kk dexter sana bu konuda cok is düsecek kk
annesinden kocasından süpelenenler ve yakaladı
teyzesiniden ve kocasından
üvey kız kardesinden ve bu arkadaş esini ve o kadın bir arada bastı ve sonuc simdi boşandı
ve hatta benim bildigim sahsende tandığım aplasının kocasından nur topu gibi bir kız doğuran
amcasının karısına sarkan ve yenğesi onu bıcakladı
ve evli oldugunu bile bile bir genc kızın erkeğe cinsel teklifte bulunması ve yapması
simdi düsünelim burda suclu kim tabiki kadınlar kocalarımızı kandıran kadınlar
bu gercek :mymeka:
peki bu kadınlar kim bircoğu tandığımız insanlar
ne yapacağız o zaman kadın olarak dikkatli olup süpelenmeye basladığınız zaman esinize ve o karsıdaki kadına tavrınızı kesin bir bicimde koyacaksınız
eğer siz ücüncü kisi konunumuna gelmişseniz onları bir güzel süründürüp intikam alacaksınız bunun bir cok yöntemi var
ha bide aldatıldığını bilen aslında maddi manevi imkanı olup kocasına ihtiyacı olmayan birde üstüne cocuğu yoksa hala bunlara katlanıyorsa kusura bakmayın ama o kisiyide iyi oluyor

madem dayanamıyorsun cıldırıyorsun cekme kahrını
bende aldatıldım yakaladım bir gecelikti biliyorum ve kadın medeni o...spu böyle insanlara karşı evliligimi bitirmedim nasıl bir duyğu cok iyi biliyorum ama ozaman tepkimi cok sert bir bicimde koydum bu ilk ve son eğer bir daha süpelenirsem biz diye bir sey kalmayacak ve sürekli tekrarlıyorm sıkıysa yapsın bir daha :mymeka: