kocam size emanet (kanal D)

• Konu Sahibi Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pembe_bal10cuk

Ziyaretçi
Kanal D Kanalında yayinlanicak olan "Kocam Size Emanet" yarışması yakında başlıyor.
Yarışma çılgınlığı son sürat devam ediyor
yemek ve gelin programından sonra sırada kocasından memnun olmayan bayanları ilgilendiren bir yarışma başlıyor.
Kocasının dış görünüşü ve davranışlarından memnun olmayan 30 yaş üzeri çiftler yarışacak.
Erkekler sofra adabı,giyim kuşam ve görünüş lerinde ki değişiklikleri düzelterek yarışacaklar.
Yarışma Kanal d de yakında başlayacak.
Eğlenceli bir ortamda haftanın 5 günü yarışmacılar bir villada yaşayacak

ay bi bu eksikti yaaaaaaa
herkez kendi bilir ama ben bu tarz yarismalari cok sacma buluyorum
herkezin özeli diye bisey kalmiyo ulu orta seriyolar resmen
ben seyretmiyorum zaten bu yarismalari hic

başlıgı görünce kocaları başka kadınlarla aynı eve sokacaklar sandım:roflol::roflol:kocam size emanet derkendelikafadulden

çok saçma ve yapmacık bi program olucağa benziyor

başlıgı görünce kocaları başka kadınlarla aynı eve sokacaklar sandım:roflol::roflol:kocam size emanet derkendelikafadulden

Aslında orijinali öyle canım evli çiftler yarışmacı oluyorlar ve sanırım 1 ay süreyle ev değiştiriyorlar
Diyelimki benim eşim size geliyor senin eşin bize ama bayanlar değişiyor amerikada yani karım sana emanet
Türkiyenin bunu kaldıramayacağını düşünüp format değiştirildi
Amerikada amaç sorunlu çocukları adam etmek ama
Herşeyiyle yeni gelen bayan evin kadını çocukların annesi gibi davranıyor sadece evin babasıyla ayrı yatıyorlarlülülülülülü
Artık ne yapacaklarını şaşırdılarkafamçokkarıştı

Aslında orijinali öyle canım evli çiftler yarışmacı oluyorlar ve sanırım 1 ay süreyle ev değiştiriyorlar
Diyelimki benim eşim size geliyor senin eşin bize ama bayanlar değişiyor amerikada yani karım sana emanet
Herşeyiyle yeni gelen bayan evin kadını çocukların annesi gibi davranıyor sadece evin babasıyla ayrı yatıyorlarlülülülülülü

karım size emanet mi şok burası kaldırmaz ama
böyle böyle normalleştiriyorlar her şeyi yakında onuda yaparlar

bende bu programı rtl de seyrediyordum tr ye ne zaman gelir katılan olurmu diyordum demek format değişmiş bazı evlerde adamlar misafir bayana asılıyordu. bi defada çok açık bi kadın adamı baştan çıkarmaya çalıştı..bizim ülkemizin insanı böyle olayları kaldıramaz (dı) ama medya herşeyin çivisini çıkardığı için normal karşılanabilir..:delphin:

yakında;
kabızım tuvalete çıkamıyorum, yatak odasındayızsizi de bekleriz gibi yarışmalar da çıkarmazlarsa şaşırırım yaniii...:delphin:

Bazıları geride görsede bizi bence bir ağırlığımız vardı
Belli başlı kurallarımız vardı TÜRKİYE olarak ama dediğiniz gibi medya zamanla alıştırıyor insanları
Baaım daha neler görücez daha neler yapacalar

[ı]allah kahretmesin bunları... Kimbilir daha ne yarışmalar çıkaracaklar... [/ı]

ne zaman başlayacak bu yarışma ki
gerçi pek ilgimi çekecek gibi degil:delphin:
biraz entrikalı olsa iyi olurdu-tatlicadiarzu-

Çıktı çıkmasına da yarışmadan çok komedi resmen adamlar 1 haftada bize yıldırım çarptı şöyle değiştik, böyle değiştik, şöyle hatalarımızı anladık... uleenn madem 1 hafta da değişecektin boşa yaşamışsın sen o zaman demezler mi adama bunlar kimi kandırıyorlar ya..:mymeka:

ya bu yarısma bana cok saçma gelıyo ınsan sevdıgını her halıyle sevmelı bence

Back
X