- Konu Sahibi realist_woman
-
slm arkadaşlar..benim görümcem yok ama hepsine bedel bir kayınvalidem var. 3 yıl önce krediyle ev aldık. bende çalışıyordum, doğum yapınca işyerim çıkışımı verdi. tazminatla işsizlik ödeneklerimle 1,5 yıl idare ettik ödedik krediyi. erken doğum yaptım aylarca yürüyemedim ki bu durmda bile kayınvalidem hergün iş aramam için baskı yapıyordu, çocuğuma bakacaktı. velhasıl bende arıyordum ama bulamıyordum. bu durumda aylık yardımları oldu bize 1 yıl kadar. hergün başıma kalkar dururdu farklı bir bahaneyle. üstüme gelir rencide ederdi beni eşimde annem bişey olmaz, iyiliğine söylemiştir der dururdu. günün birinde sırf işe başlayım diye çeşitli bahaneler ve yalanlarla para veremeyeceklerini söyledi.. hemde apaçık yalanlarla. eşimde yalanlarını destekledi annesini haklı çıkarmaya. wallahi kafamın tası attı, şuan asgari ücrete işe girdim ve çocuğumada bakmıyor.. kreşe verdim. aldığımda bişey yok ama kafamı dinliyorum. malum evde yakın hergün dırdır çekiyordum. güya çocuğuma bakacaktı. yaşlanmış artık öyle diyo. hergün kabullere giderken hali oluyo yawruma gelince yaşlı.. henüz 50 yaşında. üstüne üstlük beni babama şikayet etme cüretinde de bulundu. hemde saygısız diye. oysa kendine saygısızlık etmemek için hep sustum ve kocamın annesini durdurmasını istedim ama boşa.. artık bir süre görüşmeme kararı almışlar benle. çok memnun oldum. ama giden benim engüzel 3 - 4 yılıma oldu.. umarım sıkılmamışsınızdır.. :)
bencede daha iyi olmuş kreşte eğitimde alır sende keyfine bak düşünme düşündükçe üzülürsün
günaydınlar.. hepinize yorumlarınız için teşekkürler.. mesafe koymaları iyi olmuş demişsiniz, benim kayınvalidem yüzsüzdür, birkaç gün sonra birşey yok gibi gelir bakar yüzüme. kayınbabamda yurtdışına gidip geliyor, 1-2 ayda gelir. o geleceği zaman koordinatörü sağlamak için yine eski hamam eski tas olur herşey.. bunlar önemli değil yani kaynanamın yaptıkları. beni asıl üzen eşimin annesini hiçbir zaman haksız görmemesi.. artı olup biten herşeyi kadının elin yzıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?