- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Eet haklisin umarim esin bidaha yapmaz..ve lutfen biri bana yeni konu nasil acilio anlatabilir mi bildigin mucadele ediorumKonu başligindan anladıgınız gibi, dısarı bi çıkalım eşim centilmen bakışlarla dikkat çekici giyinen kadınları süzüyor. Yani bütün erkekler bakıyor eminim ama siz nasıl başa çıkıyosunuz bu durumla? Benim çok gücüme gidiyor. Söyleyince ben oraya bakmıym falan diyor. Ama baktıgı çok belli. Herkes tarafından begenilen, evde de sokaktada giyimime kuşamıma dikkat eden bi insanım.evde daha güzel olmaya dikkat ediyorum; begeniyor beni iltifat da ediyor. Ama şu sokak bakışlarına engel olamıycagıma göre,nasıl başa çıkıcam; resmen ayrilmayı bile düşünüyorum bu yüzden??
Yani çapkın bakış demek istiyorsun sanırım,centilmen,beyefendi demek bildiğim kadarıyla...Kendine baktırıp seni mi kıskandırmak istiyor aklınca...Centilmen dedigim gözlerini kısarak,flört eder gibi.ama şimdiye kadar da kimseyle çıkıp flört etmemiş
Bır derdim var sayfasına dön,üst ve altta konu aç yazıyor,ona tıkla canım...Eet haklisin umarim esin bidaha yapmaz..ve lutfen biri bana yeni konu nasil acilio anlatabilir mi bildigin mucadele ediorum
Vallahi benim eşim kafası nerdeyse yere eğik desem yeri beni takar koluna sadece bana bakar allahaşükür
Sanki. Görümcem de o seni çok kıskanıyor diyo. Ama bana hiç öle gelmiyo nedenseYani çapkın bakış demek istiyorsun sanırım,centilmen,beyefendi demek bildiğim kadarıyla...Kendine baktırıp seni mi kıskandırmak istiyor aklınca...
Vallahi benim eşim kafası nerdeyse yere eğik desem yeri beni takar koluna sadece bana bakar allahaşükür
Ahahahhh ilahi böyle olması gerekOh aman iyi,konu sahibi aldın cevabını,konunu kapattır
O zaman sana baksın,ne o gözler fıldır fıldırSanki. Görümcem de o seni çok kıskanıyor diyo. Ama bana hiç öle gelmiyo nedense
Bütün eşlerin böyle olmasılazım yoksa ne işe yararEn sevdiğim tarz cevap gelmiş.
Eşi tarafından arzulanmayan kadına benimki yolda bile rahat durmaz ayol cevabından sonra
bunu en faydalı cevap seçiyorum.
Konu en yararlı yorumu aldığına göre kapanabilir bence. :)
Ciddi misin , kocası tarafından arzulanmayan kadınsın mı diyosun yani anlamadım benEn sevdiğim tarz cevap gelmiş.
Eşi tarafından arzulanmayan kadına benimki yolda bile rahat durmaz ayol cevabından sonra
bunu en faydalı cevap seçiyorum.
Konu en yararlı yorumu aldığına göre kapanabilir bence. :)
Nasıl olması lazım?Bütün eşlerin böyle olmasılazım yoksa ne işe yarar
Ciddi misin , kocası tarafından arzulanmayan kadınsın mı diyosun yani anlamadım ben
Canım dışarıda kızlara bakmak nedemek affedilmez sonuçta bekar adam değil ki evli o bak kendin diyorsun bakımlıyım diye sen varken ne gereği var bakmaya ....Nasıl olması lazım?
Eh demek ki ise yaramiyor :)Centilmen dedigim gözlerini kısarak,flört eder gibi.ama şimdiye kadar da kimseyle çıkıp flört etmemiş
Benimki insanın hayal dunyası serbest diyor. Birkeresinde en yakın arkadaşı için çok yakışıklı,teninin kokusunu duydum çok hoş demiştim-gıcıklık olsun diye-En azindan bakmiyor diyenlerden degilsin.
Sen de aynisini yap, erkeklere bak .Ne kadar kaldirir bunu, kavga cikarir mi bilemem.
O baktigi kadinlar da rahatsiz olur. Bir an once bu huyundan kurtulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?