- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Emin olun paylaşıyor. Yoksa sizden gizlemezdi. En basiti twittera girin bakın. Karısını pazarlayan, mahrem hallerini yayınlayıp bel altı cümleler kurduran pez...k lerle dolu.Birileriyle paylastıgını sanmıyorum ama paylasada bilir hersey beklerim
Konuyu net hatirlamiyorum ama vardi ayni kisi olabilirBöyle bir konu vardi daha önce ama kadinjn kendi fotosu cekilmemisti de eve gelince eşini kendi iç çamaşırları ile bulmuştu sanki
Fantazı mi bu, karısının fotosuna mı ediliyor kufur??? Yemın ederım mıdem bulandıMaalesef var böyle karaktersizler.
Karılarının mahrem hallerini çekip birbirleriyle paylaşıp sanal orgazm oluyorlar. Ne küfürler, ne cümleler dönüyor bir bilseniz.
Sokakta ve aç kalmayı bu karaktersizin yanında kalmaya tercih edersiniz.
kocam benım camasırlarımı gıymıs oyle cekmıs demeseydınız ınanırdımMrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
Emaıldekı fotograflar duruyor ama kendisinin cekıldıgı fotolar silindiMadem gerçek olayın gerçek olduğunu iddia ediyorsunuz, o zaman eşiniz ifade edildiği gibi cross dress olabilir. Bu gey olduğu anlamına gelmez. Asıl sorun izinsiz fotoğraflarınızı çekmesi.
Ben olsam boşanırdım. Ayrıca resimleri silmeniz hata olmuş. Boşanma durumunda elinizde kanıt olurdu.
Maile nasıl geldi orayı anlamadım o zaman?? Yahu ablacım bari buna bi nokta koyaydınFotolar silindi zannetti ama telefon yedeklemiş neden bu kadar noktaya vırgule takılıyorsunuz Türkçem zayıftı ondan
Madem gercek diye mesajjnizi okuyunca fotolari atın buraya diceksiniz sandımMadem gerçek olayın gerçek olduğunu iddia ediyorsunuz, o zaman eşiniz ifade edildiği gibi cross dress olabilir. Bu gey olduğu anlamına gelmez. Asıl sorun izinsiz fotoğraflarınızı çekmesi.
Ben olsam boşanırdım. Ayrıca resimleri silmeniz hata olmuş. Boşanma durumunda elinizde kanıt olurdu.
Evet. Bunun için mail, whatspp grupları kuruyorlar.Fantazı mi bu, karısının fotosuna mı ediliyor kufur??? Yemın ederım mıdem bulandı
rahat işte pamuklu ve şıkkkk nesi varrrrrKaynanamin donii
Çirkinlikte 1.sıra bunun ozaman daha ıgrencını gercekten duymadım, kadının haberi yok tabi dı mı fotoların ortada döndüğünden? Ne kadar uzucu bir kadın icinEvet. Bunun için mail, whatspp grupları kuruyorlar.
Ya silindi sanmış çöp kutusundaydıkocam benım camasırlarımı gıymıs oyle cekmıs demeseydınız ınanırdım
boyle seyler yapacak olsa telını ortalarda oylece bırakmaz heralde degıl mı
bırde camasırlarınızı bırı kurcalasa kıllı haydut gıyse anlasılır sanırım
ordan bakınca cok mu aptal gorunuyoruz gercekten
kıllı haydut mu ayy kahvemi püskürtttüm şimdikocam benım camasırlarımı gıymıs oyle cekmıs demeseydınız ınanırdım
boyle seyler yapacak olsa telını ortalarda oylece bırakmaz heralde degıl mı
bırde camasırlarınızı bırı kurcalasa kıllı haydut gıyse anlasılır sanırım
ordan bakınca cok mu aptal gorunuyoruz gercekten
Onlar eski yedekleme yapmış çöp kutusundan silinmeyınceMaile nasıl geldi orayı anlamadım o zaman?? Yahu ablacım bari buna bi nokta koyaydın
Evet twittrda falanda oluyor bu tipler ama esinin fotolarini cekmede dediginiz gibi bisi sandm sonra ic camasrlarini giyip kendi fotosunu atmada gercek olmadgini dusundurdu ve kendi buradaki hesabindan yazsaydi o zaman inanabilirdim konunun gercekligineEvet. Bunun için mail, whatspp grupları kuruyorlar.
türk değilmisiniz anlamadık k.k caFotolar silindi zannetti ama telefon yedeklemiş neden bu kadar noktaya vırgule takılıyorsunuz Türkçem zayıftı ondan
Yok tabi.Çirkinlikte 1.sıra bunun ozaman daha ıgrencını gercekten duymadım, kadının haberi yok tabi dı mı fotoların ortada döndüğünden? Ne kadar uzucu bir kadın icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?