kocam sokakta başka kadınlara bakıyor :(8

5 senede 2 kere bakan adama abaza diyorsan, bizdekiler direkt sapik o zaman...

Kadınlar kulübunde okumustum sanirim. Bir çift varmis. Kadin siradan guzellikte olan ama adam cok yakisikli ve dikkat ceken bi tipmis. Toplu bi ortama gittiklerinde ( restoran kafe gibi) kadin kocasinin onunde yurur ve gozlerini şaşı yapip dilini disari cikarirmis. Ve butun garsonlar kafedekiler kadina bakarlarmis :)) adam kiskancliktan deliye donermis :)) oyle bisey mi yapsaniz :))

Bakış var bakış var
Biri dikkat çekici olur insanlar bakar ve geçerler
Var olan bir başkasıda bu konuda açtır kadın erkek fark etmez
Bu çirkin itici bana göte kabul edilmezdir
Ve bunun güzellik çirkinlik cezbetmeklede alakası yoktur
Kolay gelsin ne diyeyim

Rahatsız olmamayı nasıl başarıyorsun?:)) özgüven mi acaba ne merak ettim.

Benim kırgınlık kızgınlık geçti valla hanımlar. :) Artık ben bu muhabbetten kaçar Siz kendi aranızda takılın :kk:

Madem her sey serbest. Yakisikli aktorlerin, boy boy posterlerini as bakalim odaya mutfaga banyoya. Evin her kosesinde bulunsun. Masraftan kacinma:)
En iyisi nispet yapmak. Ben gorustugum cocuga ibrahim celikkol yasini hic gostermiyo demistim delirmisti resmen

Bence uyarmışsanız düzelmemişse bir daha söylemeyin. Ve yolda yürürken eşinizi gözlemlemeyin sizde etrafa bakın,daha mutlu olacaksınız eminim:)

Çok da takılma ya kendin diyorsun dikkat çekici olanlara bakiyormus. Hani boyle çok dindar ve harama bakmaktan bile çekinen bir insan değilse o göz kayar kardeşim, illaki sen de bakıyorsundur farklı ya da güzel bir kadın görünce.

Mesele uzun uzun mu bakiyormus ya da dönüp bir daha mı bakiyor, bakıp iç mi geçiriyor beğendiği çok mu belli oluyor... Bunlar yoksa bir nazar etmesine çok takılma, daha çok aklına düşürürsün.

Erkek bu bakar deme, insan bakar de. Şimdi benim eşim plajda yarı çıplak hiçbir kimseye bir kere baktığını görmedim ama Ankara'da yolda yürürken bir karış etek giymiş, ya da atletli şortlu caddede koşu yapan birini görünce bir anlık bakıyor ne diyebilirim aynı anda ben de bakıyor oluyorum çünkü alışık olmadığımız bir görüntü. Eğer her dışarı çıktığınızda kadınlara goz suzmuyorsa bundan sorun çıkarmak sadece seni uzer.

Yok artık ama güzelmiş :)

Sende başkasına bak...
Tepkiyi gör ,iyi olmuyormuş değilmi de. Sen bakınca bende senin hissettiğin gibi hissediyorum işte yapma lütfen de. Birdahaki sefere de ben ağzına kürekle çarparım tabi, kendi kocişimin

Emin ol o çok dindar diye geçinen(bazı) insanlar duygularını çok bastırdıklari için ilk fırsatta aldatıyorlar:)

Yok artık ama güzelmiş :)
4 sene once ben de buna benzer bisey yapmistim sirf beni kiskansin diye :
Gülmek güldürmek,mutlu yaşamak , hayat kalitemizi arttırır ,sıradan olmaktansa sıradışı olmayı yada manyak olmayı tercih ederim herşeyi ciddiye almamak lazım ve kizmadim
Ay boyle olmayi cok istemisimdir ama olamadim. Her seyi kafama takarim ben de.

Kartal gözlüm,radarlarını kapat,gözlerini avucunda görmek istemiyorsan mukayet ol kendine derim

bakmasa bile ben gösteririm dikkatimi çeken biri olursa güzel vücut yada güzel bi kız gördüm mu ben bile bakıyorum adamlar napsin . Kıbrıs tatile gittik geçen yaz esimle herkez bikinisiz mayosuz gunesleniyodu Ruslar genelde ve gerçekten çok dikkat çekici fizikleri var ben bile baktım eşime bakma nasıl diyim adam gözlerini bağlayıp mi gezsin alıp eve getiremeyecek nasılsa bakarsa baksın

Bayan oldugum halde ben bile guzel bir bayan gorunce bakiyorum valla. Allah sahibine bagislasin masallah diyorum. Bu gayet normal.

Centilmen dedigim gözlerini kısarak,flört eder gibi.ama şimdiye kadar da kimseyle çıkıp flört etmemiş
Miyop falan olmasın ondan kısıyordur gözünü
Böyle kadınları erkekleri süzme lisede falan kalmış olmalı diye düşünüyorum. Koskoca insanlar aç tavuk gibi bakınmasın mümkünse. Komik görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…