• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Teyzeme ok dkn!

bu sitede konu dışına çıkmak adetten midir bilmem ya..
kız derdine derman bulsun diye yazmış ve bizden gelen yorumlara göre hareket edecek!
Millet de burda başka konuya dönmüş
SıNıR OLUYORUMM

yahu ne singercisi swinger eş belki çoğunuz biliyordur.türkiyede bunların sayısı binleri buluyor ve bunlar çok kültürlü okumum maddi durumu iyi hayattan alacak keyif tat bırakmamış doyumsuz insanalrın hayatlarını onlara göre ilişkileirni kurtarmak için aynı oda da eş değiştirerek cinsel ilişkiye girmeleri.ve bunu asla aldatma kabul etmiyorlar bunun için özel otel odaları tutulup özel çamaşırlar alınıyor.

getırdıgı eştekı adam eşine yani karısına sıngercı teklıf etmıs :)) bu olay uzerıne danısmana gelmısler, danısman teklıf etmemıs bu olayı, ben oyle anladım
baaaaak..doğru anlamışım..Selin hn.Singerci teklifi yapmış...
Amerikadan kalan bir alışkanlık mı acaba?Ayy..Yok yaaa..Ben selin cime konduramam öyle bir öneriyi...
Yok yok biricik sen bu babanneyi kıskanıyon vallaaaa...
kaydirigubbakcemile3

Peki Selin Karacehennem i nasıl buluyorsun Bir danışman olarak?(BAŞARISINI)
SADECE MERAK ETTıM...
neden bu soruyu arkadaş özel mesajla sormadın ki CADIARZU
hakikaten arkadaşın konusu dışına çıkılıyor :sm_confused:
kim o siz ne konuşuyorsunuz ne sordun ben bile anlamadım valla fisfisfis
ve konu sahibi arkadaş burayı darmadağın kafasıyla okuyup iyice keçileri kaçıracak :bbo:

yahu ne singercisi swinger eş belki çoğunuz biliyordur.türkiyede bunların sayısı binleri buluyor ve bunlar çok kültürlü okumum maddi durumu iyi hayattan alacak keyif tat bırakmamış doyumsuz insanalrın hayatlarını onlara göre ilişkileirni kurtarmak için aynı oda da eş değiştirerek cinsel ilişkiye girmeleri.ve bunu asla aldatma kabul etmiyorlar bunun için özel otel odaları tutulup özel çamaşırlar alınıyor.

Anladık be canımın içi eş değiştirme olayı...
Biz kendi kabuğumuzda yaşıyoruz da..Evet Ülkemizde böyle çiftler mevcutmuş..Bazı Sosyete mi ?desem cemiyet mi? desem ne desem..

doğru konu dışına çıktık haklısınız.arkadaş bence öncelikli psikolojik destek almalı anne yok baba yok yalnızlık en kötü durum sağlıklı karar alamıyor.ama o adamla henüz çocuğu da yok hayat geçmez.heleki dövme sövme bıçak yazık yani.zaten teyzeyle bence tüm irtibatı kesmeli bunu yapan öz kardeşim olsa ben tanımam.

ve konu sahibi arkadaş burayı darmadağın kafasıyla okuyup iyice keçileri kaçıracak :bbo:

İşte tek sıkıntım bu:kızgın:

Emdev cim..Ünlü Evlilik danışmanı...
konu sahibi arkadaşa onu önerecektim..
Biricik te danışmanlık yaptım dediği için fikrini sordum...
Pek konu dışı sayılmaz..

aynı buna benzer bir olayı bir tanıdığım yaşadı,
kadının annesinin teyzesinin kızıyla adam sıkı fıkı oldu ve sonunda kadın boşandı...
Allah yardımcın olsun...
savaşmak her ne kadar zor olsada yuvanı kurtarmak istiyorsan sıkı sıkı sarıl ve savaş...

yasayınca öle dıyemıyosun ama işte . ılla bırakıyon

Anladık be canımın içi eş değiştirme olayı...
Biz kendi kabuğumuzda yaşıyoruz da..Evet Ülkemizde böyle çiftler mevcutmuş..Bazı Sosyete mi ?desem cemiyet mi? desem ne desem..

Swinger camiyasi desek!!!!
Bir defa Tvde görmüstüm....adam orda cirilciplak baska kadinla iciyor kadin orda baska adamla egleniyor....birbirine el salliyorlar merhaba canim.kaydirigubbakcemile3.....hey allahim hey.-tatlicadiarzu-

Allah sasirtmasin kimseyi...ne diyek...umarim konumzdaki fahriye abla (Teyze) aklini basina toplar....en cokta konu sahibi arkadasimizin aklini basina almasi gereki...böyle bir adamla böyle bir ortamda nereye kadar:kahve:

akşam bu konuda arkadaşın sorunu konuşuluyordu iki saat önce
galiba geyiğe taşınmış konu yada arkadaşlar geyiği buraya taşımışlar
hayırdır konu hallolmuş anlaşılan

Evet arkadaşlar lütefn konu dışı mesajlaşmayalım.:enbuyukkk:

Konu sahibi arkadaşım.bence teyzenle ve sevgilisiyle konuş.teyzecim ben bu şekilde çok samimi olmanızı istemiyorum de.

Sonuç alamazsan sevgilisiyle konuş dicem ama eşin kızarda sana bişey yapar diye korkuyorum.

Yani korkulmayacak bir adam değil ki..
Allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

bir de adam konu sahıbıne bıcak sallayacak kadar sinirlenmıs teyzesı konusunda,

buna ne demelı o kadını full koruyor.

neyse kı 2 defa tutanak tutturmus delılı var .

eşin psikopat mı bu ne ya hadi kendi teyzesi olsa bir nebze anlarım
Allah sabır versin yani
birde bıçakla üstüne yürüyor ve sen onunla hala aynı evdesin:olmaz:

Arkadaşın eşi swingerliğe ısıtmış kendini..Zira kendisi ,eşini teyzesiyle change etme yollarında...[/

şu var bence bu çift için evlilik dnaışmanlığı çok bir işe yaramaz çünkü burada kişiler arasında saygı kalmamış insanlar bazen birbirlerine yeterli gelemiyor ya da monotonlaşıyor aynı dili konuşamıyoruz yani iletişimimiz kopuk ya da aileler bizi bize bıraksa mutluyu diye genel sorunlarla geliyor.bunlarda inanın sorunlar çok kolay hallediliyor tabi eşlerin ne kadar istekli olduğu ve inanarak geldiği de önemli.ama saygı yoksa şiddet varsa hele başka bir kadına ilgi varsa birinci olarak erkeği destek almaya ikna etmek çok zor ikinci olarak yok olan güveni sağlamak zor.bence burda arkadaşın yapacağı kesinlikle bireysel destek almak.çünkü içinde bulunduğu duurmun analizini yapamıyor.sağlıklı düşünemiyor.mantığı ve duyguları arasında sıkışmış

konu dısına cıkmak geyıgı cevırmek bumu saygı derdı olana?
konuyu acanı dıslama ınanmama yanlıs anlıyosun demeler
anlamıyorum kadın teyzesını uyarmıs yoksa boyle bısey teyze hareketlerıne dıkkat eder
yegenı esıyle mutlu olsun dıye dımı ve adama ne demelı bıcak cekmeler
konu sahıbı arkadasım allah yardımcın olsun ıyı olc biç emınsen herseyden kacma problemlerınden
bı sekılde harekete gec..

Her erkek gibi senin kocanda işveli cilveli kadın seviyor..
Sen ev işleri geçim sıkıntısından değişmişsindir? Belki eğleniyorlardır başbaşa?

Senden (muhtemelen) 15yaş büyük/ Yaşlı teyzende egosunu tatmin ediyor olabilir

Şuna bak gencecik karısı varken benim peşimden koşuyor..
Demek ki hala taş gibiyim... CADIARZU

Adım Adım

***Sende :
Kendine bak..
Saçını süpürge etme..

bırak evin pis olsun..........o ne seviyosa 1 ay onu yap..
Başbaşa eğlenin...
onu görmeye vakti olmasın..

***Madem çalışıyorsun :
Bu ayki maaşını kendine ayrı..
Ay boyunca sadece kendini düşün..
Güzelleş ..
Kıskandır..
Ama ulaştırma!!
Sensiz olmak neymiş görsün.. Maddi manevi yokluğunu tatdır..

***Teyzenlede dertleş!!!!!
Bana böyle yapıyo diye anlat... (yani aslında ağzını ara)
Boşanınca neler olur vs diye sor (bakalım sen boşanma deyince gözleri parlıyormu)

**** Madem bu herifi sen besliyon tüm kaynaklarını kes
Sana muhtaç olsun..

Baktın değişmiyor
Babanla .......Anneannenle ...Dayın..Amcanla ...Konuş
Denize düşmüşsün başka çaren yok :(

Maaşın olduğuna göre sen ona muhtaç değilsin..
Gemileri yakmadan önce herkesin kapısını çal

Yeni kuracağın hayatta kimlere yer vereceksin iyi tespit etmiş olacaksın bu sayede.. a.s.

Back
X