• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Teyzeme ok dkn!

Yusecim ama sen hala teyzesi ile aralarında birşey olup olmadıkları konusundasın.Sadece teyze değil bence mesele.Bir adamın her kavgada eşine bıçak çekmesi bile kişinin psikolojisini bozmaya ve bence o birlikteliği çatırdatmaya yeter..Kedicik için hayırlısı neyse o olsun diyelim..
Bize anlatılan kadar bilebiliriz.. Gözümüzle görmedik.. (kedicikde görmemiş hiç bişi)
Herşeyi net bilmiyoruz..

amaaaa beni O opuyorumnanaktan:asigim: bile kızdırsaaa..
yapacaklarımı hayal bile edemezsiniz.. kötükedihüso

JıGSAW rakip bile olamaz. öyle bir sinirim varki.. Belki kocada benim gibi deli lülülülülülü kafamçokkarıştı
Benim aklıma gelen olasılık..
aralarında bişi yok.. kocada kedi böyle şüphelenince çıldırıyo..

Karar verdim ÖSS girecem OLASILIKTAN tam puan alırım heral lülülülülülü

teyzenizi çok yadırgadım yani nasıl böyle bir şeye izin verebilir ya
yiğeninin eşine kur yapmak ne demek ya ayıp birkerem
o bir anne yarısı sayılır edepli ve oturaklı bir kadın olacağına yaptığı şeylere bak ya
beni yalnış anlayıp kızmayında ben yakıştıramadım yani

genelde teyzeler anne yarisi olurmus
ama seninki nasil bi teyze anlamadim
hadi erkeklerin adini cikmis, hersyi yapar diyede, o nasil bi teyzeki, senin esinle bukadar rahat olabiliyo,ve senin ona o laflari soylemene ragmen aranizda devamli tartismalarinizi bildigine ragmen yine oyleymis
canim senin esinden cok sorun teyzende oonun niyeti bozuk be, tabi benim fikrim her yazdiginda okumadim
hakkinda hayirlisi olsun canim
ve inananmadim esinin uzerine bicakla yurumesi:1shok:

Yusecim ama sen hala teyzesi ile aralarında birşey olup olmadıkları konusundasın.Sadece teyze değil bence mesele.Bir adamın her kavgada eşine bıçak çekmesi bile kişinin psikolojisini bozmaya ve bence o birlikteliği çatırdatmaya yeter..Kedicik için hayırlısı neyse o olsun diyelim..

Zaten onu bilsek !!!! kaç kurtar arkamna bakma derim tereddüt etmeden!!!
umarım Sorun sadece budur.. Bundan sonrası kolay çünkü..

Kedi kocasını alacak <<evlilik danışmanına gidecek>> herkesin psikolojisi düzelecek...
Sonrada :CüvCüv:

Zaten onu bilsek !!!! kaç kurtar arkamna bakma derim tereddüt etmeden!!!
umarım Sorun sadece budur.. Bundan sonrası kolay çünkü..

Kedi kocasını alacak <<evlilik danışmanına gidecek>> herkesin psikolojisi düzelecek...
Sonrada :CüvCüv:

O teyze ile aralarında bir şey olmasa bile kadının tavırları hoş değil bir kere.Genç bir bayan olarak kediciği elbette huzursuz edecektir.İlla yatakta yakalamak gerekmiyor ki..Neden bir erkek eşinin teyzesine ya da eşinden başka kadına ilgi duysun,başka bir kadını takip etsin,ne zaman eve girdiğini çıktığını falan..Kadın dulmuş ta evin erkeği (!) olarak .....Yok ya..Ona mı düşmüş..Kadının zaten ne şekilde başladığı meçhul olan bir sevgililik olayı var..Teyze yeğeninin eşiyle sıkı fıkı kıkır kıkır ,aralarından su sızmıyor..Erkekse adamsa önce kendi ailesini ayakta tutmak için uğraşsın..Eşine karşı sorumluluklarını yerine getirsin.O teyze de teyze olsa edebiyle durur,yeğeninin yuvasını çatırdatmaktan korkar..Ama belli ki hoşuna gidiyor fingirdemek:1ninca:Hangimiz yakın bir akramızla böyle bi durum olsa huzurlu olabiliriz ki ?
Evlilik danışmanlığı da bir yere dek..Ya teyze taşınacak ordan ya da onlar...Bunlar da ekonomik güce bağlı ve her yiğidin harcı değil..Zor iş yani.

Ekonomik özgürlüğü olan birinin böyle bir hayat sürmesine anlam veremiyorum..

O kadarmı önemli evli olmak..Onurun kırılıyor,hemde en yakınlarından..

Ne bu inat anlamadım,hala yardım edin deniyor..yardım edecek ne kalmışki..

Adam teyzenin içine düşecek,hemde senin yanında teyzenin umurunda diil..Sanırım ar damarı yok..
Bunları söylüyorsun diye kocan bıçakla üzerine yürüyor...

Biz kadınlar hakikaten yarım akıllıyız..

eftenpuftenkonular EPK kaydirigubbakcemile3

Bunların hepsini daha önce söyledim zaten.. O kadından kaçmalılar önce ...
AZGIN TEKE nin dişisi ne? :dance: AZGIN BUZAĞI mı inek mi?? sırnaşık şey

Teyzeyle arada bişi yoksa........... kocayı al taşın evlilik danışmanına git
Teyzeyle kumalık varsa ...............kaçarak uzaklaş.. canını kırtar

yok demiyorum ama dikkat edersen aldattıkları yine bir baska kadın sence bir kız veya kadın karsısındaki insanın evli oldugunu veya birisiyle bağlantılı oldugunu ne zaman anlar veya anladığı zaman ne yapması gerekir bir coğu bile bile devam ediyor karısını aldatan erkekler suclu ama kadınlar daha suclu bence

Asla katılmıyorum, aldatma tek taraflı değildir. Koca adam gibi adam olursa, karşısındaki kadın ne yaparsa yapsın eşini aldatmaz. Yok kadın şöyleymiş böyleymiş erkeği kandırmış safsatalarına inanmak ancak kendimizi kandırmaktır.
Eşim namuslu olacak, dürüst olacak , evlilik kurumuna saygısı olacak ve her ne olursa olsun aldatmayacak.
Aldatırsa ben karşıdaki kadına kabahat bulmam, eşime kabahat bulurum, sizin tabirinizle hediye ederim hemde süsleyip püsleyip kadına hediye ederim.
Benden başka bir kadınla birlikte olan erkekle hiiiiççç işim olmaz. Haaa büyük mü konuşuyorum, evet büyük konuşuyorum.

kocası eve gelicek. yine dediklerinden pişman, ağlıcak, su getirip kedinin yüzünü yıkıcak, seni seviyom diyecek,kedi de yaşadığı anlık sevgi gösterisinin akımına kapılıp bir başka kavgaya ertelicek boşanma kararını.

ya da akşam evde kocası gelicek çok sinirli. bunlar kavga edicek. sonra adam mutfaktan bıçak alıp kızın boğazına dayıcak. sonra kendine gelince yukarda yazdıklarım olcak.

Asla katılmıyorum, aldatma tek taraflı değildir. Koca adam gibi adam olursa, karşısındaki kadın ne yaparsa yapsın eşini aldatmaz. Yok kadın şöyleymiş böyleymiş erkeği kandırmış safsatalarına inanmak ancak kendimizi kandırmaktır.
Eşim namuslu olacak, dürüst olacak , evlilik kurumuna saygısı olacak ve her ne olursa olsun aldatmayacak.
Aldatırsa ben karşıdaki kadına kabahat bulmam, eşime kabahat bulurum, sizin tabirinizle hediye ederim hemde süsleyip püsleyip kadına hediye ederim.
Benden başka bir kadınla birlikte olan erkekle hiiiiççç işim olmaz. Haaa büyük mü konuşuyorum, evet büyük konuşuyorum.

belkide yaşadığım olaylar beni böyle düşündüren eşim espirili konuşkan ve bunu kadın erkek ayrımı yapmayan bir insan
kac sefer bunlar benim yanımda oldu hep kadınlardan geldi böyle olaylar ben anlasamda eşim hep iyi niyetiyle yormadı bile böyle şeyleri
ve yasadığmız olayda gelen mesajları hep ben okudum ve bizzat bildigim bir iki olayda kadınlar erkekleri daha cok ayartıyor sonucta aldatılsanda aldatsanızda hersey yine kadında bitiyor sizce bir bir kadın tüm dişiliğini kullanarak bir erkeği ne kadar cabuk ayarta bilir bence kadın istedikten sonra yapamayacağı hic bir sey yoktur .
şuda bir gercekki bir coğumuz güzel alımlı bayanlarız
ama ben daha kk kocamı seviyorum ama baskasınıda seviyorum yada hayatımda baska biri var diye konu acıldığını görmedim demekki dikkat ediyoruz kendimize

ama ortada böyle ciddi bir sey varsa siz zaten ücüncü kisi konumuna gecmişseniz bencede gurursuz bir bicimde bu evliligi sürdürmemek lazım burunlarından getirmek lazım hayatı .
ama böyle kadınlarada
evli oldugunu bile bile bir baskasının hayatanın üzerinde yeni bir hayat kurmak isteyenlere pabuc bırakmamak lazım
düsünsenize evlilikler hic kolay olmayan bir sey neler yasıyoruz ne kavgalar ne mutluluklar ve birisi geliyor size özel bir seye göz koyuyor ve siz anladığınız zaman hemen vazgecip al senin olsun diyoruz ?
kocalarımız masummu hayırkötükedihüso bizim kadar kendilerde namuslarını :))) korusa hic bir sey olmaz o konuda sizde haklısınız

Ekonomik özgürlüğü olan birinin böyle bir hayat sürmesine anlam veremiyorum..

O kadarmı önemli evli olmak..Onurun kırılıyor,hemde en yakınlarından..

Ne bu inat anlamadım,hala yardım edin deniyor..yardım edecek ne kalmışki..

Adam teyzenin içine düşecek,hemde senin yanında teyzenin umurunda diil..Sanırım ar damarı yok..
Bunları söylüyorsun diye kocan bıçakla üzerine yürüyor...

Biz kadınlar hakikaten yarım akıllıyız..

Aynen.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ayakta alkışlıyorum sein

bu evlilik devam ederse, sonrasında çok daha fazla üzüleceksiniz.
şuan kendinize pek güvenemiyorsunuz.
bundan sonraki her adımınızı, her an boşanacağınızı düşünerek atın.
kendinize biraz güvence hazırlamaya çalışın.

yuse sanırım anlamamakta ısrarlısınız biz bıçak çeken aldatan boşanmak isteyen bide küfreden kocası için git tuzruhu içir filand eedik açıkçası böyle bi vahşet aklıma bile gelmedi.maşşallah bunları yapan adama yemek hazırla filan gibi akılda verebiliyorsun ilginç zehirleme yöntemleride bulabiliyorsun.
ayrıca teşviket bakalım daha neler yapacak cümlesini neden üzreinize alındınız anlamadım .ben yaptığım yorumu sizi itaf etmedim.teşvieket demem kedici kızaydı eğer sizin dediklerinizi yapsaydı adamın yaptığı hataya karşılık ödül verecekti sonucundada onu daha büyük hatalar yapmaya resmen teşvikedecekti.lütfen yorumları dikkatli ve anlamaya çalışarak okuyunuz.buna karşılık yazacağınız hiçbirşeye cvp vermicem çünkü topicte konu dışı tartışma yasak arkadaşın konsu kapatılabilir lütfen sizde bunu dikkate alınız.

yuh be yuh........ böyle eşin de teyzenin de....................................

yahu ne işin var öyle bi dünyada..............

bu mudur kendine layık gördüğün hayat...........

Back
X