• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Teyzeme ok dkn!

Akıl sağlığım açısından ikinci bir emre kadar bu kulubü kendime yasaklıyorum akannehir

valla ramazanda kötü bi örnek olacak ama vermek zorundayım.benim kuzenimin nişanlısı,kuzenimin teyzesiyle kaçmıştı...

ya belki esinle arasında ğercekten bir sey yok ve sen esini cok sevdiginden dolayı asırı kıskanıyor ve bunu belli ediyorsan buda cok ağır bir itham ve insanları cıldırtacak ve üzüreni yürüyüp dövdürtecek kadar ağır bir suclama
birde söyle düsün bence esin neseli sen sakrak bayanlara daha cok seviyor teyzen dul bir cok yönden rahat kaynana yok esinin dırdırı yok tek derdi kendisi bu yüzdende hep enerjik hep güler yüzlü ve erkekler hep bu tiplerden hoslanıyor
bence evine isine vereceğine kendini yaşamaya bak ben saclarımı süpürge ettim evim işim evliliğim yüzünden diyorsun erkekler bunu istemiyorki
kendine bak hayattan zevk almaya bak esinin yaptıklarını düsünüp hırslanacağına önemsemediğini gösterip biraz isveli cilveli ve hayattan zevk alan bir kadın olmaya bak ve eşine bunu yansıt bak sana nasıl dönüyor
yok hala beni teyzemle aldatıyor esim diyorsan bence bu evlilik zaten yürümez bu gün anne yarısı dediğin teyzenle yarın önüne cıkan her bayanla bence
detaylı düsün yasadığın olayları sende daha iyi biliyorsun belkide bunların bircoğu boş seyler

Arkadaşım
senin cevrende hiç aile büyügü dostun konuşabilicegin birileri yok mu
Psikologa gitsem mi gitmesem mi bize soruyosun
ıstemedigin bir erkekle duruyorsan yapılacak şey
Ayaklarının üzerinde durup gerekeni yapmaktır
Bu senin hayatın sen yaşıcaksın
Sen çekiosun olaylar senin gözünün önünde cereyan ediyor...
biz ayrıntılarıyla bilmiyoruz
sen kaç yaşındasın
Sanırım ailen yani annen olmadıgı için nasıl anlatsam tam olarak yani herşeyi bu kadar nasıl sorabiliyosun
Gerekeni yapman lazım canım
Allah yardımcın olsun...
Bir an önce karar vermelisin yoksa kendini böyle çok yıpratırsın.

diyelimki senin dediğin gibi arkadaşım nasıl kurtulucam bu durumdan vallahi çıkmazdayım. lanet ediyorum böyle insanlara yaa

benim anladığım kadarıyla aksine inanmaya çalışıyousnuzzz çünkü böyle cevaplara cevap veriosunuzzz lütfenn duygularınızın sesini dinlemeyin mantığınız ne diyyıosaaa hemen ama hemen yapın arakadaşım.

teyzede yüzüne tükürülecek türdenmiş

kocanında ondan kalır yanı yok

zor bir durum teyzenle konuşmalısın hemde derhal

ooofff üzüldüm rahata kavuşman dileğiyle
[COLOR]

bence teyzenin karakterini sen cok iyi nalrsin ben bu isde pek guzel kokular almadim
boyle teyze olurmu acaba diye de merak ettim
kimse yuvasini bozmak istemez ama
teyzenle boyle yapan disarda neler yapiyordur
aldatmaya meyilli bir erkek allah yardimcin olsun ama bu yuvadan pek hayir gelmez

sizce bir bağ var aralarında ama ben abartıp kıskançlıktan daha ileri gittiklerini mi söylüyorum. peki öçyle olsun ama şuna yanıt verin o zaman kocanızın gözünde teyzeniz sizden daha değerli teyzenizin her dediğini yapıyor ve onunla yakından ilgileniyor sizin bir sorununuz olduğunda kapa çeneni diyor duymak istemiyorum diyor ama teyzemle ilgili ne varsa konunun direkiçinde eşim ben ise olabildiğince dışında ve kocam kendini teyzeme kanıtlamayaçalışıyor siz ne yapardınız yerimde olsanız?

sizce bir bağ var aralarında ama ben abartıp kıskançlıktan daha ileri gittiklerini mi söylüyorum. peki öçyle olsun ama şuna yanıt verin o zaman kocanızın gözünde teyzeniz sizden daha değerli teyzenizin her dediğini yapıyor ve onunla yakından ilgileniyor sizin bir sorununuz olduğunda kapa çeneni diyor duymak istemiyorum diyor ama teyzemle ilgili ne varsa konunun direkiçinde eşim ben ise olabildiğince dışında ve kocam kendini teyzeme kanıtlamayaçalışıyor siz ne yapardınız yerimde olsanız?

İkisini de hayatımdan çıkarırdım...

psikatrist kocamla eşimi düzeltsin istemiyorumki zaten psikeatrist beni düzeltsin istiyorum bunalıma giricem olmadık işler yapıp daha kötüye sürükleyeceğim olayları yoksa. bana düzgün bir yol göstersin ondan rahatlıkla suçluluk duymadan boşanmam ve ayakta kalabilmem için telkinde bulunsun istediğim bu yoksa ikisini de düzeltemeyeceğini ben de biliyorum zaten daha da beklentim yok ama boşluğa(bunalıma) düşmeden sıyrılıp gideyim oradan

madem herseyın bu kadar farkındadasın ve savasmayada nıyetım yok azaman yapmam gereken sey bosanmak am aben yuvamu yıkmak ıstemıyorum dıyorsan savasacaksın gerkrıse oturdugun yerı degıstır cocuk fılan var mı

ya belki esinle arasında ğercekten bir sey yok ve sen esini cok sevdiginden dolayı asırı kıskanıyor ve bunu belli ediyorsan buda cok ağır bir itham ve insanları cıldırtacak ve üzüreni yürüyüp dövdürtecek kadar ağır bir suclama
birde söyle düsün bence esin neseli sen sakrak bayanlara daha cok seviyor teyzen dul bir cok yönden rahat kaynana yok esinin dırdırı yok tek derdi kendisi bu yüzdende hep enerjik hep güler yüzlü ve erkekler hep bu tiplerden hoslanıyor bence evine isine vereceğine kendini yaşamaya bak ben saclarımı süpürge ettim evim işim evliliğim yüzünden diyorsun erkekler bunu istemiyorki
kendine bak hayattan zevk almaya bak esinin yaptıklarını düsünüp hırslanacağına önemsemediğini gösterip biraz isveli cilveli ve hayattan zevk alan bir kadın olmaya bak ve eşine bunu yansıt bak sana nasıl dönüyor
yok hala beni teyzemle aldatıyor esim diyorsan bence bu evlilik zaten yürümez bu gün anne yarısı dediğin teyzenle yarın önüne cıkan her bayanla bence
detaylı düsün yasadığın olayları sende daha iyi biliyorsun belkide bunların bircoğu boş seyler

Canım ben şu iki cümlene çok takıldım.Yani arkadaş dayak yemeyi hak ediyor öylemi düşünüyorsun :olmaz: inanamıyorum size.

Back
X