Kocam uyurken fotograflarımı çekmiş

Nr kanıtı? Zaten delil toplamaksa silmis hepsini cok mantikli mi ayni yataga girmek bu tarz biriyle çocukların kalmasi ayni yerde. Kendj elleriyle silmis zaten. Kanot toplasa ne toplamasa ne bu saatten sonra.
Bosanma da haklarini alabilmesi ic9n ve tabi uzun surmesin diye elinde kanit olmadna acarda davayi nasil bosanacak uzayacak dava arti haklarini alamayacak

Ayyy evet Müge anlı da bu konuyu şaşkınlıkla takip ediyorum, adam tüm ailenin kocası olmuş ama herkes sakin oturuyor hayretler içinde bu gerçekmi diye nefessiz izliyorum. Ve bu olay güzelim Türkiyem de oluyor

Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz şuan?
O seri katil dediğiniz adamların kişiliği nasildı eşim cok sessiz gibi gözukur ama içinde ayrı bir kişilik vardır ben onu ilişkide redetdiğim zaman çok korkarım bana birsey yapacak diye çogu zamanda istemeyerek kabul ederim

Kesinlikle ya bıktık geyik yapanlardan komik de değil.. Burası geyik forumu mu?
Gerçekten bende konu açmaya korkar oldum
Burayı stres tahtası olarak kullanıyorlar.
Tariz kinaye falan da değil direkt hakaret
Şeytanın aklına gelmeyecek şeyleri düşündüklerini zannediyorlar

İnanmamayı bırak, nasıl alay etmişler. Konu sahibine içim acıdı. Kadınlar bazen çok kalpsiz olabiliyor.

İnanmamayı bırak, nasıl alay etmişler. Konu sahibine içim acıdı. Kadınlar bazen çok kalpsiz olabiliyor.
Ben onların yazdıklarına takılmadım gercekten dert ne bilmıyorlar diye düşünüyorum Rabbım düşmanımın başına vermesin bunları içinde şüphe olması kocana bile guvenememek cok zor şeyler

Eğer bu konu gerçekse çok iğrenç birşey Allah yardimcin olsun. Eşin acilen tedavi görmeli. tövbe yarabbi daha neler duyacağız.

Hepsi içine kapanık, asosyal kişilikler.

Eşiniz küçükken bir travma yaşamış olabilir mi?

Erken boşalma var diyorsunuz. Adam belki de normal seksten zevk almıyor, garip fetişleri var.

Ben dünden beri açıkçası aklımdan çıkmadınız bakın eşiniz zaten normal değil. Orasını siz bizden daha iyi anladınız sizi tekrar tekrar korkutmak istemiyorum da. Delil elde edin ve boşanın ayrıca bi avukat arkadaşın söylediği şey delilleri elde ederken gizli takip programları felan kullanmaman çünkü bu da suç karşı taraf bunu sizin aleyhinize kullanabilir. Bi avukata gidin en azından danışmak için kadın davalarına bakan gönüllü çok az bi ücretle bu yola gönül vermiş avukatlar var. Ve lütfen ona sezdirmeyin ü

Eklentiler

• 523B1374-182C-41BB-8916-AB138CF862FF.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 28
O evde bir şeyler yaşamış siz yokken, yalnız olduğunu sanmıyorum
Kendi fotolarını da başkası çekmiş olabilir mi, kendi mi çekmiş dikkat ettiniz mi ona?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…