Eşimle on senelik evliyiz iki tane dünya tatlısı evladım var eşim polis memuru ve gurbetteyim.esim ilk zamanlar beni hiç uzmezdi sonra ilk kızım doğunca tamamen bambaşka birine dönüştü soğuk merhametsiz herşeyden kavga çıkaran cimri...annemle bekarligimda çok zorlu zamanlar geçirdik hayatım güllük gülistanlık değildi bu sebebten anneme bağım çok farklıydı gurbette ne kadar samimi olunabiliyor ise o kadar samimiydik ama eşim annemi hiç sevemedi yüzüne karşı bile sürekli saçma sapan şeyler konuşup kalbini kırdığı çok oldu akrabalarım abilerim senede bir defa bikac günlüğüne bana gelirdi ona bile kırk laf bin parca suratla karşılardı,ne ihtiyacım var mı diye sorardı ne başka bişey.en basiti bir ekmek alınacak mı evde yapacağın biseyin var mı diye bile sormazdi.herseyi sineye çektim ama annemi iki sene önce koronadan kaybettim çok acı günler geçirdim annemle kavga etti en son ölmeden annem hakkını helal etmeden öldü düşününce delirecek gibi oluyorum.birtane bile arkadaşı yoktur herkesle kavga eder evine gelen istemez giden istemez herşeyin hesabını yapar.dolapta ne yenmiş ne kadar yenmiş bilir annemde hiç görmediğimiz şeyler olduğundan çok üzülürdü tek kızım kiyamazdi bana.yakin zamanda babam beyin kanaması geçirdi ve günlerce yoğun bakımda kaldı çıktı şuan bakıma muhtaç onun yanına geldim oda benle beraber geldi abilerim babamla birlikte iken sebebsiz yere trip atar konuşmaz surat beş karış oturur ne yaparlarsa yapsınlar yaranamazlar.yine kavga çıkardı bende o kadar doldum ki zaten babamın annemin stresi yetiyor kovdum evden çıkıp git artık hayatımdan diye.simdi iki çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum maddi anlamda özgür değilim çalışmıyorum.bu defa barışmak istemiyorum oda gururundan eminim gelmeyecek biliyorum.bana en zor zamanlarda hep sırtını döndü buna rağmen sevmekten bahsediyor sürekli beni çok seviyormuş seven insan nasıl böyle davranır aklıma almıyor.kendi yalnızlığına beni evlatlarimi mahkum etmeye çalışıyor.cok doldum ben sana ne yapıyorum yediğin önünde yemedigin ardında benim için ne yapıyorsun bana birgün kocam kocam diye sahip çıkmadın diyor surekli.yaptigim hicbiseyin önemi yok takdiri yok.sizce yeterli sebebler mi bunlar soğumak ve ayrılmak için fikrinizi almak istiyorum