- 13 Kasım 2018
- 67
- 99
- 38
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Mrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
Maddi manevi kimse yanımda olmaz
Maalesef var böyle karaktersizler.
Karılarının mahrem hallerini çekip birbirleriyle paylaşıp sanal orgazm oluyorlar. Ne küfürler, ne cümleler dönüyor bir bilseniz.
Sokakta ve aç kalmayı bu karaktersizin yanında kalmaya tercih edersiniz.
Yahu bizde onu diyoruz işte kadın istemiyorsa kimse onun bedeni üzerinden çıkarım yapamaz, ister eşi olsun ister annesi
Fantezi dediğimiz şeyde karşılıklı olur zaten
Yoksa eşler arasında rızalı olan şeylere lafımız yok. O 4 duvar arasındaki özel şeyler kimseyi ilgilendirmez. Ama kadın burda bişeyden şüphelenmiş belli ki istemiyor , normal bir durum değil
Evet ozel hayata mudahale var cunku ızinsiz kqdinin ozel yerlerini cekiyor bana gore bi taraflarina kadin donu giymesinden daha onemli daha bosanma sebebi.. evet karisi herzaman goruyo ve buna ragmen gizlice cekmesi kendi fantezisinden degil.. evet intermete atma ihtimali var. Dotune don giyen adami en fazla bosarim ama bi tarlatimi ceken insan kimbilir nerelere kimlere atmistir kactanesinin mas aninda geziyorum kimbilir buna emin olamam iste.. kac kadin bi taraflarini birileriyle paylasmak ister bunu iateyen evlenmez acik istedigi gibi yasar hayatini ve bu da kendi secimi olur en azindanBakmistir o an cok güzel gelmistir gözüne çekmıştır fotosunu eşinin . Neden karisini mustehcen film yildizi yapmak isteyen biri gibi olayi buyuttunuz ki. Fantazidir hatira kalsindir esi yokken bakmayi dusunuyordur belki olurda olur. Adamin karsinin donunu giymesi degil resmi olarak sevistigi karisinin fotosuna takilmissiniz.
.Uygun degilse soyler kocasina uygun dille uyarir olmadi kavga eder cektirmez. Bence bu duurmda bosanmali zaten de. Herkese de sapik muammelesi yapmayin.
Oyle koca varsa ya da kuskunuz varsa buyuk ihtimal dogrudur birakin kacin yanindan ama fantezisi olana da hemen sapik etiketi vurmayin. Foto ceken ooo sapik nedir ya.
Nasil koca bunlar yapma diyemiyor konu sahibi catir catir konusamiyor benim donlari neden giydin neden beni çektin diye. Sevismeye nasil geliyor mevzu ilgincmis.
Foto cekfi kesin millete yollamistr diye dusunmekte kocan hakkinda ne biliyim istemeyen istemez tabi ama insann kocasini potansiyel sapik gormesi bana tuhaf geliyorEvet ozel hayata mudahale var cunku ızinsiz kqdinin ozel yerlerini cekiyor bana gore bi taraflarina kadin donu giymesinden daha onemli daha bosanma sebebi.. evet karisi herzaman goruyo ve buna ragmen gizlice cekmesi kendi fantezisinden degil.. evet intermete atma ihtimali var. Dotune don giyen adami en fazla bosarim ama bi tarlatimi ceken insan kimbilir nerelere kimlere atmistir kactanesinin mas aninda geziyorum kimbilir buna emin olamam iste.. kac kadin bi taraflarini birileriyle paylasmak ister bunu iateyen evlenmez acik istedigi gibi yasar hayatini ve bu da kendi secimi olur en azindan
Ben ilk kez çektiğini dusunmustum. Çeker gosterirsin bak ne guzel uyuyorsun v s diye ama kadin bir kez uyarmis cekmemesi lazim ikinciye tabiRiza olmadna cekilen evet sapıktır. Kactane kadin yasiyor disarda bu izinsiz gizlice cekim olayini koca yapinca masum mu oluyor yahu.. belki fantezisiymiş peki ya belki ona buna oraya buraya atmissa milyin tanesinin fantezisi ustelik haberi yok bundan
.
Biliyorum o sessizliğin altında hep bu tarz düşüncelerin olduğunu zaten bu tesadüf degilde gercekten herseyı Rabbım cıkardı karsımaKonu hakkında Mune ablamiz açıklama yaptığına göre birkaç şey söylemek istiyorum ben de.
Konu sahibi seni korkutmak istemem ama bir seri katil var, dennis rader. Kendisi kadın kıyafetleri giyip tahrik olan biri. Öldürdüğü kişilere de böyle saçma sapan kıyafetler giydirip ekstra tahrik oluyor falan. Çok psikopatça bir öldürme yöntemi var. Jerry Brudos var keza o da öyle annesinin topuklularini giyerek tahrik olmaya başlıyor ve seri katil. Demem o ki bu tür bir cinsel sapıklık, seri katillige sebebiyet verebiliyor. Çünkü çok ciddi bir psikolojik rahatsızlık. Kocanın senin iç çamaşırlarını giymesi de kendisini tahrik etmesinden ötürü diye düşünüyorum. Bir an önce kendini kaç kurtar, etme eyleme.
Bunu yapan sapiktir neden rizasiz gizlice haber vermeden oldugu ix8n yoksa karsilikli riza ile acik iliski yasayan da var o ozeli insanlarin der geceriz birde internete atmamis olsa bile tlf tutmasi yeterli bence bugun tlf indirigimiz cogu uygulama pek cok bilgimize ulasabiliyo(resim video rehber vb.) Yani tlf tutması bile yeterli degil mi baskaalrinin görmesi icinFoto cekfi kesin millete yollamistr diye dusunmekte kocan hakkinda ne biliyim istemeyen istemez tabi ama insann kocasini potansiyel sapik gormesi bana tuhaf geliyor
Cekip gostermem8s istr o anda cektigi anda gosterse kadinda sil dese silse o anda tamam. Ama cekmis ve kadin yakalayana kadar soylememis birde art niyetli oldugu burdan belli yani.. kadin yakalamasa belki hic söylemeyecek bileBen ilk kez çektiğini dusunmustum. Çeker gosterirsin bak ne guzel uyuyorsun v s diye ama kadin bir kez uyarmis cekmemesi lazim ikinciye tabi
Ayrıca bir iki tane olan seyler degil en az on on bes tane var her türlüsüRiza olmadna cekilen evet sapıktır. Kactane kadin yasiyor disarda bu izinsiz gizlice cekim olayini koca yapinca masum mu oluyor yahu.. belki fantezisiymiş peki ya belki ona buna oraya buraya atmissa milyin tanesinin fantezisi ustelik haberi yok bundan
.
Once bende sizin gibi dusunmustum ama dıger kendisinin fotograflarını oyle gorunce Baska farklı seylerde gordum beni bu düşünceye ittiFoto cekfi kesin millete yollamistr diye dusunmekte kocan hakkinda ne biliyim istemeyen istemez tabi ama insann kocasini potansiyel sapik gormesi bana tuhaf geliyor
Telde uzun kalmasi tehlikeli tabii apple bile olsa bir ihtimal.Bunu yapan sapiktir neden rizasiz gizlice haber vermeden oldugu ix8n yoksa karsilikli riza ile acik iliski yasayan da var o ozeli insanlarin der geceriz birde internete atmamis olsa bile tlf tutmasi yeterli bence bugun tlf indirigimiz cogu uygulama pek cok bilgimize ulasabiliyo(resim video rehber vb.) Yani tlf tutması bile yeterli degil mi baskaalrinin görmesi icin
Kotu yani sadeve bu bence ama konu sahibinide anlamadim yazip duruyor tek kelime edemiyor kocasina. Insan catir cator soyler sozlerini rahatsizsa ama hep bir bahane buluyor sanki yok kizar yok teli kirar ben ondan daha az sorun gordugum halde cata cat hesap sorarim.Cekip gostermem8s istr o anda cektigi anda gosterse kadinda sil dese silse o anda tamam. Ama cekmis ve kadin yakalayana kadar soylememis birde art niyetli oldugu burdan belli yani.. kadin yakalamasa belki hic söylemeyecek bile
Bir konusun o zaman artikOnce bende sizin gibi dusunmustum ama dıger kendisinin fotograflarını oyle gorunce Baska farklı seylerde gordum beni bu düşünceye itti
Gizlice kanit toplama pesinde kadin. Birde bazi adamalr ne bagormaktan ne guzelce soylemekten anlamazlar yaptigi seyi normal gorur cunku ee guz konusmakatan yada kavga dan anlamayan insan ki daha once guzellikle uyardihi halde tekrar yapmis e simdi bu adama yapilaca tek ne kaliyo bosanma bunun ixinde tek caresi deliileri yok ermesin adam diye sessizce kanit toplamak.. bu adama yapilacak baska seu yokTelde uzun kalmasi tehlikeli tabii apple bile olsa bir ihtimal.
Kotu yani sadeve bu bence ama konu sahibinide anlamadim yazip duruyor tek kelime edemiyor kocasina. Insan catir cator soyler sozlerini rahatsizsa ama hep bir bahane buluyor sanki yok kizar yok teli kirar ben ondan daha az sorun gordugum halde cata cat hesap sorarim.
Onunla konusamam bana evlatlarıma kendine zarar verebılır bir kac hesap var sanki onlara bakacam bakabilirsem eger tahmin ettıgım gibi sohbetler dönüyorsa cocukları alıp gideceğimBir konusun o zaman artik
cok merak ettim filmi, en yakin firsatta izliycem.Tesekkürler öneri icin.ben gercek olduguna inanmistim resmen. Gercekten kendini kadin hisseden birini bulmuslar diye dusunmustum
Nr kanıtı? Zaten delil toplamaksa silmis hepsini cok mantikli mi ayni yataga girmek bu tarz biriyle çocukların kalmasi ayni yerde. Kendj elleriyle silmis zaten. Kanot toplasa ne toplamasa ne bu saatten sonra.Gizlice kanit toplama pesinde kadin. Birde bazi adamalr ne bagormaktan ne guzelce soylemekten anlamazlar yaptigi seyi normal gorur cunku ee guz konusmakatan yada kavga dan anlamayan insan ki daha once guzellikle uyardihi halde tekrar yapmis e simdi bu adama yapilaca tek ne kaliyo bosanma bunun ixinde tek caresi deliileri yok ermesin adam diye sessizce kanit toplamak.. bu adama yapilacak baska seu yok
Belki siz emin olana kadar ceker yine belli mi olurOnunla konusamam bana evlatlarıma kendine zarar verebılır bir kac hesap var sanki onlara bakacam bakabilirsem eger tahmin ettıgım gibi sohbetler dönüyorsa cocukları alıp gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?