- 28 Mart 2020
- 4.105
- 16.747
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi
ben sonradan böyle olmadım gözünle gördün aldın konuşmaya hakkın yok kriterlerin farklısa başka birini bulsaydın demedin mi bende ölmüyordum seninle evlenmek için şuran böyle buran şöyle diyedin9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi
Fan club açacagım yakında senin için:))Allah askına kosele suratlı herif sana sısmansın gobegın var dedi diye olmeyi istemek nedır, ben seni bosayacagım bu cırkın kokusmus tipinle hangi zayıf kadınla evleneceksin sırf bunu gormek ıcın senı bosayacagım dıyıp yemene ıcmene bak.
Ve evet bu adamı boşa.
Boyle bir adama hizmet etmek, sevısmek belki cocuk dogurmak ve ozguvenını gunden gune bitirmesine ızın vermek kendine yapacagin en buyuk kotuluk.
Kocanı cıdden cok merak ettim, tipsizin tekı degılse allahta benım belamı versin
Hahahahaha boyle adamları hobı olarak bana versinler ahahahahahaFan club açacagım yakında senin için:))
senin şu altın yorumlarını dinleyip, aynı tavrı sergileseler memleketteki kompleksli heriflerin balon egoları anında söner, bence forumla sınırlanma, parti kur oy verelimHahahahaha boyle adamları hobı olarak bana versinler ahahahahaha
Konu sahıbı hanım konuyu actı gıttı, hıcbrımıze cevap vermedi. O kadar yazdık vakit ayırdık ama kendisinin fikrini ogrenemedık.
9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi