• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam sir sakliyamiyor:-(

Cokk guzellikle soyledim olmadi kavga ettim olmadi bagirdim cagirdim olmadi bilmiyorum dogrumu yaptim ama bu huyjnu duzeltene kadar odadanda bendende uzak dur dedim dunden beri konusmuyoruz
Huylu huyundan vazgecmez derler.. Konusulcak sey vardir konusulmicak seyler vardir. Hani gizli bisey olur sakin anlatma kimseye dersin o da anlar yani ama annesine karim böyle böyle dedi anne senin hakkinda demesi bana bi acaip geldi...

Care sirrini vermeyeceksin duzelmez canim herkese karsi boyle isin var gercekten

Agzi ishal olmus bir es..cok ilginc.esiniz bilerek yapiyor olmasin??

Esiniz cok tuhafmis , One oyle ama bu huyunu degistirmen mumkun degil.
Sende hic birsey anlatma ozaman esine.

tabi ki güveneceksiniz ama en azından ailesi hakkında sinirli iken bir şey söylemeyin.
ya da konuşup anlatın.bu bize bir şey kazandırmaz aksine aramızı bozarsın bu da ikimiz için kötü olur deyin.güzellikle anlatın ama normal bi zamanda konuşun.
haklısın cnm ama insan sabredemiyor gerçkten çok sinirlerim bozuk etrafımda doğru düzgün hiç arkadaşım yok eşimle konuşmak istiyorum oda dediğim gibi herşeyi anlatıyor ne yapıcağımı bilmiyorum

Kizlar cildirmak uzereyim kocama kimin hakkinda ne soylesem ondan duyuyorum herkezle kotu etti beni ya gecen gun kavga ettik kaynanam hakkinda bikac kelime soyledim obur gun kaynanam beni aradi sen benim hakkimda sunlari demissin evet soyledim dedim girdik birbirimize konusmuyoruz su anda kaynanamla he benim icin sorunmu konusup konusmamam tabiki degil ama ben kocama hicmi birsey soylemiyecegim yaa cildirmak uzereyim

annem bilgisayarın b'sinden anlası bu konuyu kesin annem açmış diyeceğim.:KK53:
malesef benim babam da sır saklayamıyorum bazen aile arasında halamlar,teyzemler yada komşu hakkında konuşuyoruz sonra hiç ummadık bir anda benim hanım senin şöyle yaptığını söylüyor neden öyle yapıyorsun diye yumurtlayıveriyor.Annem garibim her seferinde kocamla sır paylaşmıcam da kimle paylaşıcam diye anlatıyor bazı şeyler ama sonuç malesef hep hüsran,huylu huyundan vazgeçmiyor :KK43:

annem bilgisayarın b'sinden anlası bu konuyu kesin annem açmış diyeceğim.:KK53:
malesef benim babam da sır saklayamıyorum bazen aile arasında halamlar,teyzemler yada komşu hakkında konuşuyoruz sonra hiç ummadık bir anda benim hanım senin şöyle yaptığını söylüyor neden öyle yapıyorsun diye yumurtlayıveriyor.Annem garibim her seferinde kocamla sır paylaşmıcam da kimle paylaşıcam diye anlatıyor bazı şeyler ama sonuç malesef hep hüsran,huylu huyundan vazgeçmiyor :KK43:
yalnız değilmişim demekkii :) ama çok kötü bişey toplum arasında yüzüne vuruyolar sen benim hakkımda şunu söyledin yada dediğin gibi x kişi karım hakkında şöyle diyor doğrumu diyor kalıyosun öyle bozuluyosun tabi ister istemez

ayy ben de tekim sanıyodum, bızımkı annesı kardesı dısındakılere anlatmaz ama bak bu da bı mezıyet:KK53::KK53:
cok sınır bozucu bısey ya ben de hep dıyorum ben sana guvenıp anlatamayacak mıyım bısey dıye!!

Benimkide söylese keşke diyerek söylediğini bile söylemez öyle ketumdur..
Sizinkide kötüymüş ama...

oturup eşinizle konuşun ve bu davranışının ne kadar yanlış oldugunu ona olan güveninizi sarstıgını söyleyin.ve davranışının sonuçlarını anlatın.umarım anlar.işiniz biraz zor.

Kizlar cildirmak uzereyim kocama kimin hakkinda ne soylesem ondan duyuyorum herkezle kotu etti beni ya gecen gun kavga ettik kaynanam hakkinda bikac kelime soyledim obur gun kaynanam beni aradi sen benim hakkimda sunlari demissin evet soyledim dedim girdik birbirimize konusmuyoruz su anda kaynanamla he benim icin sorunmu konusup konusmamam tabiki degil ama ben kocama hicmi birsey soylemiyecegim yaa cildirmak uzereyim

kocanın huyunu biliyorsun sende insanlar hakkında kocana bir şey söyleme ,yani ilk kez başına gelmemiş ki

Bi tanidigimizdada var ayni huy. Heleki aman kimse duymasin dersen adama yemez icmez yetistirir. Ne eşi ne ailesi cozum bulamadi. Yaninda kardesi karisi icin off bazen abartiyor gibi bisey demi alisveris sirasinda gidip karisina kardesim senin icin boyle dedi demis 10 dk icinde sanirim bu bi hastalik gibi bisey alismak lazim

Demek ki neymiş,eşinizle havadan sudan,yemekten gezmeden vs başka hiç bir şeyi paylaşmayacakmışsınız.Çalışıyorsanız iş yerinde olanları,komşularınızla olanları,onun ailesine çok sinirli olsanız da bişey söylemeyin,gidin banyoya suyu açın suya anlatın,dağa taşa anlatın ama eşinize böyle bir huyu varsa anlatmayın.Hele kendi anne baba kardeşlerinizle ilgili hiç bir sır vermeyin,gün olur en ufak bir tartışmada bunu başınıza kalkıverir ve çok kırılırsınız,hatta kendi annesine anlatır,annesi de yapar bunu...Siz üzülüp kırıldığınızla,ailenize mahcup olduğunuzla kalırsınız,aman diyim...

Ne bu ya, ortalığı karıştıracağını bile bile nedir amacı? Çok mu saf, çok mu sinsi?

Belki de annen bana bunu yaptı, şunu söyledi tarzında şikayet ettiyseniz annesine gidip anne sen eşime bunu demişsin şunu söylemişsin demiş olabilir ayrıca aklınızda bulunsun negatif bir huyunu gidip eşinize demeyin eğer sizi etkileyen bir şey değilse. Ama tabi gidip dememesi gerekirdi de kaynananız ben sana bunu mu dedim deyip aramış olabilir. Arkadaş mevzunu anlamadım siz bırak arama o arasın demişsiniz gidip arkadaşına eşim biraz da o arasın diyor, sen arama diyor mu diyecek çok saçma yani. Bu söylenecek bir şey değil ki. Hani aramama kararı alsa tamam ya da aramaya devam etse ama yüzüne karşı eşim seni aramamı istemiyor birazsa senin peşimde koşmanı istiyor diyecek değil o zaman kendini de küçük düşürür.

Back
X