- 3 Nisan 2014
- 36.535
- 149.486
- 798
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Kararsızım gücüm yok
Maalesef var böyle karaktersizler.Gercekten adam akıllı yardımcı olacaklar yazsın neden aslı olmayan şeyi yazıyım
Fotolar silindi zannetti ama telefon yedeklemiş neden bu kadar noktaya vırgule takılıyorsunuz Türkçem zayıftı ondan... Sebep mi? Diyene kadar bir tane nokta yok. 7 senedir buradaysanız az çok nokta koymayı biliyor olmanız gerek nefesim kesildi okurken.
Fake değil diye yorum yapayım; mailden başkalarına servis ediyor mu onu bulun bundan ala boşanma sebebi var mı başa öyleyse.. insan neden mailine atar ki fotoyu telinde varken ve orijinali zaten yanında yatarken!
Maddi manevi kimse yanımda olmazhangi manada gücün yok?
Nasıl yardımcı olalım, ona Kucuk suprızler yap seninkileri giymesin ona da senin camasırlardan al mi diyelim?Gercekten adam akıllı yardımcı olacaklar yazsın neden aslı olmayan şeyi yazıyım
Hahhaha ne kullaniyonuz söyleyinde bizde kullanalımKk nin kadınları hep böyle nedense hiç şaşırmadım bu hayatta yaşamıyor gibiler
Vallahi bilmiyorumMaalesef var böyle karaktersizler.
Karılarının mahrem hallerini çekip birbirleriyle paylaşıp sanal orgazm oluyorlar. Ne küfürler, ne cümleler dönüyor bir bilseniz.
Sokakta ve aç kalmayı bu karaktersizin yanında kalmaya tercih edersiniz.
Birileriyle paylastıgını sanmıyorum ama paylasada bilir hersey beklerimMaalesef var böyle karaktersizler.
Karılarının mahrem hallerini çekip birbirleriyle paylaşıp sanal orgazm oluyorlar. Ne küfürler, ne cümleler dönüyor bir bilseniz.
Sokakta ve aç kalmayı bu karaktersizin yanında kalmaya tercih edersiniz.
Eşiniz gizli eşcinsel sanırımMrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
paçalı don değildir herhalTanga mi giymis, yoksa normal don mu? Orasi önemli
Saçmalık.. Baştan sona saçmalık..Mrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
Kaynanamin doniiBundan
aklima danimarkali kiz filmi geldi. Ressam kadin modeli gelmeyince kocasina kadin kiyafetleri giydirip onu ciziyordu sonra kocasinin cok hosuna gidip gizli gizli karisinin kiyafetlerini giymeye basliyordu en sonunda cinsiyet degistirme ameliyati olup ölüyordu. Odullu guzel bi filmdi tavsiye ederim
Maddi manevi kimse yanımda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?