Kocam sürekli kiloma laf ediyor

Bu tipler hep 'ölmek istiyorum' diyen sessiz sakin kadınlara denk geliyor en cok buna uzuluyorum.
aynen oyle bn evlendigimde 43 kiloydum 4bcocuk getrdim simdi 59 kiloyim ayni seyi bana da diyor ben hic sesiz kalmam kendi tipine gobegine bakndiyorum sonra bozuluyor bana ne

Şimdiden boşanma davası açmayı düşünebilirsiniz.
Sizin özgüveninizi düşüren , sizi aşağılayan biriyle birlikte olursanız günden güne solan bir bitkiden farkınız kalmaz.
Çürük bir insanla birlikte olmak dizide çürütür.
Yalnız kalmaktan falanda korkmayın yol yakınken boşanın , kimseye fayda sağlamaz .
Siz onun kölesi , aşağılayacağı bir kimse değilsiniz.
Birde size laf söyleyip yemeğinizi yiyor ve sizinle yatıyor utanmadan madem beğenmiyor gitsin siz gayet güzel tatlı efendi bir kadınsınız hiç gerek yok böyle çürük birinin yanında olmaya kendinizi ezdirmeyin gidin.

Çünkü arayıp arayıp öylesini buluyorlar:sinirli:
Tipin varsa adamsan fitsen saygınsan cok manken gibi bırı sana asık olsaydı evlenseydın neden gorucu usulu sısmansın dedıgın kadınla evlendın caresız bamya diye sorarlar adama. Ben sorardım.
Konu sahıbı de yemeyi ıcmeyı kesecegıne sunu bırkere benzetememıs ya sinir oldum ikisine de.

Tipin varsa adamsan fitsen saygınsan cok manken gibi bırı sana asık olsaydı evlenseydın neden gorucu usulu sısmansın dedıgın kadınla evlendın caresız bamya diye sorarlar adama. Ben sorardım.
Konu sahıbı de yemeyi ıcmeyı kesecegıne sunu bırkere benzetememıs ya sinir oldum ikisine de.
Aynen hep kaybetme korkusundan bunlar , zaten kadının özgüveni yok kalmamış güç alamıyor bence boşanmada gibime geliyor çünkü ruhsal olarak bitmiş biri bana göre Allah yardımcısı olsun çürük bir elma diğer elmayıda meyveleride çürütür mutlu olması imkansız

Diyetisyene gitmek için bile izin istediğinize göre size para da vermiyor.Oh ne ala be..Bedavaya yatacak,yemek yapıp evi temizleyecek bir hizmetçi bulmuş. Evt sizi eş olarak değil,hizmetçi olarak görüyor. Saygısız herif.Bir de utanmadan size psikolojik şiddet uyguluyor.Aklınız varsa boşanırsınız.Yoksa ilerde burda çok ağlarsınız hele bir de çocuğunuz olduktan sonra.

Cesur olun.Boşanın,girin bir işe ayaklarınızın üzerinde durun.Bu adamın hizmetçisi olacağınıza gidin bir eve hizmetçi olun daha iyi.En azından bu kadar hakaret işitmezsiniz.

Diyetisyene gitmek için bile izin istediğinize göre size para da vermiyor.Oh ne ala be..Bedavaya yatacak,yemek yapıp evi temizleyecek bir hizmetçi bulmuş. Evt sizi eş olarak değil,hizmetçi olarak görüyor. Saygısız herif.Bir de utanmadan size psikolojik şiddet uyguluyor.Aklınız varsa boşanırsınız.Yoksa ilerde burda çok ağlarsınız hele bir de çocuğunuz olduktan sonra.

Cesur olun.Boşanın,girin bir işe ayaklarınızın üzerinde durun.Bu adamın hizmetçisi olacağınıza gidin bir eve hizmetçi olun daha iyi.En azından bu kadar hakaret işitmezsiniz.
Ben bu herifte para bile olduğunu zannetmiyorum en fazla okur yazarlığı olan vasıfsız eleman,annesi babası da başımıza kalmasın diye görücü usulü evlendirmisler işte.

Şahsen alırdım kendime güzel bir pasta otururum yanında mis bir kahve. Ona pastayı yerken öyle güzel bir ayar veririm ki feleği şaşar. Böyle adamlar kendini ne b* zannediyor cok merak ediyorum.bide madem sizin canınızı sıkıp duruyor tıkır tıkır o parayı da ödeyecek yada cenesini tutmayı öğrenecek. Yada sizde boşanma davanizi açarsınız tıkır tıkır nafaka ödesin 🐂

Temizleyip yemeğini yaptığınız kendi evinizde yediğiniz lokmalar boğazınıza dizilirken hala susmak, evli kalmak ve çocuk istemek nasıl bir mantık acaba?

Herkes kendi kaderini kendisi çizer. Diğerleri kaderi suçlamak için bahanedir C Cicektozu

Seni böyle sevmiş evlenmiş diyemiyorum çünkü görücü usulü evlenmişsiniz. Bu durumda sadece saygı kalıyor. Sana saygısı yok gibi. Çok mu aceleye geldi evliliğiniz?

Bu adama alınıp yemek yememek ve susmak peki 😥 gelinin altınlarını alan aileye kızdıgım kadar kızdım konu sahıbıne suan.

Eşinin begenmemesi insana baya dokunur ama yani.
Eşim bana beni begenmedigini soylese o an ona çıkışırım cevabini veririm ama içten göçerdim heralde. 😟

Bu tarz konularda eşlerden biri evlenirken olduğu haline göre, evlendikten sonra oldukça degişmişse ve eski hali için hiç cabalamiyorsa eleştiren tarafi hakli bulurdum ama şu durumda konu sahibi hakli ve uzuldum durumuna.

9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi
Görücü usulümü evlendiniz dicektm ki yazınızı okudum.. keşke herkes severek evlense inanın 100 kiloda olsanız batmazdı

Ben bu herifte para bile olduğunu zannetmiyorum en fazla okur yazarlığı olan vasıfsız eleman,annesi babası da başımıza kalmasın diye görücü usulü evlendirmisler işte.
Para da mesele değil ki..Asgari ücretle çalıştığı halde eşini el üstüne tutan, maaşını eşinin eline sayıp harçlığını alıp gideni de gördü bu gözler. Niyet önemli.Aile olmayı istemek,sevmek sevilmek..Dediğiniz gibi ailesi başından atmak için evlendirmiş.O da bütün işlerini görecek kadın buldum die kabul etmiş ama onu da beğenmio.Kendini ne sanıosa.Eş kişisi de gelmiş buraya ölmek istiyorum diyo.Kim ki o koca müsveddesi yaaa..Ölmeyi istemek bu kadar kolay mı yaa..Aslında kolay ,konu sahibi de kolayı tercih edio.Hayatının iplerini ele alıp,boşanıp,ayaklarının üzerinde durmak daha zor,öleyim bitsin oh ne ala.

Eşim güzel yaptığım çorbayı beğenmese üzülürüm kırılırım. Vücudum hakkında öyle dese herhalde ağlar baya üzülürdüm çok rencide edici... Bence o kocanı dinleme hem yardımcı olmuyor hemde diyetisyene karşı çıkıyor. Kendi paran yok mu veya eve giren maaşı nasıl harcıyorsunuz bilmiyorum ama kendine para ayır. En azından devlet hastanesine git. Sağlık sorunun yok kilo verirsin. Evde de spor yap

Temizleyip yemeğini yaptığınız kendi evinizde yediğiniz lokmalar boğazınıza dizilirken hala susmak, evli kalmak ve çocuk istemek nasıl bir mantık acaba?

Herkes kendi kaderini kendisi çizer. Diğerleri kaderi suçlamak için bahanedir C Cicektozu
Gercekten cocuk istiyor mu 😥

Back
X