Kocam uyurken fotograflarımı çekmiş

Tek kelimeyle rezillik
Doğruysa eğer Allah yardimciniz olsun ama gerçekten kafa buluyorsanız ne diyim yani Allah akıl fikir versin

Birileriyle paylastıgını sanmıyorum ama paylasada bilir hersey beklerim
Emin olun paylaşıyor. Yoksa sizden gizlemezdi. En basiti twittera girin bakın. Karısını pazarlayan, mahrem hallerini yayınlayıp bel altı cümleler kurduran pez...k lerle dolu.

Fantazı mi bu, karısının fotosuna mı ediliyor kufur??? Yemın ederım mıdem bulandı

kocam benım camasırlarımı gıymıs oyle cekmıs demeseydınız ınanırdım

boyle seyler yapacak olsa telını ortalarda oylece bırakmaz heralde degıl mı

bırde camasırlarınızı bırı kurcalasa kıllı haydut gıyse anlasılır sanırım

ordan bakınca cok mu aptal gorunuyoruz gercekten

Emaıldekı fotograflar duruyor ama kendisinin cekıldıgı fotolar silindi

Madem gercek diye mesajjnizi okuyunca fotolari atın buraya diceksiniz sandım

Evet. Bunun için mail, whatspp grupları kuruyorlar.
Çirkinlikte 1.sıra bunun ozaman daha ıgrencını gercekten duymadım, kadının haberi yok tabi dı mı fotoların ortada döndüğünden? Ne kadar uzucu bir kadın icin

Ya silindi sanmış çöp kutusundaydı

kıllı haydut mu ayy kahvemi püskürtttüm şimdi

Evet. Bunun için mail, whatspp grupları kuruyorlar.
Evet twittrda falanda oluyor bu tipler ama esinin fotolarini cekmede dediginiz gibi bisi sandm sonra ic camasrlarini giyip kendi fotosunu atmada gercek olmadgini dusundurdu ve kendi buradaki hesabindan yazsaydi o zaman inanabilirdim konunun gercekligine

Çirkinlikte 1.sıra bunun ozaman daha ıgrencını gercekten duymadım, kadının haberi yok tabi dı mı fotoların ortada döndüğünden? Ne kadar uzucu bir kadın icin
Yok tabi.
Birkaç yıl önce kendi halinde sıradan bir ev hanımı arkadaş kocasının telinden birini aramak istiyor. Bakıyor ki mail açık. Önemli mi diye bakıyor ki kendisinin ev hali fotoğrafları atılmış ve bel altı yorumlarla dolu.
Atan da kocası.
Kadın şoktan uzun süre çıkamamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…