- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Play store hesabına bakın geçmiş indirilen bütün uygulamalar kalıyor orda.Twitter bakmadım diğerlerine baktım ama dediğiniz gibi Başka hesapta olabilir bu farklı siteler program indirdıyse onlara nerden bakacağız
Silinen fotoları geri getiren uygulamalar da var Play store dan bakınNeden sildim bilmiyorum fotograflarım bulunmasın diye sildim karşıma onlarda çıkınca tümünü işaretleye bastım yoksa silmezdım
Kendisi çekmişO evde bir şeyler yaşamış siz yokken, yalnız olduğunu sanmıyorum
Kendi fotolarını da başkası çekmiş olabilir mi, kendi mi çekmiş dikkat ettiniz mi ona?
Onu bulamadım ben nerden bakıyoruzPlay store hesabına bakın geçmiş indirilen bütün uygulamalar kalıyor orda.
Yazmıssınız cok sagolunKitaplık kısmından aylar öncesi indirilen silinen uygulamalar bile görünüyor Eki Görüntüle 2684998 Eki Görüntüle 2684999
Guncelleme nasıl yapılıyor yeni konu açmak istemedim eşimin yine benim kıyafetlerimi giydiğinı gördum ben köye gittiğim de çekmiş yine Guncelleme nasıl yapılıyor ilk sayfaya yazsam
İlk konuya git düzenle butonunu bul.Guncelleme nasıl yapılıyor yeni konu açmak istemedim eşimin yine benim kıyafetlerimi giydiğinı gördum ben köye gittiğim de çekmiş yine Guncelleme nasıl yapılıyor ilk sayfaya yazsam
İyi de size ne yapmanız gerektigi söylenmişti.Guncelleme nasıl yapılıyor yeni konu açmak istemedim eşimin yine benim kıyafetlerimi giydiğinı gördum ben köye gittiğim de çekmiş yine Guncelleme nasıl yapılıyor ilk sayfaya yazsam
Tamam buraya da birşey yazılmıyor gerçekten empati anlayış yokİyi de size ne yapmanız gerektigi söylenmişti.
Biz ne yapalım ki şimdi ?
Boşan diyoruz daha ne diyelim, ALLAH ALLAH
Tedaviyı kabul etmez kime ne diyeceğim eşime sorsam konuşamam bile hemen saldırır bana ailesi tam geri kafalı kimse yardim etmezTwitter'da gece aktif olan bir tag var. Türk ifşa diye.. Orada bazı profiller özellikle eşlerinin gizli çekilmiş fotoğraflarini paylaşıyorlar. Şok olmuştum. Eşleri giyinirken, uyurken. Karım güzel mi diye yorum bekliyorlar. Eşiniz de öyle şeyler yapan tiplerden bile olabilir.
Tedavi olmalı ya da bir şeyleri yoluna koyup ayrılın.
İyi de ne yapabiliriz boşan demekten başka ?Tamam buraya da birşey yazılmıyor gerçekten empati anlayış yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?