunda benden kotu yok kendi cebimde param olmazdi onlara verirdim, kardesime vs. ama gercekten bos. Parani yedirtme! Ayrica birine el kaldirmak da nedir hele ki cocuk kucaginda.

Aşk meşk olmadan evlendik demişsiniz, sonra da sevdiğim adam demişsiniz. Boşanmamak için kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz gibi ama olmaz böyle. Kendinize acımıyorsanız çocuğunuza acıyın. Benim kardeşim, arkadaşım falan olsanız derdim ki; boşanmazsan senin yüzüne bakmam. Öyle bir durum içindesiniz.

Kades uygulamasını indirin

Şiddet gördüğünüz zaman hemen düğmeye basın
30 dk içinde kapınızda olacaklar. Bu şekilde direkt şiddette kanıtlanmış olur.

Aradan zaman geçer ve birkaç gün sonra bile rapor alırsanız sayılmıyor

Yapacağınızı sanmıyorum ama sadwce tavsiye!

Zira şiddet gördüğünüz anda çocuğunuzla birlikte gözünüzü karakolda açmanız gerekiyordu.

Bir kere döven hep döver. İşiniz varsa beklemeyin, sakince planlayın ve ayrılın. boşanma davası için mutlaka darp raporunuz elinizde olsun. Biz kadınlar sandığımızdan daha güçlüyüz. Yeni bir hayat kurmakta da çok becerikliyiz. Anneniz de dayak olduğunu öğrenirse size neden boşanıp geldin demez.

Darp raporu al hemen iz kaldıysa. kalmadıysa bile polise git şikayetçi ol. telefonuna kadesi indir. o evden ayrılana kadar boşanma davasında işine yarayacak deliller toplamaya bak.

Çok ama çok büyük hata yapmışsınız. Olay sırasında polisi arayıp, darp raporu ve uzaklaştırma kararı almanız gerekirdi. Şikayetten vazgeçmeniz için size istedikleriniz verir ve boşanırdınız. Sizi duvardan duvara vuran adamı şikayet ettiniz diye niye rezil olasınız? Size şiddet uygulamaya hakkı olduğunu düşündüğü için dövüüyor. Kendiniz için bu güne kadar dik duramamışsınız, bari çocuğunuz için dik durum.
Anne dırdırı , koca dayağından iyidir.
Ben sizde boşanacak bir potansiyel görmedim, dayak yiyip evli kalmaya devam edecek gibi durmuyorsunuz.

yerinizde olsam. evimnden hiç bi yere ayrılmam ama o boşanma davasını da açarım. ya da avukat tutup vekalet veririm. dün ben öyle yapım mesela. notere gidip vekalet verdim avukatıma bugünde fiziki olarak dosyayı götürcem. bazen bazı şeyler olmayınca olmuyor. benimde 1.5 yaşında oğlum var. çok fazla psikolojik şiddet sözlü şiddet hakaret var. dayanamdım artık. onlardan korkan onlar gibi olsun. topla cesaretini git dava aç korkma

Okumadım bile, bu soruyu sorabildiğinize göre boşanmayacaksınız bari bi çocuk daha yapmayın

benim oğlum evlense gelinime böyle bişey yapsa o ellerini tutar.....ne biçim ülkedeyiz arkadaş taş devri ..allah bildiği gibi yapsın o adamı da...adam da denilmez ya etek giydirmek lazım ..böyle insanları duydukça analara suç buluyorum ne ekersen onu biçersin misali..yıllar sonra gelininizi burada bunları yazarken görmek istemiyorsanız basın tekmeyi..

Yine içini okumaya gerek olmayan başlığa göre cevap verilebilecek bir konu. Tabii ki boşan.

Çok uzun maddi olarak kendinizi ayarlayın mutlaka boşanın evett

Hiçbir normal evlilikte aldatma şiddet olmuyor

Bir arkadaşım her evlilikte oluyor şiddet demişti ben şok geçirdim gerçekten olmuyor

Olmuyor diyince yalan söylediğimizi düşüniyorlar bi de

Esim bana bir kere vurabilir. O da beni son kez görüşü olur.
Memur parasi olan kadınsın
Ne senin kocan Brad Pitt mi ne yani? Kapanın elinde mi kalıyor?

Saçmalama boşanma davasında oğlunu senden alıp seni iffetsizlikle suclarsa arabam var diyorsun ya ona da ortak olmaya calısırsa o zmn kafanı duvarlara vurursun .git darp raporunu al ama şikayetçi olma .nasıl ispat edeceksin bunları .

Almadım ama almayı düşünüyorum
Darp raporu alon ve bosanınca zaten ailenizin oldugu yere tayin aldırma hakkınız var.darp raporunu anlaşmalı boşanmak için koz kullanırsınız en basiti.aranızda konusur mahkemeye sunmaz ama anlaşmalı boşanmaya nafakaya evet demesi için koz olarak kullanırsınız en basiti diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…