Kocam uyurken fotograflarımı çekmiş

Maddi manevi kimse yanımda olmaz

Çok ilginç şeyler var bu olayda..Cinsel birlikteliğin yeterince olmaması veya iktidarsızlık boşanma sebebi olarak ileri sürülebilir

Daha önce olup istemediğini soyledigi postu sonraaaa atmış. Başa yazmamış yahu, zaten yazsa bile kendi fikrimden kimseye ifade vermeyecegim ya. Sizinle ayni dusunmek zorunda miyim?? Yooo. Neden uzatiyorsunuz? Bana gore kadin donu giymesi daha onemli nokta bitti.

Evet ozel hayata mudahale var cunku ızinsiz kqdinin ozel yerlerini cekiyor bana gore bi taraflarina kadin donu giymesinden daha onemli daha bosanma sebebi.. evet karisi herzaman goruyo ve buna ragmen gizlice cekmesi kendi fantezisinden degil.. evet intermete atma ihtimali var. Dotune don giyen adami en fazla bosarim ama bi tarlatimi ceken insan kimbilir nerelere kimlere atmistir kactanesinin mas aninda geziyorum kimbilir buna emin olamam iste.. kac kadin bi taraflarini birileriyle paylasmak ister bunu iateyen evlenmez acik istedigi gibi yasar hayatini ve bu da kendi secimi olur en azindan

Riza olmadna cekilen evet sapıktır. Kactane kadin yasiyor disarda bu izinsiz gizlice cekim olayini koca yapinca masum mu oluyor yahu.. belki fantezisiymiş peki ya belki ona buna oraya buraya atmissa milyin tanesinin fantezisi ustelik haberi yok bundan
.

Foto cekfi kesin millete yollamistr diye dusunmekte kocan hakkinda ne biliyim istemeyen istemez tabi ama insann kocasini potansiyel sapik gormesi bana tuhaf geliyor

Ben ilk kez çektiğini dusunmustum. Çeker gosterirsin bak ne guzel uyuyorsun v s diye ama kadin bir kez uyarmis cekmemesi lazim ikinciye tabi

Takipte kalmak ve dikkat etmekten başka çare gözükmüyor gibi.

Biliyorum o sessizliğin altında hep bu tarz düşüncelerin olduğunu zaten bu tesadüf degilde gercekten herseyı Rabbım cıkardı karsıma

Foto cekfi kesin millete yollamistr diye dusunmekte kocan hakkinda ne biliyim istemeyen istemez tabi ama insann kocasini potansiyel sapik gormesi bana tuhaf geliyor
Bunu yapan sapiktir neden rizasiz gizlice haber vermeden oldugu ix8n yoksa karsilikli riza ile acik iliski yasayan da var o ozeli insanlarin der geceriz birde internete atmamis olsa bile tlf tutmasi yeterli bence bugun tlf indirigimiz cogu uygulama pek cok bilgimize ulasabiliyo(resim video rehber vb.) Yani tlf tutması bile yeterli degil mi baskaalrinin görmesi icin

Ben ilk kez çektiğini dusunmustum. Çeker gosterirsin bak ne guzel uyuyorsun v s diye ama kadin bir kez uyarmis cekmemesi lazim ikinciye tabi
Cekip gostermem8s istr o anda cektigi anda gosterse kadinda sil dese silse o anda tamam. Ama cekmis ve kadin yakalayana kadar soylememis birde art niyetli oldugu burdan belli yani.. kadin yakalamasa belki hic söylemeyecek bile

Ayrıca bir iki tane olan seyler degil en az on on bes tane var her türlüsü

Once bende sizin gibi dusunmustum ama dıger kendisinin fotograflarını oyle gorunce Baska farklı seylerde gordum beni bu düşünceye itti

Telde uzun kalmasi tehlikeli tabii apple bile olsa bir ihtimal.
Cekip gostermem8s istr o anda cektigi anda gosterse kadinda sil dese silse o anda tamam. Ama cekmis ve kadin yakalayana kadar soylememis birde art niyetli oldugu burdan belli yani.. kadin yakalamasa belki hic söylemeyecek bile
Kotu yani sadeve bu bence ama konu sahibinide anlamadim yazip duruyor tek kelime edemiyor kocasina. Insan catir cator soyler sozlerini rahatsizsa ama hep bir bahane buluyor sanki yok kizar yok teli kirar ben ondan daha az sorun gordugum halde cata cat hesap sorarim.

Gizlice kanit toplama pesinde kadin. Birde bazi adamalr ne bagormaktan ne guzelce soylemekten anlamazlar yaptigi seyi normal gorur cunku ee guz konusmakatan yada kavga dan anlamayan insan ki daha once guzellikle uyardihi halde tekrar yapmis e simdi bu adama yapilaca tek ne kaliyo bosanma bunun ixinde tek caresi deliileri yok ermesin adam diye sessizce kanit toplamak.. bu adama yapilacak baska seu yok

Nr kanıtı? Zaten delil toplamaksa silmis hepsini cok mantikli mi ayni yataga girmek bu tarz biriyle çocukların kalmasi ayni yerde. Kendj elleriyle silmis zaten. Kanot toplasa ne toplamasa ne bu saatten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…