• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Teyzeme ok dkn!

sizce bir bağ var aralarında ama ben abartıp kıskançlıktan daha ileri gittiklerini mi söylüyorum. peki öçyle olsun ama şuna yanıt verin o zaman kocanızın gözünde teyzeniz sizden daha değerli teyzenizin her dediğini yapıyor ve onunla yakından ilgileniyor sizin bir sorununuz olduğunda kapa çeneni diyor duymak istemiyorum diyor ama teyzemle ilgili ne varsa konunun direkiçinde eşim ben ise olabildiğince dışında ve kocam kendini teyzeme kanıtlamayaçalışıyor siz ne yapardınız yerimde olsanız?

arkadaşım hepimiz ne yapılamsı gerektiğini söyledik zaten ..
bu konuya ben iyi niyetli yaklaşamıcam üzgünüm :kızgın:
ortada kesinlkle yanlış işler var ..
ayrıca bence pskiyatra filan gidim diyede kendini sorunlu gibi gösterme yoksa bunuda aklına onlarmı sokuyor :mymeka:

psikatrist kocamla eşimi düzeltsin istemiyorumki zaten psikeatrist beni düzeltsin istiyorum bunalıma giricem olmadık işler yapıp daha kötüye sürükleyeceğim olayları yoksa. bana düzgün bir yol göstersin ondan rahatlıkla suçluluk duymadan boşanmam ve ayakta kalabilmem için telkinde bulunsun istediğim bu yoksa ikisini de düzeltemeyeceğini ben de biliyorum zaten daha da beklentim yok ama boşluğa(bunalıma) düşmeden sıyrılıp gideyim oradan

Suçluluk duymak mı? akannehirSuçluluk mu duyuyorsun sen?CADIARZU

Hımm bence de psikologa git baştan arkadaşım haklısın..O yol gösterir sana, daha dayanıklı olursun bu yolda..

boşanma lafı geçince çok istiyorsan git diyor ama iş ciddiye binince peşimden geliyor yalvarıyor yakarıyor yada kavga çıkıyor kendisi evi terk ediyor eh tabi sonra geliyor bir de ben ona maddi açıdan çok yardımcı oldum evlenirken bütün evi ben yaptım diyebilirim
bence kocanın ciddi anlamda kendisiyle sorunları var..
akannehir

aslında kocan seni seviyor anladıgım kadarıyla..
ama teyzende bulduğu birşeyler var buda kesin..
bu arada olaya başka bir boyuttanda bakmak lazım ..sakın yanlış anlama ama teyzen nasıl biri ?yani eğer kocanın ilgisi varsa teyzene teyzende kocanın dikkatini çeken nedir bunu hiç düşündünmü..?!
ben sana şunu söyliyeyim canım ;hep söylerim bir kadının önce inancıyla sonra da aklı ve cazibesiyle üstesinden gelemiyeceği hiçbirşey yoktur:olmaz:
sende onların dilinden konuş..teyzeni bırak bence önce kocanı ele al..
sakinleş bir kendine gel kafanı topla..madem seviyorsun ne yaparım nasıl kazanırım diye düşün..
kocanı en iyi sen tanırsın,teyzenden daha fazla tanırsın yani sonuçta..
bence kocanda farkında bir cacık olamıyacağını..ama maceradanda vazgeçmiyor demekki..ne kadar etnikse:oklava:
allah yardımcın olsun valla:teselli:
sinir katsayılarım tavan yaptı resmenkötükedihüso

sizce bir bağ var aralarında ama ben abartıp kıskançlıktan daha ileri gittiklerini mi söylüyorum. peki öçyle olsun ama şuna yanıt verin o zaman kocanızın gözünde teyzeniz sizden daha değerli teyzenizin her dediğini yapıyor ve onunla yakından ilgileniyor sizin bir sorununuz olduğunda kapa çeneni diyor duymak istemiyorum diyor ama teyzemle ilgili ne varsa konunun direkiçinde eşim ben ise olabildiğince dışında ve kocam kendini teyzeme kanıtlamayaçalışıyor siz ne yapardınız yerimde olsanız?

hemen o evi terk ederdim hemde hemennnnn hiçççççç durmazdım.

dediklerinizde haklısınız bunların hepsini düşündüm taşındım arada teyzem olayı yokkende eşim beni dövüyordu ben hariç bütün bayanlara ilgisi vardı şuydu buydu ben 2 senedir mücadele ediyorum ben de biliyorum sonunun olmadığını bana vurmaya hakkı olmadığını doktora gidip 2 kez rapor da tutturdum dayak yedim diye ama devamını getiremedim çünkü sırtımı yaslayacağım kimse yok anlıyor musunuz sorun burada işte ben kendi kendime dimdik durarak olaylardan kurtulmayaçalışıyorum yoksa gayet bilinçliyim düşündüklerinizi düşündüm ve sandığınız gibi de küçük değilim 25 yaşındayım ama siz bunları yaşarken arkanızdaki büyüklerin varlığını hissederek yazıyorsunuz ben ne yapayım

ben yalnış anadım sanırım..sen kurtulmakmı istiyorsun bunlardan??
ozaman hiç durma ne yapman gerekiyorsa yap..

teyzemde bulup bende bulamadığı ney biliyor musunuz ben evim için eşim için çırpınırken kendime sıfır vakit ayırıyorum tüm kazancımı tüm vaktimi evime eşime harcıyorum. teyzem ise her kazandığını süse püse giyime makyaja veriyor o sürekli kuafördeyken ben gün geliyor ekmek parası bulamıyorum onun amacı güzel giyinip sevgilisini kaybetmemek benim amacım ise yuvamı yaşatmak anladınız mı tek farkımız bu

dediklerinizde haklısınız bunların hepsini düşündüm taşındım arada teyzem olayı yokkende eşim beni dövüyordu ben hariç bütün bayanlara ilgisi vardı şuydu buydu ben 2 senedir mücadele ediyorum ben de biliyorum sonunun olmadığını bana vurmaya hakkı olmadığını doktora gidip 2 kez rapor da tutturdum dayak yedim diye ama devamını getiremedim çünkü sırtımı yaslayacağım kimse yok anlıyor musunuz sorun burada işte ben kendi kendime dimdik durarak olaylardan kurtulmayaçalışıyorum yoksa gayet bilinçliyim düşündüklerinizi düşündüm ve sandığınız gibi de küçük değilim 25 yaşındayım ama siz bunları yaşarken arkanızdaki büyüklerin varlığını hissederek yazıyorsunuz ben ne yapayım

Haklısın arkadaşım çok haklısın
Sen şimdi bu durumlardan kurtulmak için boşansan
Gelsen burda sana boşan diyen arkadaşlarımın bende dahil
yan dairesinde ev tutsan
bizde sana önyargılı bakardık..
dul muş gençmiş vs vs die

Malesef toplumumuz böyle...
Devlet yok sana iş bulsun
Başında büyük yok kol kanat gericek

Şimdi fikri olan varsa yazabilir mi

Elbette hayır!!!
Ama en azından arkadaşın bozulan ruh sağlığı düzelecek........

canım benim önceeeee evi terk etsinnn, yani başkaa bir yere arkadaşına yada akrabasınaaa ondan sonra psikiyatrıya gitsin ondan sonrada boşanıp boşanmayacağına baksınn, öyle bir ortamdaa istediği kadar psikiyatrıya gitsinn

düşünsene gündüz gitti anlattı doktoraa sıkıntılarını aldı ilacını

akşamda eve gitti teyzesiyle kocası masada oturmuşş çaylarını höpürte de höpürte dee geyik yapıp kahkahalar atıyolar sence nekadar düzelme şansı var ruh sağlığınınnn

canım bence eşyalarını al uzaklaş uzun bir süreeee......

Hiçte öyle değil canım,sen çalışan bir kadınsın,evimin herşeyini kendim aldım demişsin demekki ne kocana,nede babana sırtını yaslamadan dimdik ayakta durabilirsin.

Ya sen şimdi sana bıçak sallamış adamı mı kıskanıyosun? Yahu sen bu adamın nesini kıskanıyosun sorabilir miyim? Bıçak savuran adam benim olsun başkasının olmasın mı diyosun? Bence millete üstüne para vermen lazım kocanı almaları için. Şaka bir yana kaç kurtar kendini bu adamdan. Veya bıçaklarsa seni aa beni bıçakladı diye şaşırma.

Son düzenleme:

o kocanın bi tarafına tekmeyi vururdum :kahve:

içinde bulunduğunuz durum öyle bir durumki durup iki saniye bekleyecek zamanınız yok..

anlattıklarınıza ve genel olarak şöyle bi ruh halinize bakınca şüpheden değil bi gerçekten bahsedercesine yıpratıyosunuz kendinizi..

bu saatten sonra bu bir şüphe bile olsa eşinizle bu konuda yüz göz olmuşsunuz..bana göre evli kalamzsınız..bakın şüphe bile olsa diyorum..
bence ilk adımı atın devamı gelir..

Haklısın arkadaşım çok haklısın
Sen şimdi bu durumlardan kurtulmak için boşansan
Gelsen burda sana boşan diyen arkadaşlarımın bende dahil
yan dairesinde ev tutsan
bizde sana önyargılı bakardık..
dul muş gençmiş vs vs die

Malesef toplumumuz böyle...
Devlet yok sana iş bulsun
Başında büyük yok kol kanat gericek

Şimdi fikri olan varsa yazabilir mi

teşekkür ederim arkadaşım tam dadeekistediğimi yazmışsın sağol şimdi alalım cevapları

gençsin.. çalışıyosun.. üstelik davanda çok haklısın..kimsenin desteğine ihtiyacın yok..

:1shok: ay sinirlerim bozuldu yaa çokta üzüldüm.. bu evlilik bitmeye mahkum eşiniz bugün teyzenize yarın başkasına belliki gözü dışarda ahlaksızın teki..nedemek yani sanki karısı teyzeniz, size bıçak çekiyor sorunlarınız önemsemiyor aşağılıyor sizi ama teyze hanım baştacı yok ya
keşke varsa aralarında bişey ıspatlayabilseniz, hoş şimdi yoksada belliki olması an meselesi.. bence kesinlikle kurtulun o adamdan
teyzenizle konuşmayın hiç değmez bütün ilişkinizi kesin bence
yani teyzenizle eşiniz şimdi yanımda olsalardı tükürük yağmuruna tutardım onları yılışık şeyler :mymeka:

Back
X