- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi kedici_kxixz
İlk işaretli alan için yazıyorum önce,ben seni çok iyi anladım hayatım sende vicdanda var için elvermiyor iyi günlerini düşününce elinde olanı veriyorsun dimi..bak canım bu manyak teyzeyi çıldırt o kadınıda çözdüm ben kendini dünyanın merkezinde sanıyor sen güvensiz olduğunu söylüyorsun ama aslında karşında kendine güveni olmayan bir kadın var.Teyzen... erkeklerin aldattığı ve çok darbe vurduğu bir kadın onun için yine erkekten ilgi görmek adına en yakınlarına yanaşır bu tipler..bence eşin sana her ne kadar bıçak çeksede eşin seni seviyor..neden mi hiç bir erkek yemek yapmak için eşinin yanına mutfağa girmez yemeği birlikte hazırlamışsınız.sen yinede temkini elinden bırakma..Sır gibi ol...Yapacağını edeceğini planlarının ip uçlarını verme...Emin ol teyzenin psikolojisi bozuk.. senin değil..belkide senin yerinde başkası olsaydı oynatırdı vallahi..Sen gizliden iş ara dediğim gibi yap...eşinede hiç yüz verme ama surat asma mutlu ol ama ona yüz vermediğini anlasın..hatta acaba kedicim başkasından mı hoşlanıyor benden uzak duruyor benle ilgilenmiyor sohbet kalmadı falan diye düşündür..bunu düşündürmek kötü bişey değil..eğer onlar oyun oynuyorsa sende oyunun içine gir bakalım...hatta onları yalnız bile bırak...mesela teyzen evemi geldi yüreğine taşı bas beraber oldularsa zaten olmuşlardır bu saate kadar..içeri gir süslen makyaj falan yap..benimde dışarıda işlerim vardı siz devam edin ..(kocana bakarak) ben geçikebilirim hayatım hadi byy de ve çık açıklama yokkkk....teyzenle yatmış bile olsalar onları böyle diyip yalnız bıraktığında kocanın aklı sende kalacak ayyyyyyyyyyy ne güzel oyunlar bunlar..kediciğimmm benim kocam beni aldatırdı gelirdide seni seviyorum sen harikasın şöylesin böylesin derdi derdi diz çöker ağlardı vicdansız insanı vicdana getirirdi...sevmesine seviyorlar onlara iyi bir ders lazım..ama en önemli şey ne biliyormusun..işte bunu çok iyi oynamalısın..UMURSAMAMAK ve SAKİNNN olmak...
arkadaşlar bir çoğumuz kocamızı başımızada taşımalıyız.
Zira çoğumuz çalışan bayanlar olarak kocamınzdan gerektiğinde mutfak ve ev işlerinde destek alıyoruz
ayrıca boğazımıza bıçak da dayamıyor ve gözümüzün önünde fingirdemiyor.
İkini işaretli alan için diyecek çok şey yok aslında .
Kuyruk acınız var ve bu doğrultuda çokta sağlıklı düşenemiyorsunuz bence..
Rabbim ne verirse ahyırlısını versin.