• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Teyzeme ok dkn!

verdiğin o kadar emeği o kadar zamanı sevgiyi tek kalemde silecektiniz değil mi. siz kaç senelik evlisiniz. soruyorum çünkü ilk beş sene zor diyorlar ben bu zorlukların içind olduğuma inanıyorum şuan da o yüzden sordum.

ebee guzelim basliyin cevabini zaten biliyormusun !! .. neden derdim var diye konu actinki??

Kedıcık hıÇ sesın soluĞun Çıkmıyor canım ne yaptın...eŞınle konuŞtunmu... Bak unutma Öfkeyle kalkan zararla oturur. Al eŞını karŞına sakın sakın anlat dersını...hadı bızıde merakta bırakma

vallahi cok enterasan bir durum zaten bakicak olursak aklindaki dusunceyi esine ve teyzene belli etmissin akillarina karpuz kabugu dusurmussun o bicak savurma olayida cok kotu bir durum dikkat edin

yok demiyorum ama dikkat edersen aldattıkları yine bir baska kadın sence bir kız veya kadın karsısındaki insanın evli oldugunu veya birisiyle bağlantılı oldugunu ne zaman anlar veya anladığı zaman ne yapması gerekir bir coğu bile bile devam ediyor karısını aldatan erkekler suclu ama kadınlar daha suclu bence

Niye erkekler daha az suçluymuş? Erkeklerin mantık yürütme gücü kadınlardan daha mı az? Erkeklerin zekası daha mı az da daha az suçlu oluyorlar? O zaman mahkemelerde aynı suç için erkeğe daha az ceza versinler.Yazdığınız şey çok mantıksız.Yanlış anlamayın sizi böyle birşeyle suçlamıyorum ama ben hata yaptım gözü dışarda adamla evlendim demek yerine kötü kadınlar melek gibi kocamı kandırdı demeyi tercih ediyor bazı kadınlar.Savunma mekanizması yani.

Niye erkekler daha az suçluymuş? Erkeklerin mantık yürütme gücü kadınlardan daha mı az? Erkeklerin zekası daha mı az da daha az suçlu oluyorlar? O zaman mahkemelerde aynı suç için erkeğe daha az ceza versinler.Yazdığınız şey çok mantıksız.Yanlış anlamayın sizi böyle birşeyle suçlamıyorum ama ben hata yaptım gözü dışarda adamla evlendim demek yerine kötü kadınlar melek gibi kocamı kandırdı demeyi tercih ediyor bazı kadınlar.Savunma mekanizması yani.

hakkaten öyle. erkekleri çocuklarınızla karıştırıyorsunuz bazen. sanki onun aklı ermiyor.
savunma mekanizması artı kendini avutma yöntemi.
ben doğru adamı seçtim ama başkası geldi ayarttı -tatlicadiarzu-

Back
X