Kocam üzerime yürüdü

Mangal demirleri çok kaliteli bir malzeme değil maalesef 😀
O zaman yenisini alırsınız paslanınca. Nasıl o pis şeye tekrar yiyecek koyabilirsiniz? Çiğ et, tavuk koyduğunuz şeylerde inanılmaz bakteri ürüyor. Adam akıllı yıkanmayan bulaşıkların hijyen olarak klozetten farkı yok. iğrenç ya nasıl böyle bir şeyi savunuyosunuz 🤢

Leb demeden leblebiyi anlayacağı bir şey yok ki bu konuda. Mangal demirini ver yıkıyım demiş, adam mikrop yuvası pis demiri vermemiş. Yani burda neyi anlaması gerek? Sen yıka bile dememiş ki ver yıkıyım demiş. Resmen cinnetlik bir adam.

Ayrıca erkekler patronunun verdiği direktifleri gayet de anlıyorlar. Annesi/eşi kendisinden bir şey beklediğinde gerizekalı taklidi yapmak işlerine geliyor sadece.
Kaçı kaç para şu demirin demesini de bilir konu sahibi de gerek var mı buna? Biri inat ediyor diğeri kışkırtıyor kavga da zaten bu eften püftenlikten çıkıyor. 40'lı yaşlarına gelmiş çoğu kadın hâlâ eğitim vermekle uğraşıyor erkeklerin geneline ve evet bu ufak olayda dahi leb demeden anlamasını gerektiren o şey sen yaparsın demek..

Dediğiniz gibi anne ve eşe gelince salağa yatma ama sadece patron değil ki arkadaş dahi olsa ele gelince her iş onların elinden gelir.🤦‍♀️

O zaman yenisini alırsınız paslanınca. Nasıl o pis şeye tekrar yiyecek koyabilirsiniz? Çiğ et, tavuk koyduğunuz şeylerde inanılmaz bakteri ürüyor. Adam akıllı yıkanmayan bulaşıkların hijyen olarak klozetten farkı yok. iğrenç ya nasıl böyle bir şeyi savunuyosunuz 🤢
Ateş üzerinde ısıtıp soğan ile temizliyor genelde mangal yapan kişiler. Benim çevremde mangal yapan kişiler öyle yapıyor. Mangal telleri gerçekten çok kaliteli malzeme değil suya temas ettiği an pas atabiliyor

Kusura bakmayın ama sizin insanı çileden çıkaracak davranışlarınıza ne demeli.Niye sinir uçlarıyla oynuyorsunuz ,bir de marifetmiş gibi anlatmışsınız.Baştan sona hatalı sizsiniz.Tamam temizleyin de böyle mi söylenir bu. Böyle devam ederseniz bu adam da sabır taşı değil,çatlar bir gün.
Çatlasın. Esir mi kadın bu adamla evli diye?

Ateş üzerinde ısıtıp soğan ile temizliyor genelde mangal yapan kişiler. Benim çevremde mangal yapan kişiler öyle yapıyor. Mangal telleri gerçekten çok kaliteli malzeme değil suya temas ettiği an pas atabiliyor
Yoo bizdeki mangal teli hiç öyle değil. Kullandıktan sonra yıkayıp kaldırıyorum. Kaldı ki paslansa bile kaç para bi mangal teli bu kadar tantanaya değer mi?

Yoo bizdeki mangal teli hiç öyle değil. Kullandıktan sonra yıkayıp kaldırıyorum. Kaldı ki paslansa bile kaç para bi mangal teli bu kadar tantanaya değer mi?
Valla bana bir gün dayım dedi ki "şu spatulayı sil" bende daha iyi temizlensin diye gittim yıkadım kuruduktan sonra benek benek pas izleri vardı dayım çok kızamadı su deydirmeseydin keşke dedi sadece.😂 O günden sonra erkeklerin çok işine karışmayı tercih etmiyorum bir bildileri vardır diyorum bana oda paslanır dediler, eşimde yıkamaya gerek yok dedi.
Hayır yıkanması lazım ver onu yıkıcam diye diretmenin anlamı yok bence

Sok geçirdim korktum. Mangal demirini balkona götürürken goturme yıkayacağım dedim. Ki yıllardır eşimin israrı ile sadece soğanla siliyoruz o kadar. Piknikte yıkamadık çünkü deterjanı götürmemişiz. O da mangal demiri yıkanmaz soganla silinir dedi. Ben de bulaşık makinesine atayım bari dedim. O da olmaz küflenir dedi. Elde yıkayayım dedim her taraf kara olur dedi. Adam bana demiri vermiyor. (Bu arada geçen de misafirle birlikte gidince pikniğe bizim her zamanki yıkanmayan demiri misafir gördü aldı yıkadı derede mahcup olduk ve o zaman konuşmuştuk bundan sonra yıkayalım diye temiz getirelim diye) konuştuk bu konuyu dedim igrenclik yapma ne kadar igrenc bir insansın hiç mi mahcup olmuyorsun etli yağlı demiri insanların önüne çıkartınca dedim. Sen bana nasıl igrenc dersin çok bozuk bjr üslubun var senin ne igrencliklerin vaf ben hiç söylüyor muyum dedi ben hala o demir yıkanacak diyorum üzerime yürüdü parmağını omzuma ittirdi “bak senin anladigin dilden konuşurum benimle düzgün konuş” dedi. Ben de diklendim yüzümü yüzüne yaklaştırıp neymiş anladığım dil hadi göstersene dedim. Bir adim daha ileri gitseydi yarın boşanacaktım ama yapmadı fakat içimden öyle bir büyük parça koptu ki…… evliligimin en büyük kavağlarından birini ettik hem de mangal demiri yüzünden şaka gibi… halbuki bu hafta sonu ailesini ağırladım en iyi şekilde gerçekten hiçbir iyilik cezasız kalmıyor…..
İkinizinde uslübu yanlş , sen neyine güvenip ona dikleniyosun ne olursa olsun o sinirle öfkeyle bişey yapsa senin gücün asla ona yetmez ayı gibiler sonuçta erkek cüssesi bi kadınla kıyas yapıldığında.. vermiyosa demiri vermesin ne üstüne gidiyosun. Walla bu adamın bişey yapma potansiyeli var sinirliyken üstüne gitmeyeceksin.

Valla bana bir gün dayım dedi ki "şu spatulayı sil" bende daha iyi temizlensin diye gittim yıkadım kuruduktan sonra benek benek pas izleri vardı dayım çok kızamadı su deydirmeseydin keşke dedi sadece.😂 O günden sonra erkeklerin çok işine karışmayı tercih etmiyorum bir bildileri vardır diyorum bana oda paslanır dediler, eşimde yıkamaya gerek yok dedi.
Hayır yıkanması lazım ver onu yıkıcam diye diretmenin anlamı yok bence
Ayyy bravoooı sizeeee. Tmmm en erkek savunucusu sizsiniz. Erkeklerle derse ne yaparsa haklıdır deriz biz de. Seni mi kıracağız aaaaaa.

İkinizinde uslübu yanlş , sen neyine güvenip ona dikleniyosun ne olursa olsun o sinirle öfkeyle bişey yapsa senin gücün asla ona yetmez ayı gibiler sonuçta erkek cüssesi bi kadınla kıyas yapıldığında.. vermiyosa demiri vermesin ne üstüne gidiyosun. Walla bu adamın bişey yapma potansiyeli var sinirliyken üstüne gitmeyeceksin.
Aslında bu sözleri beni öyle incitti ki devamını getirsin atar gider yapmasın istedim insan yapmayacağı şeyi de söylememeli değil mu söylüyorsa yapacak bir tokatla bir yumrukla olmem ben ama bu evlilik ölür ha öldürecekse de yine korkacak ve korku ile boyun eğecek yapım yok benim. Güvenim gücüme değil cesaretime

Neden diklendiğim sorulmuş arkadaşlar diklenmesem korktuğumu düşünürdü ve bunun alışkanlık haline getirebilirdi tehdit etmeyi. Ben de laf yapma istiyorsan sikiyorsa icraat yap moduna girdim. Sonuclarini kabullendiği herseyi yapabilir insan

Aslında bu sözleri beni öyle incitti ki devamını getirsin atar gider yapmasın istedim insan yapmayacağı şeyi de söylememeli değil mu söylüyorsa yapacak bir tokatla bir yumrukla olmem ben ama bu evlilik ölür ha öldürecekse de yine korkacak ve korku ile boyun eğecek yapım yok benim. Güvenim gücüme değil cesaretime
Ortada büyük problem yokken büyütmen ve gicik gitmen hata önce evet ben burda yanlisim esimde burda yanlis demesini bilmelisin. Kork kaç aman aman sus *ldürür demedim. Elbette bir kadın canın kıymetini bilip savunacak. Ama saçma sapan polemikler istenmeyen şeyler getirir. Sen dikleşmek değil böyle insanla nasıl başa çıkılır sinirli öfkeli birine nasıl davranılır onu daha öğrenmemişsin. Bu konuda bence kendini geliştirmen gerek kimsenin seviyesine inmeyi de ayrıca öğrenmelisin o onun horozlanması saygısızlığı. Karşı tarafta aynısını yapınca o evlilik zten *lüyor. Denge çok önemli hayatta her konumda önemli.

Back
X