- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Bosanma da haklarini alabilmesi ic9n ve tabi uzun surmesin diye elinde kanit olmadna acarda davayi nasil bosanacak uzayacak dava arti haklarini alamayacakNr kanıtı? Zaten delil toplamaksa silmis hepsini cok mantikli mi ayni yataga girmek bu tarz biriyle çocukların kalmasi ayni yerde. Kendj elleriyle silmis zaten. Kanot toplasa ne toplamasa ne bu saatten sonra.
Ayyy evet Müge anlı da bu konuyu şaşkınlıkla takip ediyorum, adam tüm ailenin kocası olmuş ama herkes sakin oturuyor hayretler içinde bu gerçekmi diye nefessiz izliyorum. Ve bu olay güzelim Türkiyem de oluyorŞu anda ATV'de Müge ANlı'da işlenen konu ablalara normal geliyor ama bir erkeğin kadın kıyafeti giymesi anormal geliyor.
Açıp ATV'ye bir bakın adam (Mustafa ismi Mavili), baldızı, yeğeni ve bilmediğim bir sürü kişi ile birlikte olmuş. Gayet normalmiş gibi anlatıyor ve konuyu da büyüye bağladılar...
Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz şuan?Biliyorum o sessizliğin altında hep bu tarz düşüncelerin olduğunu zaten bu tesadüf degilde gercekten herseyı Rabbım cıkardı karsıma
Biraz daha sessiz kalıp kanıt toplayacağım mutlaka bir yerde açıklık verecektirNasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz şuan?
O adamla her gece aynı yatağa girmek, ona yemek hazırlayıp önüne koymak size zor gelmeyecek mi?Biraz daha sessiz kalıp kanıt toplayacağım mutlaka bir yerde açıklık verecektir
O seri katil dediğiniz adamların kişiliği nasildı eşim cok sessiz gibi gözukur ama içinde ayrı bir kişilik vardır ben onu ilişkide redetdiğim zaman çok korkarım bana birsey yapacak diye çogu zamanda istemeyerek kabul ederimNasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz şuan?
Inankı benim için çok zor kanıt olmadan güçlü duramam onun ailesi tüm eziyeti ederler banaO adamla her gece aynı yatağa girmek, ona yemek hazırlayıp önüne koymak size zor gelmeyecek mi?
Gerçekten bende konu açmaya korkar oldumKesinlikle ya bıktık geyik yapanlardan komik de değil.. Burası geyik forumu mu?
İnanmamayı bırak, nasıl alay etmişler. Konu sahibine içim acıdı. Kadınlar bazen çok kalpsiz olabiliyor.Yorumlara şok oldum öyle şey olur mu falan diyen var nerde yaşıyorsunuz fanusta mı? Twitter’da falan böyle sapıklar kaynıyor resmen. Tahmininizden bile çoktur karısını annesini kardeşini falan paylaşan. O sapıklar içimizde değil mi sanıyorsunuz? Belki komşunuz, belki iş arkadaşınız, belki aile dostunuz, belki de eşiniz? Bu kadar şaşıracak inanamayacak ne var anlamadım.
Ben onların yazdıklarına takılmadım gercekten dert ne bilmıyorlar diye düşünüyorum Rabbım düşmanımın başına vermesin bunları içinde şüphe olması kocana bile guvenememek cok zor şeylerİnanmamayı bırak, nasıl alay etmişler. Konu sahibine içim acıdı. Kadınlar bazen çok kalpsiz olabiliyor.
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Ben onların yazdıklarına takılmadım gercekten dert ne bilmıyorlar diye düşünüyorum Rabbım düşmanımın başına vermesin bunları içinde şüphe olması kocana bile guvenememek cok zor şeyler
Tanga mi giymis, yoksa normal don mu? Orasi önemli
Hepsi içine kapanık, asosyal kişilikler.O seri katil dediğiniz adamların kişiliği nasildı eşim cok sessiz gibi gözukur ama içinde ayrı bir kişilik vardır ben onu ilişkide redetdiğim zaman çok korkarım bana birsey yapacak diye çogu zamanda istemeyerek kabul ederim
Allah yardımciniz olsun...Inankı benim için çok zor kanıt olmadan güçlü duramam onun ailesi tüm eziyeti ederler bana
Ben dünden beri açıkçası aklımdan çıkmadınız bakın eşiniz zaten normal değil. Orasını siz bizden daha iyi anladınız sizi tekrar tekrar korkutmak istemiyorum da. Delil elde edin ve boşanın ayrıca bi avukat arkadaşın söylediği şey delilleri elde ederken gizli takip programları felan kullanmaman çünkü bu da suç karşı taraf bunu sizin aleyhinize kullanabilir. Bi avukata gidin en azından danışmak için kadın davalarına bakan gönüllü çok az bi ücretle bu yola gönül vermiş avukatlar var. Ve lütfen ona sezdirmeyinMrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
O evde bir şeyler yaşamış siz yokken, yalnız olduğunu sanmıyorumZaten bu fotoğraf çekme olayını biliyordum bundan bir sene önce falan çekmiştı bana atmıştı o zaman sil diye kızmıstım cok uzerınde durmamıştım aslında ben babamın yanına gittim ıkı günlüğüne salı gunu geleceğimı sanıyordu erken döndüm pazartesi aksam geldim eve ev dagılmıs iç çamaşırlarım coraplarım taytım külotlu corabım yerdeydi taytla corabım iç içeydı giyilmiş cıkartılmıs sekilde o zaman suphelenmıstım sordum bu evin hali ne boyle diye sadece sustu bırsey demedi ıkı uc gun sonra telefonu lazım oldu o zaman hem kendi fotograflarımı hem onunkılerı gordum kendisine bunları yapan benim fotograflara neler yapmaz diye düşündüm içim rahat degil diken uzerındeyım ispatlayacak kanıtı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?