Kocam şiddet uyguluyor boşanmalı mıyım

Kendisi de batsın memurluğu da batsın inşallah tepe taklak olsun şeref…z
Sizde ne olur bir an önce o evden çıkın çocuğunuza kendinize daha da bunu yaşatmayın gerekirse eşyalar kalsın aman dünya malı kocan olacak o kişiye o eşyalar zaten kalmaz merak etme Allah büyük

Çok üzüldüm. Malesef çocuklar yetiştirildiği gibi oluyorlar. Ne kadar ben anneme, babama benzemiyecem deselerde bir yerden sonra patlak veriyor. Duygusal bir bağın yoksa bu süreç daha kolay olacaktır. İşinde arabanda varmış baban arkanda ayrı evde olunca annenide dinlemezsin. Zaten bir kadın kolay kolay bosanmaz. Eğer boşanmayi kafanıza koyduysanizda gırtlağa dayamiştir. Senin ve çocuğun için inşallah hangisi hayırlıysa o yolu seçersin. Yolunuz bahtınız açık olsun ♡

E bi zahmet bende okumadım tamamını

Arabanıza kıyafetlerinizi koyun basın gidin. Keşke darp raporu alsaydınız. Gittiğiniz yerde eşyalı daire bakın.

Şu an sadece ya olmazsa ya ona dönmek zorunda kalırsam diye korkular yaşıyorsun ama öyle bir başarırsın ki nefesi aldığını yaşadıgını anlarsın

Ziynet eşyan varsa sadece sana ait al değerli eşyalarını al arabana atla git boşver

Keşke annem de vaktin de cesur olsaydı biz daha güzel bir hayat Yaşardık

Okuyup mu memur oldu?görürnen yerlerine vurmam mı?rapor almayacak bir eşe sahip olan kişi dilediği gibi davranır

Yaşadıklarınız çok üzücü, çok yaralayıcı ve kapanmayacak yaralar biliyorum.
23 yaşıma gelip evlenene kadar, ben de annemle babamın birbirlerini öldürme niyetiyle her kavgalarına şahit oldum.
Boğaz sıkmalar, bıçak cekmeler...
Hâlâ ikisi de hayatta, hâlâ da evliler..
Ama keşke boşansalardı.
O travmalar geçmiyor, 20 yaşıma kadar sebepsizce, sık sık bayılıyordum ..
Hiç bir sebebi yoktu.
Şanslısınız, bir işiniz var, en azından gidip darp raporu almak için her gün çıkmanızı sağlayacak sağlam bir bahaneniz var.
Bu ülkede kaç kadın, bırakın çalısıp para kazanmayı
, darp raporu almak için bile hastaneye gidemiyor..

36 yasıma geldim , ben hâlâ birbirine düşman olan anne- babayla içimde verdiğim savaşı bitiremiyorum.
Yaşayamadığım çocukluğum, dinlenilmeyen sesim, yarım bıraktığım hayallerim...
Hepsi yüzünden kendimi kabullenemiyorum, gerçek beni tanıyamıyorum hâlâ..
Geleceğinizi kurabileceğiniz bir şansınız var madem, kurtarın kendinizi de , çocuğunuzu da...

Yani soru sahibi özür dilerim de bu yaptığınız bencillik değil mi?

İşiniz gücünüz var, babanız arkanızda ne diye bu adamla çocuğunuzu aynı evde tutuyorsunuz halen?
Size vuran yarın bir gün kendi çocuğuna vurmayacak mı sanıyorsunuz?
Allah aşkına bahanelere sığınmayın, çocuğunuz da kendinizin de hayatını daha fazla karartmayın.

korkar tabi
onların gücü sadece kadına yeter
ses çıkarmayan kadına
zaten gideceğiniz şehirden rezil olacağınız neden önemli
alın raporu titresin korkudan

Darp raporu sadece koldaki bacaktaki morluklar için alınıyor sanıyor sanırım arkadaş. Fiziki muayeneden sonra verilir doktorlar da gerekli tetkikleri yapar ve anlaşılır darp edilip edilmediğin, istediği kadar görünen yerlere vurmasın. Darp raporu alabilirsiniz.

Darp raporu alın mutlaka. Sonra da hemen süreci iyi yönetmesi için bir avukatla görüşüp boşanma davası açın. Eşyalarınızı almaya babanız yardımcı olabilir. Anenizden dolayı ailenizin yaşadığı şehire dönmek istemezseniz bile başka bir şehirde yeni hayat kurun çocuğunuzla. Çocuğa ve size yazık, bunları çekmek zorunda değilsiniz. Yola çıktıktan sonra her şey daha kolay olur, önemli olan o yola çıkmanız.

Son durum nedir? Umarım yeni hayatınız için adım atmışsınızdır.

Okurken sinir bastı beni. Sen bu sevdiğin adamdan hahahahahaha adam deyince de gülme geliyor boşanmazsın asla. Bari sakatlanmadan ye dayağını o beğenmediğin annenin eline bakmak zorunda kalırsın!
Boşanacak biri bu kadar plan yapmazdı. O dayağın üzerine darp raporunu alıp evden uzaklaştırır işinden uzaklaştırma alıp çat diye koyardı kapıya. Yediğin dayakla kalmışsın. Neyse işte zaten kocan da sallamıyor seni suyuna git bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…