Kocam uyurken fotograflarımı çekmiş

Neden sildim bilmiyorum fotograflarım bulunmasın diye sildim karşıma onlarda çıkınca tümünü işaretleye bastım yoksa silmezdım
Silinen fotoları geri getiren uygulamalar da var Play store dan bakın

Konulara inanmak istemiyoruz ama böyle insanlar var. Lütfen katarsis videolarını ve bihter Karal’ın YouTube videolarını sonuna kadar izleyin

myactivity.google.com
Adresinden eşinin gmailine girip bak şifresini biliyorsan girdiği siteleri ve kullandığı uygulamalari görürsün tabi gizli sekmeden yapmıyorsa.
Drive tarzı bulut depolama kullanıyorsa çektiği fotolar oraya da otomatik kaydolmus olabilir kontrol et.
Telefondan silinen fotoları geri getirebilecek programlar var ama onun için telefon uzun süre sende olmasilazım. Yeni telefon falan alırsa eski telefonu ben kullanayım gibi bahaneyle alıp güvendiğin bı telefoncuya yaptırabilirsin ama tabi senin de tüm fotolar onun eline geçmiş olacak bu da çok riskli..

Benim donum keske kocama olsa,ne guzel slim fit koca der sevinirdim valla

Guncelleme nasıl yapılıyor yeni konu açmak istemedim eşimin yine benim kıyafetlerimi giydiğinı gördum ben köye gittiğim de çekmiş yine Guncelleme nasıl yapılıyor ilk sayfaya yazsam

Guncelleme nasıl yapılıyor yeni konu açmak istemedim eşimin yine benim kıyafetlerimi giydiğinı gördum ben köye gittiğim de çekmiş yine Guncelleme nasıl yapılıyor ilk sayfaya yazsam

ilk sayfada düzenlemeye tıklayıp ekleme yapın en alta

İlk konuya git düzenle butonunu bul.

Böyle bir adam gecen aylarda ifşa oldu. Erkek cocugu vardı hatta. Kadın eve kamera yerlestirmişti.

Boşanmaktan Baska careniz yok.

İyi de size ne yapmanız gerektigi söylenmişti.
Biz ne yapalım ki şimdi ?
Boşan diyoruz daha ne diyelim, ALLAH ALLAH

Twitter'da gece aktif olan bir tag var. Türk ifşa diye.. Orada bazı profiller özellikle eşlerinin gizli çekilmiş fotoğraflarini paylaşıyorlar. Şok olmuştum. Eşleri giyinirken, uyurken. Karım güzel mi diye yorum bekliyorlar. Eşiniz de öyle şeyler yapan tiplerden bile olabilir.
Tedavi olmalı ya da bir şeyleri yoluna koyup ayrılın.

Tedaviyı kabul etmez kime ne diyeceğim eşime sorsam konuşamam bile hemen saldırır bana ailesi tam geri kafalı kimse yardim etmez

Ve boşanma fikriniz varsa ayrı bir maile ya da flash diske delil biriktirin. Kimseye göstermek zorunda değilsiniz, sizde bulunsun derim.

Boşanmaya düşünmüyorsunuz anlaşılan.
O zaman resimleri gördüğünüzü söylemeyin de size zarar vermeye kalkmasın.
Birilerine göstermenizden korkarak size zarar verebilir.

Tamam buraya da birşey yazılmıyor gerçekten empati anlayış yok
İyi de ne yapabiliriz boşan demekten başka ?
Defalarca sana demişler.
Eşin fotograflarını çekmiş..
Diyecegiz vay adi şerefsiz..
Eşin kıyafetlerini giymiş.
Demek ki adamın tercihleri başka.
Boşanmaktan başka çekecegim mecburum diyorsan o ayrı.
Amacım dertleşmek diyorsan, baştan deyin o zaman.
Millet boşan diye akıl vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…