• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Teyzeme ok dkn!

acaba teyzene karsi bir sevgi ask gibi seyler mi hissediyor? bu normal degilki hemde bicakla üzerine geliyor bu evliligi iyi düsün al kocani karsina dobra dobra konus bu seylerden hoslanmadigini
ne terbiyesiz insanlar var bu dünyada cözemedim gitti:oklava:

Merhaba Arkadasim..ne ilginc bir konu..ben her nekadar senaryoda olsa Ask-i Memnu' ya esseklerin aklina karpuz kabugu sokabilir dusuncesiyle kiziyorken...megerse gercekte boyle olaylar varmis..Allah sana sabirlar versin...ama sabirdan ote dirayet ,guc ve kararlilik nasip etsin...
Sen daha ne bekliyorsun?Bu adamdan ne koy olur ne kasaba...bunu artik sende anlamissindir...O rezil kepaze kadin diyecegim o pervasiz icin kusura bakma..cunku teyzelik bambaska birseydir...o pervasiz kadin bu sifati haketmiyor...sen neden gidip baristin o kadinla ya...?bir mail adresi al kendine actigin bu sayfanin lingini o pervasiz kadina gonder....nasil bir pislik oldugunu okuyarak anlar belki...
Ayrica esinin ailesi yok mu?Hadi senin tarafinda kimsen yok ama ya esinin ailesi? kayinvalidenle konus...konus derken evliligini devam ettirmen anlaminda degil...olaylari anlat...
sonrada bas kicina tekmeyi o serefsiz adamin...degistir kilitlerini evinin...nasil olsa teyzene gidecektir kalmaya...onlar icin iyilik ettigini dusunebilirsin bugun..ancak yarin aslinda kendin icin ne kadar buyuk bir iyilik ettigini anlayacaksin...Umutsuz olma...bir ev tut kendine once kimseye haber vermeden..sonra esyalarini yavas yavas evine tasi...sonra ac davayi ayril gitsin...meslegin var nasilsa..hicte uzulme hatta sevin...hesap verecegin kimse de yok...daha cok gencsin..calis helalinle kazan parani..Allah sana yardim edecektir...gecmisinden kimseylede gorusme...yeniden ve hayirli biriyle evlenirsin insallah ve bu sefer mutlulugu yakalarsin..buna inan...
Daha ne yazayim bilemedim...insanin aklinin dahi alamayacagi bir durum bu...ama suphe insanin aklina bir kere girerse insani kemire kemire yavas yavas tuketir...ya hic sokmayacaksin supheyi aklina ya da bir sekilde girdiyse aklina anladigin yerde kesip atacaksin parcani...kendini yiyip bitirmeye deger mi guzelim...Ayrica kendini sanssiz gorme..her serde bir hayr vardir derler..sen serri gormussun erkenden hayra dogru yol al lutfen azicik metanetli ol..Allah guc ,kuvvet ve sabir versin sana..

nedense insanlar gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorlar yaşananlar yada yaşanabilecek olaylar bazı ,insanlara yalanmış gibi geliyor. öncelikle evet o kız benim ve yalan değil bir kutu hap içtim gerçekten ve hastanye kaldırıldım midem yıkandı ölmedim ne yazıkki ve aynı sorunlarıma yenileri eklendiği için bu sorunumu da dile getirmek istedim ve bunlarda gerçek siz ne kadar inanmak istemeseniz de bunlar gerçek hanımefendi. uzun zamandır siteye girmeme sebebim ise malesef işten çıkartılım ve evimde internet yoktu bu sebeple giremedim ama şuan evimde internet var ve bu yazdıklarınıza cevap vermek istedim. yalan diğen yalan bilsin doğru olduğuna inanan bana güvenen arkadaşlar bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar bana yeter siz bildiğiniz gibi yapın. sevgiyle kalın

canım sen onlara bakma moralını daha fazla bozma..
bazı seylerı sadece fılmlerde olur sanıyolar..
ama hayat acı ..
bazen katlanılması zor..

Gelismeler hakkinda hic bir sey yazmamisssin.. Isallah yanilmissindir ya cok uzucu bir durumdu baya da aklimdan cikmamisti bu konu.. sON durum ne sana inanmayanlar kadarda malesef olabilcegini dusunen insanlarda var malesefki son durum ne oldu ???

nedense insanlar gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorlar yaşananlar yada yaşanabilecek olaylar bazı ,insanlara yalanmış gibi geliyor. öncelikle evet o kız benim ve yalan değil bir kutu hap içtim gerçekten ve hastanye kaldırıldım midem yıkandı ölmedim ne yazıkki ve aynı sorunlarıma yenileri eklendiği için bu sorunumu da dile getirmek istedim ve bunlarda gerçek siz ne kadar inanmak istemeseniz de bunlar gerçek hanımefendi. uzun zamandır siteye girmeme sebebim ise malesef işten çıkartılım ve evimde internet yoktu bu sebeple giremedim ama şuan evimde internet var ve bu yazdıklarınıza cevap vermek istedim. yalan diğen yalan bilsin doğru olduğuna inanan bana güvenen arkadaşlar bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar bana yeter siz bildiğiniz gibi yapın. sevgiyle kalın

Arkadaşım..siteye girmeme sebebini yazmışsın da,eşinle senin ve ayrıca teyzenin son durumunu yazmamışsın..
:sm_confused:

Valla eşinle teyzen işi pişirmiş sana da meyveleri kalmış
kızım ailene söyle bu durumu önce eşinle konuş o ne diyecek ama anen ve babana
kesinlikle anlat durumu..
çok seviyorsa esin teyzenle evlenseymiş madem
ayy çok sinir oldum
sinirimin tek nedeni ise teyzennn ki senni öz teyzen yapmış bunu
adi şeyy
sanki eglenecek baska adammı mı yok ona

kadın kadının düşmanıdır diye boşa denmemiş işte
bu olay bunun net bir örneğidir..
teyzende olsa, anne yarım diye bildiğinde KADIN sonuçta ve böyle şeyler yapabiliyorlar...
ne denirki üzldüm sizin adınıza..
eşinizde teyzenizde çok adiymiş..
başkası olsaydı bukadar olmazdı belki acısı ama yapan, baştan çıkaran öz teyzeniz..

pir sultan abdal nede güzel demiş

Şu Ellerin Taşı Bana Hiç Değmez
ıllede Dostun Bir Tek Gülü Yaralar Beni Beni

kadın kadının düşmanıdır diye boşa denmemiş işte
bu olay bunun net bir örneğidir..
teyzende olsa, anne yarım diye bildiğinde KADIN sonuçta ve böyle şeyler yapabiliyorlar...
ne denirki üzldüm sizin adınıza..
eşinizde teyzenizde çok adiymiş..
başkası olsaydı bukadar olmazdı belki acısı ama yapan, baştan çıkaran öz teyzeniz..

pir sultan abdal nede güzel demiş

Şu Ellerin Taşı Bana Hiç Değmez
İllede Dostun Bir Tek Gülü Yaralar Beni Beni

alkisalkisalkis
Alkışlıyorum Pir sultan ın bu sözünü..hatta 2 dk.da saygı duruşunda bulunuyorum..

konuyu unutmadım arkadaşlar da ne bileyim. atılan hiçbir adım yok bu konuyla ilgili kocam dövme olaylarını bıraktı sesini bile yükseltmemeye çalışıyor bana teyzem ise değişiklik yok. ben mi ne oldum. ortada bir ben yok bunu öğrendim. eskiden bir işim vardı hiç değilse onunla uğraşıyordum ama işten de çıkartıldım şimdi evdeyim. iyice muhtaç oldum eşime. olayları unutup devam edeyim diyorum ama o şeytan hiç yakamı bırakmıyor. bn de aslında ne kadar güçsüz ne kadar ezik biri olduğumu kabul ettim artık. anlayacağınız kurtulamadım ve kurtulacak gücüm yok. ben böyle aşağılık şekilde ölene kadar yaşayacağım işte taki bir sihirli el değene kadar. artık hareket edecek gücüm de yok savaşacak cesaretim de tek canım var Allahım alsa da kurtulsam

güzelim assagilik seklinde yasayan onlar, sen deil !
ayrica biraz silkin ve harekete gec.. kendini ezdirme.
hazmedilmeyecek bir durum bu.. 3ncü bir sahisin gelip seni bu durumdan kurtarmasini beklemen anormal.
kendinden vazgecme..

çok üzücü bi durum bence böle düşünme en önce bi iş bul sonra maddi olarak kendini toparlayınca bu evliliği sürdürme derim ben çünkü herşey apacık ortada
sen kendinibırakmış bi durumdasın bence bu onların işine gelir eşin ne olduğunu gösterdi yani teyzen olmasa başka b kadın olcakmış içinde varmış yani
teyzen olması daha iğrenç bi durum tabi
valla her anne anne olmaz her teyze teyze olmazmış
sesiz kalma
bu arada eşinin ailesi biliyormu durumu senin annen yoksa onun annesi ile paylaşmayı denesen yada senin annaenende başka aklı başında akraban falan dayın falan teyzenin çekindiği biri mesela
en kötüsü onları kendi pislikleri ile bırakıp ayrılmak babanın yanında gitme ama kendi ayaklarının üstünde dur

Kedici-kız suan ne durumdasın?
Bir çıkış bulabildin mi?
Arşivi karıstırırken gördüm burayı..
umarım hersey yolundadır..

yazıklar olsun annesiz,kimsesiz şu kadıncağıza yapılan ahlaksızlığa bak sen...
Allah belalarını versin diyorum,şuan 8. sayfayı okumaktayım,bilemiyorum herhngi bir değişiklik ya da yeni bir iğrençlik oldu mu ama...
canım...eğer durum hala böyleyse,boşan bu iğrenç adamdan,babanın evine geri dön.zor belki ama inan bu durumdan daha iğrenç değildir! Allah yardımcın olsun... :(

Back
X