- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi kedici_kxixz
çok fena şeyler oluyor bebeğim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem malesef hayatta deĞİl babama sÖyledİm ama Çok mÜdahale etmedİ zaten annemden sonra baŞkasıyla evlendİ o kadınla uĞraŞıyor. Ben de o kadının yÜzÜne bÖyle apar topar evlendİm. ÇocuĞum yok Çok ŞÜkÜr ama eŞİm kesİnlİkle taŞınmak İstemİyor . HergÜn benİ arıyor İŞ yerİmden teyzem aradı mı senİ dİyor yahu ona ne neden benİ arasın yada neden bu kadar İlgİlenİyor benİm teyzemle anlamadım bİrde teyzemİn evİnİn anahtarı eŞİmde. Yenİ taŞındıĞımızda bİŞey lazım olur dİye vermİŞtİ ama eŞİm aldı anahtarı ve bana vermİyor kÖtÜ koku almam ŞÜphelenmem yersİz mİ. Ne zaman eŞİm İŞten erken Çıkıyor doĞru teyzemİn ve sevgİlİsİnİn olduĞu yere gİdİyor bu ne anlamadım. Evİ dÜŞÜnmez teyzemİn sİgarasını dÜŞÜnÜr offf offfff Çıldırıcam yaaaa
kediciğim eşini çok seviyorsun senin kendi ailendende şansın yokmuş sadece kendini tek görme hangimizin psikolojisi iyiki en iyimizin bile psikiyatriye aslında ihtiyacı var benim psikiyatri arkadaşım beni arar piyano sinirlerim bozuk diye..ben düzeltirim...onlarda insan ...hem karşılarındaki kişi dediklerini algılamaz ve yapmazsa hakikaten onlarında ellerinde sihirli değnek yok...
bence eşini çok seviyorsun..çok güzel..eşinin ve teyzenin yaptıkları migrenimi azdırdı ciddiyim...bıçak olayına eşin iyiden iyiye alışmış hemen gittiği yer mutfak olmaya başlamış ...seni sindirmeye çalışıyor..
ayrıca BOŞANMAK konusundada çok emin ve temkinli yaklaşıyorsun seni taktir ettim..ben 10 sen dul yaşamış bir bayan olarak yanlızlığın ve işine güven sorunu yaşamanın ne demek olduğunu bilirim..İştende ayrılmışsın..Laborantsın emin ol kendi mesleğini yapmadığın takdirde işsiz kalmaya mahkumsun..eşine teyzen diyince sinirlenmesinin iki nedeni var ya evet aralarında bişey var ve bunun açığa çıkmasın diye inkar etme konusundada şiddete başvurması yada kocan iyi niyetli (hadi bıçak sallamasını düşünmeden söylüyorum) ve minnet duyuyor iyi de anlaşıyorlar falan filan diyelim aralarında bişey yok diyelim
merak etme aralarında bişey varsa emin ol bu ortaya çıkar..eğer oyun oynuyorlar ise sende oyun oynayacaksın..oyun oynamak seni iyi hissettirecek...kendine inanılmaz şekilde bakacaksın..anladığım kadarıyla küçüklüğünden beri ezilmişsin fakat bir yandanda birçok sorumluluğuda üstlendiğin için evin geçimide senin üzerinde sorumluluk olduğunu düşünmene neden olmuş yaşadıkların...şimdi evi , geçimi bırakkk.
kendine bakacaksın..saçlarının şeklini değiştir.rengini sana yakışan!!!! birşekilde değiştir..ünlem koydum çünkü psikolojik olarak senin yerinde kim olsa beyni iyi durumda olmaz bundan dolayıda saçma sapan şeyler yaparak güzel olduğunu sanar..kaş şekline kadar değiş...zayıflaman gerekiryorsa zayıfla..hiç takmıyormuş havalarında ol..kocan sana farkındaysan teyze lafı açılınca bıçak çekiyor o zaman ondan bahsetme...laborant olarak hastane ve polikliniklere başvur kimseye bişey söyleme ..başvurdum sonuç yok deme..500 alıyorsan 300 de 200 'ü at kenarına ne alıyorsan 300 tl azını söyle.. anladığım kadarıyla kenarında paranda yok kendini iyi hissetmen için o zaman güzel para biriktir.O zamana kadar bunlar azıtırsa çekip gitmek için güveninde olacak paranda olacak..Allah yardım eder merak etme...ama kendine bak, bir kadın ancak kendine bakarak güven sağlar...sonra iş...teyzen çok adiymiş ki bunca tartışmadan sonra ben ev değiştiririm be...kadın gir evine dulum de...huzurlarını bozmayım de...ama yokk senin teyzen hakikaten şıllık gibi bişey yahu...kendine acil iş arıyorsun ama sekreterlik değil..laborant olarak okeymi..biliyorum tek başına daha kötü olursam diyorsun doğruda düşünüyorsun..dul ve güzel bir kadın tek başına geçinmeye çalışıyor!!!...çok zor..ailene asla gitme medetlenmede sakın...onlarada muhtaç olmayacak şekle gel...kendini toparla ama sadece kendini düşünerek... aldığın bir bluz 20 ise 40 de at kenarına diğer 20 Yi öyle böyle biriktir...tavırlarına gelince iç gıcıklayıcı ol teyzen eminimki kıskanacak....hatta onlar otururken ay benim çok uykum geldi hadi sizin sohbet koyuuu benn yatıyorrrummmm byyyyyyyyyy de...ben olsam kendimi bir değiştiririm..evden çıkarkende kocam evdeysede söylemem çeker kapıyı giderim az yapmadımmmm..adam beni biriyle buluşmaya gidiyor bile sandı bende gittim saatlerce parkta oturdum..sanki çok eğlenceli bir yerden geliyormuş gibide gülerek güya tel.de konuşarak girdim eve bu tarz oyunlar oynamazsan başaramazsın...BAŞARMALISIN:::BEN SANA GÜVENİYORUM KEDİCİM...
aaaaaaaa arkadaşlar bi insanın üstüne bu kdr gidilmezki konu açacağına pişman etmişsiniz kızcağızınlmaz: