Kocam sürekli kiloma laf ediyor

ah benim elime geçecek böyle bir tip yedirirm o lafları yedirir özgüvenimle boğarım onu ah ah hep sessizlerle evleniyor bu tip kırbolar.

Bu konuda ben biraz farklı düşünüyorum. Eşinizin aşağılamasına kesinlikle karşıyım. Ama evlilik demek birbirine karşı sorumluluk demek, sonuçta cinsellik yaşanıyor. Tarafların her ikisi de hijyen, kilo, tüy vs sorunlarında diğerinin fikrini önemsemeli. Eşinizin tavrı çok yanlış sadece. Sizi teşvik edebilecekken incitiyor. Bence bu adam için değil kendi özgüveniniz için zayıflayın. Emin olun iyi hissedeceksiniz. Siz kendinizi düşünün.

Kocanız size psikolojik şiddet uyguluyor ve bu kozunu kaybetmek istemiyor. Şiddet sadece fiziksel değildir boşanın.

Hiyara bak. Görücü usulü onermisler, görmüşsün begenmissin , evlenmişsin. Gözün zayıf kadındaysa ilk onerdiklerinde 'yok,60 altı gösterin' deseydi. Evlenecek kadınlara kıran mı girmiş??
Bir yorumda bulunamayacagim konuyla ilgili ama tek önerim hamile kalmamaya çaliş

Cani malum seyi isteyip yanina sokuldugunda bu laflari hatirlatip dönüp uyuyacaksin.
Lafi yeyip yeyip icerleyip oturma, cevabini ver

Benim ki de öyle ama biz evleneli 16 sen oldu iki çocuğumuz var ve ben 40 bedenım azcık göbeğim biraz da basenim var evet zayıf değilim veremiyorumda açlık bana göre değil ben tok mutlu şısko olmayi seviyorum geven hafta kalbimi kirdı yine kilo yüzünden bende yatak odasına gecince valla canım heryerim kat kat san hıc uygun değil hadi sen uyu diyorum kendiniz istemiyosanız zayiflamazsiniz madem zayıf istiyomuş zayıf birisiyle evlenseymis takmayın hic

9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi

öf ne hödük oluyor bazısı, allah kolaylıkversin size bununla..
ana bunu bir inada çevirip, hırs yapıp zayıflayabilirsiniz. Bence deneyin ama kendiniz için ;)

9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi
ben sonradan böyle olmadım gözünle gördün aldın konuşmaya hakkın yok kriterlerin farklısa başka birini bulsaydın demedin mi bende ölmüyordum seninle evlenmek için şuran böyle buran şöyle diyedin 😡

Düpedüz psikolojik şiddet görüyorsun. Yerinde olsam giderim diyetisyene spora yazılırım yada en azından evde videolarla spora başlar veririm kiloları görsün hanyayı konyayı.

Allah askına kosele suratlı herif sana sısmansın gobegın var dedi diye olmeyi istemek nedır, ben seni bosayacagım bu cırkın kokusmus tipinle hangi zayıf kadınla evleneceksin sırf bunu gormek ıcın senı bosayacagım dıyıp yemene ıcmene bak.
Ve evet bu adamı boşa.

Boyle bir adama hizmet etmek, sevısmek belki cocuk dogurmak ve ozguvenını gunden gune bitirmesine ızın vermek kendine yapacagin en buyuk kotuluk.

Kocanı cıdden cok merak ettim, tipsizin tekı degılse allahta benım belamı versin
Fan club açacagım yakında senin için:))

Fan club açacagım yakında senin için:))
Hahahahaha boyle adamları hobı olarak bana versinler ahahahahaha😂

Konu sahıbı hanım konuyu actı gıttı, hıcbrımıze cevap vermedi. O kadar yazdık vakit ayırdık ama kendisinin fikrini ogrenemedık.

Hahahahaha boyle adamları hobı olarak bana versinler ahahahahaha😂

Konu sahıbı hanım konuyu actı gıttı, hıcbrımıze cevap vermedi. O kadar yazdık vakit ayırdık ama kendisinin fikrini ogrenemedık.
senin şu altın yorumlarını dinleyip, aynı tavrı sergileseler memleketteki kompleksli heriflerin balon egoları anında söner, bence forumla sınırlanma, parti kur oy verelim:D

Çok merak ettim kendi çok mu yakışıklı. Ben olsam madem diyetisyene kuruş koklatmiyor yemeye devam ettiğim gibi bir de onun öz güvenini bozarım. Sabah akşam kaşına gözüne bahane bulurum. Sen ne diye ölmek istiyorsun o kim ki Allah aşkına kıvanç tatlıtug bile yapmaz onun yaptığını

Eşiniz de olsa hakkı yok böyle yapmaya. Siz gerçekten kilo vermek istiyor musunuz yoksa memnun musunuz halinizden? Eşim istiyor diye çıkmayın yola. Siz mutlusunuz belki böyle?

Hiç kendinizi sıkmayın yemek yerken falan. İstediği kadar konuşsun. Yani ben olsam yapım gereği biri birşeyi yap deyince yapasım varsa bile vazgeçerim. Ama siz de istiyorsanız devlete gidebilirsiniz.

Back
X