Kocam Teyzeme ok dkn!

Konuyu az bi okudumda sok oldum. kusura bakmayin bu gibi iliskiler hep maneviyatin eksiliginden. ne demek ya esim teyzeme duskun. bu nasil bir yasam tarzidir boyle.
toplum olarak nereye gidiyoruz nerde kaldi degerlerimiz bizim dinimiizn bize koydugu kuralllar vardir bunlar bosune degil. seytan ve nefis bos durmaz her turlu edebsizlige edebli olarak gosterir bize....

ya benim sorularım nedense hep gümbürtüye gidiyor
sen teyzenin evinin anahtarını eşinin cebinde bulduğunda eşin ne dedi

eveeeet bu kadar şeyden sonra artık yürümem gereken yol belli. umursamaz davranışlar (ama aslında umursuyorum) biraz gizemli olmak herşeyi anlatmamak ev için ve kocam için kendimi heba etmemek yaptıklarımı yüzüne vurmamak yüz göz olmamak bu arada gizlice para biriktirmek ve bu sürede düzelmediyse son noktayı koymak he bu arada uzmandan da yardım almak

Madem bu kararları aldın...Ne diyelim hayırlı olsun..
Uzmandan yardım alırken..Eşine ve teyzene ne tavırlarla davranacağını da sor uzmana..
Bakalım o ne der?

Şöyle gerilere baktımda.. kaçırdığım çok şey olmuş..
Nasıl akıl vermiş bazı arkadaşlar..
Pess doğrusu......pessss ne günlere kaldık yarabim
yok daha pes deme, birde misilleme yap desinler sonra dersin..

Bu konu biraz daha uzarsa bu koca aklanıp bir de ödül verilip çıkacak burdan:kahve:
aynen, biraz sonra birisi çıkıp amann boş ver erkeğin elinin kiri yıkayınca gider diyenler çıkacak korkarım

ben de bunu anlayamadım. Ne yani ev araba yazlık alınca aldatılmak effedilebilir mi oluyor?

kesinlikle yağmurcuğum
alıntını düzeltirmisin hayatım bunu ben yazmadım
çok şükür böyle bir durumla karşılaşmadım

Son düzenleme:
arkadaşımızda bunu yapmak istiyordur emin ol hiç bir kadın gurursuz ve onursuz değildir...ama imkanların ne ölçüde olduğu önemli baştan yapılan tek hata ne biliyormusun teyzelerinin evine gidip yerleşip, orada ona mahkum olmak..ha evlerinde oturdukları için bunlarınmı olması gerek HAYIR..ama teyze ahlaki değerlerini kaybetmiş..KK hanımları tek korkacağını önce Allah olsun sonrada AHLAKINI KAYBETMİŞ KADIN OLSUN.AHLAKINI KAYBETMİŞ KADIN BAŞKALARININ HAYATINI YIKMAKTAN ÇEKİNMEZ

banane kadından banane...
benim kocam şerefli olduktan sonra karşıdaki kadın istediği kadar ahlaksız olsun.
teyze yolun yolcusu olabilir ama adam adam olsa sıfatını unutmaz karşısındakinin..

bu arkadaşımıza hayırsız olanı vermiş gideceği yeri yoksaa eğer teyzesi hala kediciğin telini değil adamın telini arayıda kediciğin gittiği kuaför adını 10 kez sorduğu ve gittiği halde halde nerden otobüse binerim nerde inerim neresiydi orası diye soruyorsa eğer, bir insanın gidecek yeri ve parası yok eğer, yapılacak tek şey o evde oturmaksa eğer ikisylede baş edemiyorsa eğer götlerine tekmeyi atmadan önce iyi bir planlaaa o evden ve kocasında ayrılma planı yapıp güçlüüü hale gelip özgüvenini kazanıp hayatını kurmaktan başka bir çare yoktur...
evet işte bizimde dediğimiz bu "hayatını kurmalı" , amaç aynı yol farklı

hani konunun başından beri başından evlilik geçmiş bayanlar potansiyel tehlike olarak görülüyor ya
burada boşanmış olan hanımlar neden bu konuda sessiz kalıyorlar diyorum.
Boşanmış olmak yada toplum tabiriyle dul olmak ayıplanacak bir şey mi bunun sonucunda illaki o..pumu olunur.
Bunu düşünenler bilmezlermi ki dünyanın binbir türlü hali vardır , herkesin başına her şey gelebilir.

amin , hepimize

Bu şekil konuşupta.. ima eden kadınlar.. hayatta hep kaybetmiş kadınlardır..
Şunuda unutmamak lazım bir önceki yazımdada söyledim..
İyiside var kötüsüde.. evlininde.. bekarında ...boşanmışında..
O yüzden hayatım.. bu kesim cahil kesimi benim gözümde
İnsanları medeni haliyle yargılayan kadınlara hep acımışımdır...
Hadi biri çıksında ben böyle düşünüyorum boşanmışlar kötü desin..
Diyemezler ki sinmiş tiplerdir bunlar...
Genelleme yapılamaz... işte arkadaşın teyzesi dulmuş...al sana örnek..
Gecende bekar biri evli adamla beraberim dedi... daha ne örnek verelim...
Ya ben onu bunu bilmem.. insanında kanında olacak haysiyet, namus, gurur.!!

ben de bunu anlayamadım. Ne yani ev araba yazlık alınca aldatılmak effedilebilir mi oluyor?

kesinlikle yağmurcuğum

HAYIR AFFEDİLMİYOR!!!!!!! BENİM KONUMUDA BİLMİYORMUSUN BÖYLE KONUŞMANIZ NORMAL BİLEN BİLİYOR...
EV ARABAMI !!!!!!!! BENİM ZATEN VARDI DEDİM KİMSE OKUMUYOR SANIRIM...
ŞİMDİ TEKME ATSAM BANAMI YOKSA KOCAMAMI OLAN OLACAK:):):):):):):):)

Senin yerinde olsam arkadaşım varya;

Teyzem olacak o kadın süprüntüsünü ve kocam olacak o erkek müsvettesini kafa kafaya verir defolun artık hayatımdaaaaaaaaaaannnnnnnnn sülietinizi bile görmek istemiyorum diye bas bas bağırırdım.

Memlekette kadın mı, kalmadı erkek mi kalmadı bu ne çarpık bir ilişki anlamadım gitti ya.

Ayrıca siz neyin düzelmesini bekleyeceksiniz onu hiç anlamadım farzedin ki kocanız düzeldi melaike oldu bu teyzenize sulandığı gerçeğini ortadan kaldıracak mı?

Katil olmamak içten bile değil!!!

Konuyu az bi okudumda sok oldum. kusura bakmayin bu gibi iliskiler hep maneviyatin eksiliginden. ne demek ya esim teyzeme duskun. bu nasil bir yasam tarzidir boyle.
toplum olarak nereye gidiyoruz nerde kaldi degerlerimiz bizim dinimiizn bize koydugu kuralllar vardir bunlar bosune degil. seytan ve nefis bos durmaz her turlu edebsizlige edebli olarak gosterir bize....

Bunun dinle ne ilgisi var yani bir insan ateistse o zaman gidip eşinin teyzesine mi sulanacak?Bunun dinle falan ilgisi yok insanın içinden geliyorsa yapar.ısterse dünyanın en inançlı insanı olsun.Ateist biri de gayet namuslu bir hayat yaşayabilir.

evet işte bizimde dediğimiz bu "hayatını kurmalı" , amaç aynı yol farklı

YOL FARKLI OLMAK ZORUNDA CANIM BU KIZIN TUTUNACAĞI DALI YOK...ANNE BABA YOK AKRABA YOK..DULU KİMSE İSTEMEZ...3 gün yemek verirler sonra kocalarından kıskanırlar..yapacağı tek şey konusunda da en doğru kararı vermiş...güçlü olana kadar Allah diyip sabır etmek...Sabır edene Allahta yardım ediyor

Bu şekil konuşupta.. ima eden kadınlar.. hayatta hep kaybetmiş kadınlardır..
Şunuda unutmamak lazım bir önceki yazımdada söyledim..
İyiside var kötüsüde.. evlininde.. bekarında ...boşanmışında..
O yüzden hayatım.. bu kesim cahil kesimi benim gözümde
İnsanları medeni haliyle yargılayan kadınlara hep acımışımdır...
Hadi biri çıksında ben böyle düşünüyorum boşanmışlar kötü desin..
Diyemezler ki sinmiş tiplerdir bunlar...
Genelleme yapılamaz... işte arkadaşın teyzesi dulmuş...al sana örnek..
Gecende bekar biri evli adamla beraberim dedi... daha ne örnek verelim...
Ya ben onu bunu bilmem.. insanında kanında olacak haysiyet, namus, gurur.!!
onu diyorum ya , neden bir kötü yüzünden hepsi karalanıyor.
insanın içinde olduktan sonra tövbe haşa zemzemle yıkanmış bile olsa yapar

güzel kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu adamla evliyken SAKIN ÇOCUK YAPMA, oturduğunuz ev teyzeninse hemen taşın, bayramdan bayrama gör yeter,kocana diycek bişey bulamıyorum,benzer bir tane bende de var ama çocuk olunca boşayamıyorsun işte,sen de bırak inceldiği yerden kopsun diycem ama adam bıçakla dolaşıyor,kendine çoooook dikkat et,unutma yalnız değilsin,hayatta herşey insan için...

Senin yerinde olsam arkadaşım varya;

Teyzem olacak o kadın süprüntüsünü ve kocam olacak o erkek müsvettesini kafa kafaya verir defolun artık hayatımdaaaaaaaaaaannnnnnnnn sülietinizi bile görmek istemiyorum diye bas bas bağırırdım.

Memlekette kadın mı, kalmadı erkek mi kalmadı bu ne çarpık bir ilişki anlamadım gitti ya.

Ayrıca siz neyin düzelmesini bekleyeceksiniz onu hiç anlamadım farzedin ki kocanız düzeldi melaike oldu bu teyzenize sulandığı gerçeğini ortadan kaldıracak mı?

Katil olmamak içten bile değil!!!

cqanım keşke diyebilse bu dediğini asıl sorun bu işte Kadının evinde oturuyorlar

Bunun dinle ne ilgisi var yani bir insan ateistse o zaman gidip eşinin teyzesine mi sulanacak?Bunun dinle falan ilgisi yok insanın içinden geliyorsa yapar.İsterse dünyanın en inançlı insanı olsun.

aynen. millet sanıyor ki ateistlerin,deistlerin ahlaki değerleri,vicdanları yok.....
bu kişinin karakteri ,vicdanı ve değerleriyle,iyiyi ve kötüyü ayırt edebilmesiyle ilgilidir...

kedici senin tedavi olman yeterli değil eşinin de tedavi olması lazım.Ayrıca bu adamla aynı evde yaşamak konusunda ne kadar cesursun? O cinayetleri işleyen adamlar senin kocandan çok mu farklı sanıyorsun?Onlar da çalışıyor onların da işleri güçleri var.Onlar da karısına seni seviyorum demiştir. Sonra da kavga ettik 16 yerinden bıçakladım öldü derler mahkemede.

Son düzenleme:
kedici senin tedavi olman yeterli değil eşinin de tedavi olması lazım.Ayrıca bu adamla aynı evde yaşamak konusunda ne kadar cesursun? O cinayetleri işleyen adamlar senin kocandan çok mu farklı sanıyorsun?Onlar da çalışıyor onların da işleri güçleri var.Onlar da karısına seni seviyorum demiştir. Sonra da kavga ettik 16 yerinden bıçakladım öldü.

haklısın tek taraflı tedavi sadece beni ii eder sorun çözmez ama eşim sorunlu biliyorum ama asla kabul etmiyor uzmana görünmeyi o asla hasta olmayı kabul etmez ki

Back
X