Kocam Teyzeme ok dkn!

afedersiniz ama bu kadar yorumu boşanacağımı düşündüğünüz içinmi yaptınız yani. boşanmak son çaredir arkadaşım ne kadar kötüde olsa ben son yapabileceklerimi yapıp sonra gitmeyi yeğlerim ben bu yuva için tahminizden çok daha fazla çaba harcadım sizler ben olmadığınız için bilemezsiniz. bu yorum içn ve onu destekleyen arkadaşlar için çok üzüldüm. çünkü beni anladığınızı düşünmüştüm. boşanıyorum desem mutlu mu olacaktınız yani

seni tanımıyoruz,kimsenin de senin hayatındaki olumsuzluktan mutlu olacağı yok,baştan sabırla senin iyiliğin için sana yol göstermeye çalışan,sırf senin canına zarar gelmesin diye boğazına defalarca bıçak çeken bir adamdan kurtul diyen insanlara mı bütün bu sözlerin tebrikleralkisalkisalkis

Tüm problem güzellesmekmi canim ya...? Aksamlari derdimden aglarken o gözlerimin boyasimi akip gitmiyormu? :delphin:

Evet kendimize deger vermeliyiz....ama önce kendimize saygimiz olsun....böyle cok af edersiniz rezil bir ortamda kalmak kisinin kendine yapcagi en büyük saygiszliktir bana göre.:kahve:

Kendisine saygisi olmayan bir insan dünya güzelide olsa ona yapilan her cirkinlige boyun eger....sahsi fikrim.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5

ahh canım benim yaaa..valla çok farklı bi durum....kendimi senin yerine koyduğumda kendi tutumumu hayl bile edemiorum...facia olabilrdi...
hadi teyzeni geçtimde eşinin tutumuna çok çok çok kızdım...
şu eşlerinin laflarından anlamayan erkeklerden nefret ediyorum...
e teyzende az değilmiş hani...

afedersiniz ama bu kadar yorumu boşanacağımı düşündüğünüz içinmi yaptınız yani. boşanmak son çaredir arkadaşım ne kadar kötüde olsa ben son yapabileceklerimi yapıp sonra gitmeyi yeğlerim ben bu yuva için tahminizden çok daha fazla çaba harcadım sizler ben olmadığınız için bilemezsiniz. bu yorum içn ve onu destekleyen arkadaşlar için çok üzüldüm. çünkü beni anladığınızı düşünmüştüm. boşanıyorum desem mutlu mu olacaktınız yani

Evet...sahsen ben cok mutlu olcaktim....helal olsun sana kiz diyecektim......bir hemcinsim daha böyle pislik bir adamdan kurtuldu diye sevincektim...:çok üzgünüm:

şimdide suçlu olduk iyimi akannehir
yok ya ben bu bölümlere girmeyi kendime yasak edicem :mymeka:
etkilendiğimle kalıyorum :delphin:

sadece bunun boşanmaya niyeti yok keşke baştan söyleseydi diyen arkadaşa kızdım oysaki yorumlarını dikkate alıyordum üzüldüm böyle bir üslup beklememiştim. bana yardımcı olduğunuz için defalarca kez teşekkür ettim zaten suçlamadım sizi sadece üsluba tepkimi gösterdim

konuyu çirkinleştirmeye çalışmayın daha fazla hanımefendi isterseniz saygı çerçevesinde konuşmaya devam edelim yoksa sinirlerim bozuluyor. ne demek tüp bebek denersin salaktım ben hemen yapardım bunu mu diyorsun yani ..............................................................

Burda sana yardım etmek isteyen insanların sabrını deneecesine, ''ortada hiçbirşey yok ki kızlar, ne bu panik?'', dercesine yorumlar yazarak konuyu çirkinleştiren sizsiniz.

Dünden beri yazdığım herşeyi geri alıyorum..Mesaj boşaltmak yasak olmasaydı yüm mesajlarımı silerdim ama sizin için ban yemeye değmez.

Kocasından her türlü çirkinliği görüp hala o adam için gidip süsleneyim püsleneyim başımın tacı yapayım diye düşünen bir zihniyet, 3 gün sonra bebek yapmayı da düşünür..

Bunu söylemenin neresi çirkinleşmek?

Saygıyı senden öğrenecek değilim..

Asıl sen dünden beri, burada kocasından bıçak dayak ve başka kadınlarla oynaşmak gibi hareketlere maruz kalan bir üyeye yapılan yapıcı yorumları beğenmeyerek, hala kocana(!) sahip çıkma gibi saçma sapan yorumlarınla, insanların sinirlerini bozarak en büyük saygızlığı yapıyorsun.

Biz üzülüyoruz sinirlerimiz bozuluyor böyle olayları duyunca ve bunun sonucu olarak da burada, kocasından dayak yiyen, bıçak çekilen, teyzesiyle oynaşılan senin karşısında, senin kadar rahat ve hiçbirşey olmamış gibi yorumlar yapamıyoruz malesef.. Kusurabakma..

Ama sen de haklısın.Gerçekten biran önce psikolojik tedavi almalısın ki, durumun ciddiyetini kavrayasın..
topic benim için kapanmıştır..Yine de hakkınızda hayırlısı olsun diycem bana yakışır bir şekilde..

Son düzenleme:
Evet...sahsen ben cok mutlu olcaktim....helal olsun sana kiz diyecektim......bir hemcinsim daha böyle pislik bir adamdan kurtuldu diye sevincektim...:çok üzgünüm:

verdiğin o kadar emeği o kadar zamanı sevgiyi tek kalemde silecektiniz değil mi. siz kaç senelik evlisiniz. soruyorum çünkü ilk beş sene zor diyorlar ben bu zorlukların içind olduğuma inanıyorum şuan da o yüzden sordum.

verdiğin o kadar emeği o kadar zamanı sevgiyi tek kalemde silecektiniz değil mi. siz kaç senelik evlisiniz. soruyorum çünkü ilk beş sene zor diyorlar ben bu zorlukların içind olduğuma inanıyorum şuan da o yüzden sordum.

canım o bahsettikleri zorluklar senin yaşadığın zorluklar değil.. birbirine uyum süreci ailelerin uyuşması vs vs.. burda senin canına kasteden ve başka kadınlarla fingirdeşen bi adamdan bahsediyoruz:kahve:

sadece bunun boşanmaya niyeti yok keşke baştan söyleseydi diyen arkadaşa kızdım oysaki yorumlarını dikkate alıyordum üzüldüm böyle bir üslup beklememiştim. bana yardımcı olduğunuz için defalarca kez teşekkür ettim zaten suçlamadım sizi sadece üsluba tepkimi gösterdim

Lafin bana...acik acik söyleyebilirsin güzelim....:delphin:

Uslubumda saygisizca veya kötü hicbirsey yoktu kanimca...sadece bosan diye kurtul diye yorum yazan arkadaslara gerek yok konu sahibi arkadasimizin bosanmaya niyeti yok....keske yardimci olun derken bosanmak istemedigni bastan belirtseymis demek istedim....buna niye bu kadar kizdin anlamiyorum...fisfisfis

Ayrica usluplara bu kadar takilan sen önce kendi uslubuna bak....bulundugun duruma ve piskolojine verdik bazi seyleri....ama görüyorumki degmezmis.

Burda sana yardım etmek isteyen insanların sabrını deneecesine, ''ortada hiçbirşey yok ki kızlar, ne bu panik?'', dercesine yorumlar yazarak konuyu çirkinleştiren sizsiniz.

Dünden beri yazdığım herşeyi geri alıyorum..Mesaj boşaltmak yasak olmasaydı yüm mesajlarımı silerdim ama sizin için ban yemeye değmez.

Kocasından her türlü çirkinliği görüp hala o adam için gidip süsleneyim püsleneyim başımın tacı yapayım diye düşünen bir zihniyet, 3 gün sonra bebek yapmayı da düşünür..

Asıl sen dünden beri, burada kocasından bıçak dayak ve başka kadınlarla oynaşmak gibi hareketlere maruz kalan bir üyeye yapılan yapıcı yorumları beğenmeyerek, hala kocana(!) sahip çıkma gibi saçma sapan yorumlarınla, insanların sinirlerini bozarak en büyük saygızlığı yapıyorsun.

Biz, burada, kocasından dayak yiyen, bıçak çekilen, teyzesiyle oynaşılan senin karşısında, senin kadar rahat ve hiçbirşey olmamış gibi yorumlar yapamıyoruz malesef.. Kusurabakma..

Ama sen de haklısın.Gerçekten biran önce psikolojik tedavi almalısın ki, durumun ciddiyetini kavrayasın..
topic benim için kapanmıştır..Yine de hakkınızda hayırlısı olsun diycem bana yakışır bir şekilde..

bence de arkadaşım
kedici kıııızz,boşanma kocanla teyzenle mutlu mutlu yaşa desek sen mutlu mu olacaktın...

o zaman ben söylüyorum boşanma Allahım kurduğunuz bu geniş(!)ailede mutlu etsin sizia.s

Biz üzülüyoruz sinirlerimiz bozuluyor böyle olayları duyunca ve bunun sonucu olarak da burada, kocasından dayak yiyen, bıçak çekilen, teyzesiyle oynaşılan senin karşısında, senin kadar rahat ve hiçbirşey olmamış gibi yorumlar yapamıyoruz malesef.. Kusurabakma..

Deniz ciğime sonuna kadar katılıyorum.Dün konu sahibinin tutarsız tavırları yüzünden bu bende çok sinirlenmiştim.Arkadaş önce mağdur görünüyor sonra mağdur ediyor.İyisimi onu kendisiyle başbaşa bırakalım.

yakışıksız bir yorum yaptıktıktan sonra son cümle mi size yakışan yani siz hayatınızda zorluk görmemişsiniz hanımefendi dilerim de görmezsiniz. dilerim terbiyesizlik yaptığımı düşündüğünüz konuları siz yaşamak zorunda kalmazsınız. hiç çıkmazda kaldınız mı hayatınızda hiç birileri için bazı şeyler katlanmak zorunda kaldınız mı. yada hayatınızda neresinde tutsanız elinizde kalan birşeyleriniz oldu mu 1 ve ya 2 si olmuştur anlayamazsınız siz beni yorumlarınızı da alıp gidebilirsiniz arkadaşım

Karı koca sizin profesyonel yardıma ihtiyacınız var.Ha teyzeyide unutmamak lazım.

Boşuna rahatlamak için insanların sinirini gevşetme canım.Söylenen herşeye kulak tıka.Sonra anlatıp rahatlamak istiyorum de..

Yok öyle yağma.

bence de arkadaşım
kedici kıııızz,boşanma kocanla teyzenle mutlu mutlu yaşa desek sen mutlu mu olacaktın...

o zaman ben söylüyorum boşanma Allahım kurduğunuz bu geniş(!)ailede mutlu etsin sizia.s

saygısızlık etmek istemiyorum arkadaşım zorlama beni o kadar laf dediniz yuttum. buyur sen de gel dedirtme banakötükedihüso

Güzelim ilk beş yıl zordur da sen biraz yanlış anlamışsın. Zorlukla kastedilen ufak tefek tartışmalar kavgalar falandır. Senin yaşadıkların zorluğu aşmış bunlar zorluk değil canına kast edilmiş.Boğazına bıçak dayamak evlilikteki zorluk değildir cana kast etmektir ölümle tehdittir ve suçtur.

ay arkadaslar olayı güç savası haline cevırmeyın lutfen

hanımın tup bebek yapmak gıbı bır ıstegı yok

ama zor yıllar gecırdıgı ıcın bırakmayı da ıstemıyor olabılır kendı düşüncesı bosanınca daha da mutsz olacagını düşünüyordur oyle dusunuyorsa haklıdır herkesın kendı hayatı dogrudur ne bılelım.

süslensın puslensın eve alcagı tup parasını aksam kuafore gıdıp harcasın evde süslü gezsın kendını ıyı hıssettsın.

bence işin evet kötudur ama, demekki o evın sahıbı teyzen oldugu ıcın sızın gecımınız zor oldugu ıcın teyzenı hos tutuyor kocan,
teyzen de hossohbet bırı oldugu ıcın bu kadar samımıler,
muhteelen eşin ikizler burcu
para verene tapıyor cinsinden, teyzende aslansa tamamdır bu iş,
fuxx buddy degıller yatak arkadası degıllerse de bu samııyetlerı cırkın hele bıcak dayamasından dolayı bosanmmamayı ve ölümü tercıh etmenı anlamıyorum ınsan hayata 1 kere gelıyor bunu bılmelısın.
herneyse sımdı sen madem süslen puslen eve yemek yapma temızlık yapma kendıne bakım yap. kendını ıyı hısset su an yapabılcegın tek sey bu

hayatının mnutsuzluk mutluluk anları eşine göre degısıyor ona mudahale edemıyorsun kendıne mudahale et bari daha mutlu olmak ıcın bakımlı ol daha bakımlı ol.

işin de kötu ama hıc bır ıs ıyi degıl süslü puslu ol hem işinde de daha da saygı duyarlar sana, mıllet sekreter olmak ıcın bıle kuyrukta oyle düşün .üzme daha kendını guzelım durumun zaten cok hos degıl. herkesın ımkanları da bır degıl dedıgın gıbı.

saygısızlık etmek istemiyorum arkadaşım zorlama beni o kadar laf dediniz yuttum. buyur sen de gel dedirtme banakötükedihüso

Yapamasin zaten!!! Babanin sitesi degil burasi....kendine gel...

Buraya konu acmissin herkes elinden geldigi kadar sana yardimci duaci oldu....inananda olacak inanmayanda....niye takiliyorsunki buna?
Her allahin günü kocasini teyzesinle düsünene rastlamiyoruz kusura bakma...

Kim sana ne dedi? Kim sana kalkip kötü bir laf etti? Milleti kac defa topiginden kovan sen degilmiydin..?

Hadi ordan ya.....

bence de arkadaşım

Her ne kadar haklı olduğunuza inanıyorsanızda arkadaşım kullandığınız kelime biraz ağır kaçmış.İnan ben bile rahatsız oldum.

Back
X