Kocam şiddet uyguluyor boşanmalı mıyım

Valla o kadar sabrettin madem bekle bir kavga daha ciksin darbetsin seni direk git darp raporu al sonra süreci başlat.Yaptikları yanına kar kalmasın o pisliğin.Sana bunkarı reva gören adamın memuriyetini mi düşünüyorsun cidden o vururken düşünmüyorda sen niye düşünüyorsun.

sinirden tamamını okuyamadım kınamıyorum da böyle bi adamdan çocuk yaparken aklınızdan ne geçiyodu mesela sizin aptallığınızın bedelini niye çocuğunuz ödüyor ona üzüldüm ayağınızda pranga mı var niye gitmiyosunuz? resmen allah uyarmış sizi zaten ilk çocukta yani. eğer anneyim diyebiliyorsanız şuan kalkar gider çocuğunuza bi yol çizersiniz yok annem para ister yok bilmem ne istediği para olsun böyle bi babayla büyümesi daha mı iyi ne kocacısınız ya

bundan daha iyi bi hayat bekliyordur emin ol, okudukça gözlerim doldu neden katlandın bunca acıya? ilk bebeğini kaybettiğinde zaten ne olduğu belliymiş neden ikinciyi yaptın? onu da böyle yetiştircem diyor bu konuda ne düşünüyorsun? baban kral adamsa her şeyi anlat sana hak verecektir. annen 2 laf söyleyecek diye sence bunlar katlancak şeyler mi? parayı dert ediyorsan bi süreliğine ailenin yanında kalabilirsin çocuğa onlar bakar sen işe gidersin arabanı da dert etme al ve kaç o yerden hemen. bence hala yara izlerin duruyordur darp raporu al boşanma davası aç uzaklaştırma kararı çıkart

Hayvan herif. İnsan evladına böyle bir korkuyu nasıl yaşatabilir ya sinirden çatlayacağım. Toplum boşuna ruh hastalarıyla dolu değil. Eminim çoğunun buna benzer çocukluk travmaları vardır. Derhal boşanın bu şerefsizden. Kendinizide evladinizida kurtarın bu 'adam'dan.

Şimdi okudum boşanma davası acmışsıniz. Çok sevindim umarım bir an önce kurtarırsınız kendinizi ve evladınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…