- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
gucum yok bosanmaya
bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi?
Sende iyi tanıyorsun değilmi kk kadınlarınıKk nin kadınları hep böyle nedense hiç şaşırmadım bu hayatta yaşamıyor gibiler
Tanga mi giymis, yoksa normal don mu? Orasi önemli
Sutyen
... Sebep mi? Diyene kadar bir tane nokta yok. 7 senedir buradaysanız az çok nokta koymayı biliyor olmanız gerek nefesim kesildi okurken.Mrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
Kararsız biz boşa dersek çıkaracak jönü senaryodansuçsa boşanacak mısın? boşanmayacak mısın?
Muhtemelen o fotolarınızı çeşitli sitelere gönderdi.Mrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
Kararsızım gücüm yoksuçsa boşanacak mısın? boşanmayacak mısın?
Hıc bırseyı kabul etmezDiyelim ki konunuz gercek, o zaman esiniz mesela cross-dresser dediklerinden olabilir (yani kadin kiyafeti giymeye seviyor). Tabiki trans bir birey de olabilir. Yani sormadan bilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?