Oo herseyi takarsak bundan bosanilmazki yan
Abaza lafi erkeklere cok dokunuyor sonrada benle kavga etti baktim diye abazami oldum arti ona bakmadim dedi dusss abazalar bakar evli adamlar capkinlaik yaprsa abazadir dedim oohh cok sukur sorun yok.zaten bizimki oyle bakan tip degil bes senede belki iki defa yakaladim Allah var
Kadınlar kulübunde okumustum sanirim. Bir çift varmis. Kadin siradan guzellikte olan ama adam cok yakisikli ve dikkat ceken bi tipmis. Toplu bi ortama gittiklerinde ( restoran kafe gibi) kadin kocasinin onunde yurur ve gozlerini şaşı yapip dilini disari cikarirmis. Ve butun garsonlar kafedekiler kadina bakarlarmis :)) adam kiskancliktan deliye donermis :)) oyle bisey mi yapsaniz :))Konu başligindan anladıgınız gibi, dısarı bi çıkalım eşim centilmen bakışlarla dikkat çekici giyinen kadınları süzüyor. Yani bütün erkekler bakıyor eminim ama siz nasıl başa çıkıyosunuz bu durumla? Benim çok gücüme gidiyor. Söyleyince ben oraya bakmıym falan diyor. Ama baktıgı çok belli. Herkes tarafından begenilen, evde de sokaktada giyimime kuşamıma dikkat eden bi insanım.evde daha güzel olmaya dikkat ediyorum; begeniyor beni iltifat da ediyor. Ama şu sokak bakışlarına engel olamıycagıma göre,nasıl başa çıkıcam; resmen ayrilmayı bile düşünüyorum bu yüzden??
Rahatsız olmamayı nasıl başarıyorsun?:)) özgüven mi acaba ne merak ettim.Eh demek ki ise yaramiyor :)
Benim esim de bakar cogu zaman ama oyle goz kismalar falan yok, bizimkinin gozu kisilmiyordur eminim zaten nasil beceriksiz bu konuda anlatamam. Normal bakar,ozellikle dikkat cekici biri olursa zaten hic affetmez. Ben rahatsiz olmuyorum ama
En iyisi nispet yapmak. Ben gorustugum cocuga ibrahim celikkol yasini hic gostermiyo demistim delirmisti resmenMadem her sey serbest. Yakisikli aktorlerin, boy boy posterlerini as bakalim odaya mutfaga banyoya. Evin her kosesinde bulunsun. Masraftan kacinma:)
Yok artıkKadınlar kulübunde okumustum sanirim. Bir çift varmis. Kadin siradan guzellikte olan ama adam cok yakisikli ve dikkat ceken bi tipmis. Toplu bi ortama gittiklerinde ( restoran kafe gibi) kadin kocasinin onunde yurur ve gozlerini şaşı yapip dilini disari cikarirmis. Ve butun garsonlar kafedekiler kadina bakarlarmis :)) adam kiskancliktan deliye donermis :)) oyle bisey mi yapsaniz :))
Emin ol o çok dindar diye geçinen(bazı) insanlar duygularını çok bastırdıklari için ilk fırsatta aldatıyorlar:)Çok da takılma ya kendin diyorsun dikkat çekici olanlara bakiyormus. Hani boyle çok dindar ve harama bakmaktan bile çekinen bir insan değilse o göz kayar kardeşim, illaki sen de bakıyorsundur farklı ya da güzel bir kadın görünce.
Mesele uzun uzun mu bakiyormus ya da dönüp bir daha mı bakiyor, bakıp iç mi geçiriyor beğendiği çok mu belli oluyor... Bunlar yoksa bir nazar etmesine çok takılma, daha çok aklına düşürürsün.
Erkek bu bakar deme, insan bakar de. Şimdi benim eşim plajda yarı çıplak hiçbir kimseye bir kere baktığını görmedim ama Ankara'da yolda yürürken bir karış etek giymiş, ya da atletli şortlu caddede koşu yapan birini görünce bir anlık bakıyor ne diyebilirim aynı anda ben de bakıyor oluyorum çünkü alışık olmadığımız bir görüntü. Eğer her dışarı çıktığınızda kadınlara goz suzmuyorsa bundan sorun çıkarmak sadece seni uzer.
Aldım ben cevabımi da sagolunBenim kırgınlık kızgınlık geçti valla hanımlar. :) Artık ben bu muhabbetten kaçarSiz kendi aranızda takılın :kk:
Aa daha kocayı boşamadan nereyeBenim kırgınlık kızgınlık geçti valla hanımlar. :) Artık ben bu muhabbetten kaçarSiz kendi aranızda takılın :kk:
4 sene once ben de buna benzer bisey yapmistim sirf beni kiskansin diye :Yok artıkama güzelmiş :)
Ay boyle olmayi cok istemisimdir ama olamadim. Her seyi kafama takarim ben de.Gülmek güldürmek,mutlu yaşamak , hayat kalitemizi arttırır ,sıradan olmaktansa sıradışı olmayı yada manyak olmayı tercih ederimherşeyi ciddiye almamak lazım ve kizmadim
Bayan oldugum halde ben bile guzel bir bayan gorunce bakiyorum valla. Allah sahibine bagislasin masallah diyorum. Bu gayet normal.Konu başligindan anladıgınız gibi, dısarı bi çıkalım eşim centilmen bakışlarla dikkat çekici giyinen kadınları süzüyor. Yani bütün erkekler bakıyor eminim ama siz nasıl başa çıkıyosunuz bu durumla? Benim çok gücüme gidiyor. Söyleyince ben oraya bakmıym falan diyor. Ama baktıgı çok belli. Herkes tarafından begenilen, evde de sokaktada giyimime kuşamıma dikkat eden bi insanım.evde daha güzel olmaya dikkat ediyorum; begeniyor beni iltifat da ediyor. Ama şu sokak bakışlarına engel olamıycagıma göre,nasıl başa çıkıcam; resmen ayrilmayı bile düşünüyorum bu yüzden??
Cok guldum dusununce.Centilmen dedigim gözlerini kısarak,flört eder gibi.ama şimdiye kadar da kimseyle çıkıp flört etmemiş
Miyop falan olmasın ondan kısıyordur gözünüCentilmen dedigim gözlerini kısarak,flört eder gibi.ama şimdiye kadar da kimseyle çıkıp flört etmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?