işten çıktım aslında eve gitmek istemedim sahilde dolanmak istedim ama sonrasında eve gittiğimde hır çıkmasın diye kapa gözlerini evine git işlerini yap kızım dedim istemezsen yüzüne bakma konuşma ama evine git dedim. eve gittim hiç konuşmadan beraber yemek hazırladık. sonra bugün beni hiç aramadım çok kırıldım dedi üzülmüş aramadım diye .neyse oturduk yaprak dökümünü izliyordukki buyrunnnn teyzem aradı eşimi cep telefonundan benimkinin şarzı bitmişti hış açık olsada eşimi arıyorya. biraz konuştular kahkaha attılar sonra bbeni istedi teyze hanım kuaförümün yerini sordu en az 4 kere kendi gitiği halde hanımefendinin dip boyası gelmişde ona gidecekmiş hangiminibüse binecek nerde inecekmiş tövbe yarabbim . neyse söyledim neden senin canın sıkkın dedi yok uykusuzum dedim kapattım. sonra eşime dönüp canım inan ki artık teyzemle konuşmak istemiyorum midem bulanıyor dedim. sonra konu açıldı anlattım bak canım sen ii niyetle yaklaşıyorsun onların evinde oturuyoruz diye alttan almayaçalışıyorsun ama o bunu ilgi olarak görüyor ve mutluluk duyuyor dedim eşimi suçlamadan ama eşim ayağa kalktı üstüme yürüdü yok öyle bişey yok diyorum sana dedi ne o..luğumu bıraktı ne şerefimi susmadım tabibende bak dedm adı geçince nasıl üzerime yürüyorsun ben sana böyle bişey var demedim dedim kokusu kötü dedim dedim bu defa mutfağa koşup bıçak alıp üzerime geldi boğazıma dayadı kes dedim teyzem için beni keseceksen kes ben de kurtulayım sen de kurtul dedim . bir süre sonra sakinleşti yanıma geldi su getirdi yüzümü yıkadı öptü ve yanımda ağladı ben seni çok seviyorum eşimsin senden başkasına bakmam falan dedi sarıldı falan şimdilik yedik bakalım hee buarada teyze hanımın evinin anahtarınıda eşimden aldım fırlattım attım nereye gittiyse durum bu