Hiç arkadaşı yoktu demiyorum arkadaşı yoktur diyorum geçmişini bilmiyorm zaten farklı memleketlerde yaşıyorduk akraba vesilesiyle evlendikHem diyorsunuz ki çocuk doğmadan önce melekti çocuktan sonra kötü biri oldu, geri dönüp diyorsunuz ki hiç arkadaşı yoktu zaten kimse onu istemiyodu.
Siz evlenirken gayet de farkındaydınız neyin ne olduğunun.
Tanımadan evlenmişsiniz ortada sevgi yok. Sonunun böyle olması kaçınılmazdı.Hiç arkadaşı yoktu demiyorum arkadaşı yoktur diyorum geçmişini bilmiyorm zaten farklı memleketlerde yaşıyorduk akraba vesilesiyle evlendik
O kadar haklısınız ki aslında bunun için biraz çaba harcadım o kadar saplantılı ki beni bu defa dışarı bile bırakmaz olmuştu hep söylüyorum çalışmak istiyorum eve katkım olsun ekonomik özgürlüğüm olsun diye bana sen çalışırsan beni bırakıp gidersin diyor kendini o kadar iyi biliyor ki...Annenizi aldatıp döven , sizi sefalet içinde yaşamaya mahkum eden , belki de sevgisini esirgeyen bir babayı niye bu kadar çok önemsersiniz bilmiyorum . Ayrıca anneniz onca sıkıntı çekerken ayaklarının üzerinde durmaya neden çabalamadınız ? Babanız ve eşiniz tencere kapak misali birbirlerini tamamlıyor .
Kimse sizi düşünmüyor. O yüzden önce kendinizi ve evlatlarınızı düşünün . Boşan ya da boşanma diyemem ama önce tüm şartları oluştur . Kendi kendine yet , sonrasında çocukların hayatını etkileyecek kararlar alırsınız . Yani önceliğiniz boşanma olmamalı , çalışmalısınız belki 1-2 yıl daha sabretmelisiniz . O süreçte de hep hazırlanmalısınız . Çocuklar da biraz daha büyür , onların gittiği okulda belki TYP ‘li bir temizlik görevlisi olursunuz . Hem çocuklar gözünüzün önünde olur hem de siz çalışırsınız . Bedensel sorunları olan bir öğrencimin annesi aynen bu şekilde yaptı.
Muhasebeciyken okulda kantinde çalıştı . Acil bir durum olunca da sürekli oğlunun yanında oldu .
Madem eşiniz çocuklarını çok seviyor , akıllı davranın çocuklar için bir kez daha şans veriyormuş gibi görünüp yavaş yavaş kendiniz için bir gelecek inşa edin .
Babam anneme çok eziyet etti evet ama annemden sonra fazla fazla diyetini ödedi yalnız kaldı felç geçirdi onun yaptığını biz ona yapmıyoruz rabbim bilsin bazı şeylerin karşılığı onda bulunacak merhametsiz biri hiç olmadım olamamda.ama benim ailem çok tutucu insanlar boşanmak onlar için çok ciddi bir olaydır çok anlam yuklerler sonuca bakmazlar insanlar ne der diye düşünürler aksini yıllardır göstermeye calissamda başarılı olamadım.Allah uzun ömürler versin ama babama bişey olursa zaten beni bağlayan bişey olmayacak kimin ne düşündüğünün önemi yok benim yaşadığım psikolojik şiddeti sadece ben biliyorum.elimden gelen mücadeleyi veririm yuvam için umutla soruyorum acaba düzelen biri var mı insanlar değişir mi değişen var mıdır diye?Annenizi aldatıp döven , sizi sefalet içinde yaşamaya mahkum eden , belki de sevgisini esirgeyen bir babayı niye bu kadar çok önemsersiniz bilmiyorum . Ayrıca anneniz onca sıkıntı çekerken ayaklarının üzerinde durmaya neden çabalamadınız ? Babanız ve eşiniz tencere kapak misali birbirlerini tamamlıyor .
Kimse sizi düşünmüyor. O yüzden önce kendinizi ve evlatlarınızı düşünün . Boşan ya da boşanma diyemem ama önce tüm şartları oluştur . Kendi kendine yet , sonrasında çocukların hayatını etkileyecek kararlar alırsınız . Yani önceliğiniz boşanma olmamalı , çalışmalısınız belki 1-2 yıl daha sabretmelisiniz . O süreçte de hep hazırlanmalısınız . Çocuklar da biraz daha büyür , onların gittiği okulda belki TYP ‘li bir temizlik görevlisi olursunuz . Hem çocuklar gözünüzün önünde olur hem de siz çalışırsınız . Bedensel sorunları olan bir öğrencimin annesi aynen bu şekilde yaptı.
Muhasebeciyken okulda kantinde çalıştı . Acil bir durum olunca da sürekli oğlunun yanında oldu .
Madem eşiniz çocuklarını çok seviyor , akıllı davranın çocuklar için bir kez daha şans veriyormuş gibi görünüp yavaş yavaş kendiniz için bir gelecek inşa edin .
Esasinda bize kimse gelmez kimseyle oturup kalkmaz isem eşim bize karşı iyidir eve bolca alır yedirir içirir kıyafet gezdirme ihtiyacımızı karşılar ama söz konusu benim ailem olunca benim sosyalleşmek olunca kesinlikle tahammül edemez evime gelinmesin ister herşeyi eşyayı gezmeyi oturmayı ev almayı sadece kendi için yapar bana ne ki milletten ben kendim için yaşıyorum der sürekli oysa biz sosyal canlılarız özellikle gurbette yaşayanlar bilirler insan varlığına ne kadar ihtiyacımiz var...kendi yine çalışıyor evden çıkıyor bir mesguliyeti var benim öyle bir sansimda yok on senedir bunu anlatmaya çalışıyorumİş yerinde de kimse sevmiyor anlasamıyorsa sizden cıkarıyor sanırım şimdi evliligide kötü gidince tabi seviyorum yapma etmelere basladı. Terapi gitmeyi kabul etmezler cunku psk bölümlerine yapılan kayıtlar inceleniyor sgkda sanırım. Psikolojik sorunlar dolayısyla silahı elindende alınabiliyor diye biliyorum o yuzden cogu polis gitmiyor. Eşimde polis subelerine ayda bir dğzenli olarak psikolojik destek amaclı bir uzman geliyor tek tek görüsme yapıyor yani hastanede degilde subelerde yapıyorlar herhangi ciddi bir sorunda veya evlilikle alakalı sorunlarda aslında eşli olarak uzman yardımcı oluyor da dmek ki esinize denk gelmedi ya da dogruca anlatmadı sorunlarını.cmri erkekten birkere degişim beklemeyin bu tedavilye falan da düzelecek bieşy degıl parayı kazanan o oldugu surece hergun ne yemişsin ne almıssın hesabını yapar düzelmez sanmıyorum.size de ailenizede saygısı yok gibi iyi de tahammül etmişsniz. Cocuklara karsı nasıl . Evde birgününüz nasıl geciyor mesela.
Bence destek alması ıcın sart kosun eger kabul etmezse o zmn bosanın, ıns duzelır ne diyimEşimle on senelik evliyiz iki tane dünya tatlısı evladım var eşim polis memuru ve gurbetteyim.esim ilk zamanlar beni hiç uzmezdi sonra ilk kızım doğunca tamamen bambaşka birine dönüştü soğuk merhametsiz herşeyden kavga çıkaran cimri...annemle bekarligimda çok zorlu zamanlar geçirdik hayatım güllük gülistanlık değildi bu sebebten anneme bağım çok farklıydı gurbette ne kadar samimi olunabiliyor ise o kadar samimiydik ama eşim annemi hiç sevemedi yüzüne karşı bile sürekli saçma sapan şeyler konuşup kalbini kırdığı çok oldu akrabalarım abilerim senede bir defa bikac günlüğüne bana gelirdi ona bile kırk laf bin parca suratla karşılardı,ne ihtiyacım var mı diye sorardı ne başka bişey.en basiti bir ekmek alınacak mı evde yapacağın biseyin var mı diye bile sormazdi.herseyi sineye çektim ama annemi iki sene önce koronadan kaybettim çok acı günler geçirdim annemle kavga etti en son ölmeden annem hakkını helal etmeden öldü düşününce delirecek gibi oluyorum.birtane bile arkadaşı yoktur herkesle kavga eder evine gelen istemez giden istemez herşeyin hesabını yapar.dolapta ne yenmiş ne kadar yenmiş bilir annemde hiç görmediğimiz şeyler olduğundan çok üzülürdü tek kızım kiyamazdi bana.yakin zamanda babam beyin kanaması geçirdi ve günlerce yoğun bakımda kaldı çıktı şuan bakıma muhtaç onun yanına geldim oda benle beraber geldi abilerim babamla birlikte iken sebebsiz yere trip atar konuşmaz surat beş karış oturur ne yaparlarsa yapsınlar yaranamazlar.yine kavga çıkardı bende o kadar doldum ki zaten babamın annemin stresi yetiyor kovdum evden çıkıp git artık hayatımdan diye.simdi iki çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum maddi anlamda özgür değilim çalışmıyorum.bu defa barışmak istemiyorum oda gururundan eminim gelmeyecek biliyorum.bana en zor zamanlarda hep sırtını döndü buna rağmen sevmekten bahsediyor sürekli beni çok seviyormuş seven insan nasıl böyle davranır aklıma almıyor.kendi yalnızlığına beni evlatlarimi mahkum etmeye çalışıyor.cok doldum ben sana ne yapıyorum yediğin önünde yemedigin ardında benim için ne yapıyorsun bana birgün kocam kocam diye sahip çıkmadın diyor surekli.yaptigim hicbiseyin önemi yok takdiri yok.sizce yeterli sebebler mi bunlar soğumak ve ayrılmak için fikrinizi almak istiyorum
Seni bırakacak olsam iki tane çocuk yapar mıydım şapşik deyinO kadar haklısınız ki aslında bunun için biraz çaba harcadım o kadar saplantılı ki beni bu defa dışarı bile bırakmaz olmuştu hep söylüyorum çalışmak istiyorum eve katkım olsun ekonomik özgürlüğüm olsun diye bana sen çalışırsan beni bırakıp gidersin diyor kendini o kadar iyi biliyor ki...
Aslında ilk andan itibaren takiliydi sonrasında boşalmadan sonra kanallarda kalmış diyorum ya belki çok az insanda görülebilecek bişey yaşadık ilişkiye bile girmeden oldu bu kadar detaya girmek istemiyorum ama gerçekten korundugumuz halde yaşadıkBuarada aciklik getireyim.. condom ilk andan itibaren takilmasi gerekir.. yani zevk suyu vs islemez boylelikle (tabii herhangi bir delik vs yoksa) maalesef ortalarda takilan condom tam koruma saglamiyor.
Ben öğretmenim , çocukların her türlüsünü gördüm . Polisler de insanların her türlü kötü olanını görüyor . Dost kazığı yiyip , cinayet işleyenleri görüyor , dolandırılanları görüyor , babanın evladına kıymasını görüyor , evladın babaya kıymasını görüyor , babanın kızına tecavüzünü görüyor , aldatan eşleri görüyor , yalanı dolanı görüyor . Bu adam kolay kolay kimseye güvenmez . Hele ki çocukluğu da travmatik geçtiyse hiiiç göremez . Siz sevgi pıtırcığı hayal ediyorsunuz ama o adam o gün neler yaşadı da o hale geldi diye düşünmüyorsunuz .Esasinda bize kimse gelmez kimseyle oturup kalkmaz isem eşim bize karşı iyidir eve bolca alır yedirir içirir kıyafet gezdirme ihtiyacımızı karşılar ama söz konusu benim ailem olunca benim sosyalleşmek olunca kesinlikle tahammül edemez evime gelinmesin ister herşeyi eşyayı gezmeyi oturmayı ev almayı sadece kendi için yapar bana ne ki milletten ben kendim için yaşıyorum der sürekli oysa biz sosyal canlılarız özellikle gurbette yaşayanlar bilirler insan varlığına ne kadar ihtiyacımiz var...kendi yine çalışıyor evden çıkıyor bir mesguliyeti var benim öyle bir sansimda yok on senedir bunu anlatmaya çalışıyorum
Artik gelesi varmis o cocugun o zaman sonucta her korunma yuzde 99 koruma sagliyor. Olan olmus artik ileriye bakmakta fayda var.Aslında ilk andan itibaren takiliydi sonrasında boşalmadan sonra kanallarda kalmış diyorum ya belki çok az insanda görülebilecek bişey yaşadık ilişkiye bile girmeden oldu bu kadar detaya girmek istemiyorum ama gerçekten korundugumuz halde yaşadık
Ya biz de dogudayız haklısınız ama biz arkadas cevremşzle bolbol planlar piknikler eşli görüşmelr ayarlarız zaten gurbetteyiz diye birimizin ailesi geksinde biraz vakit gecirelim istiyoruz ama herkesin işi gucu var gelmiyorlarEsasinda bize kimse gelmez kimseyle oturup kalkmaz isem eşim bize karşı iyidir eve bolca alır yedirir içirir kıyafet gezdirme ihtiyacımızı karşılar ama söz konusu benim ailem olunca benim sosyalleşmek olunca kesinlikle tahammül edemez evime gelinmesin ister herşeyi eşyayı gezmeyi oturmayı ev almayı sadece kendi için yapar bana ne ki milletten ben kendim için yaşıyorum der sürekli oysa biz sosyal canlılarız özellikle gurbette yaşayanlar bilirler insan varlığına ne kadar ihtiyacımiz var...kendi yine çalışıyor evden çıkıyor bir mesguliyeti var benim öyle bir sansimda yok on senedir bunu anlatmaya çalışıyorum
Haklısınız eşim normalde beden eğitimi öğretmenliği okumuş ama kpss bir defa girip kazanamadığından polisliğe girmiş şimdi o kadar pişman ki onuda o konuda anlamaya çalışıyorum çokta mücadele ediyorum ama her geçen gün daha kötü oluyor biz bizlikten çıkıyoruz.mutlu ebeveynler mutlu çocuklar yetiştirirler çocuklarımıza yansıtmak istemesekte yansıyor çoğu kavgamız buna çok üzülüyorum.ayrica bende çok zor zamanlardan geçiyorum hep onu alttan almaya gücüm kalmadı artık ne zamana kadar böyle olur bilmiyorum.hicbirimiz çoğu zaman istediğimiz yerde değiliz ben üniversite mezunuyum birinide bıraktım çalışmıyorum hayallerim bambaskaydi oysa ideallerim vardı ama olmadı bazen olmayınca olmuyormuş mühim olan değiştiremedigin şeylerle yaşamayı öğrenmekAyrıca maalesef ki ülkemizdeki gençlerin çoğu sırf iş garantisi için polis oluyor .
Belki eşiniz kendini gerçekleştiremediği için mutsuz . Benim aynı sıralarda oturduğum , staj döneminde öğrencilerle birlikte şen şakrak biri olan arkadaşım , atanamayınca polis oldu ve suratsız bir yaratığa dönmüş geçen yaz görmüştüm .
Çocukların cıvıltılarının yanında bizim sarhoşlar , katiller , tecavüzcüler var demişti . Çok üzülmüştüm . Bence eşinizi anlamaya ve kendinizi net bir şekilde anlatmaya çalışın . İkiniz de bunu önce kendiniz için sonda çocuklarınız için yapmak zorundasınız
Kesinlikle evet bu adamla devam edersen hasta olur ve tez zamanda annene kavuşursunEşimle on senelik evliyiz iki tane dünya tatlısı evladım var eşim polis memuru ve gurbetteyim.esim ilk zamanlar beni hiç uzmezdi sonra ilk kızım doğunca tamamen bambaşka birine dönüştü soğuk merhametsiz herşeyden kavga çıkaran cimri...annemle bekarligimda çok zorlu zamanlar geçirdik hayatım güllük gülistanlık değildi bu sebebten anneme bağım çok farklıydı gurbette ne kadar samimi olunabiliyor ise o kadar samimiydik ama eşim annemi hiç sevemedi yüzüne karşı bile sürekli saçma sapan şeyler konuşup kalbini kırdığı çok oldu akrabalarım abilerim senede bir defa bikac günlüğüne bana gelirdi ona bile kırk laf bin parca suratla karşılardı,ne ihtiyacım var mı diye sorardı ne başka bişey.en basiti bir ekmek alınacak mı evde yapacağın biseyin var mı diye bile sormazdi.herseyi sineye çektim ama annemi iki sene önce koronadan kaybettim çok acı günler geçirdim annemle kavga etti en son ölmeden annem hakkını helal etmeden öldü düşününce delirecek gibi oluyorum.birtane bile arkadaşı yoktur herkesle kavga eder evine gelen istemez giden istemez herşeyin hesabını yapar.dolapta ne yenmiş ne kadar yenmiş bilir annemde hiç görmediğimiz şeyler olduğundan çok üzülürdü tek kızım kiyamazdi bana.yakin zamanda babam beyin kanaması geçirdi ve günlerce yoğun bakımda kaldı çıktı şuan bakıma muhtaç onun yanına geldim oda benle beraber geldi abilerim babamla birlikte iken sebebsiz yere trip atar konuşmaz surat beş karış oturur ne yaparlarsa yapsınlar yaranamazlar.yine kavga çıkardı bende o kadar doldum ki zaten babamın annemin stresi yetiyor kovdum evden çıkıp git artık hayatımdan diye.simdi iki çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum maddi anlamda özgür değilim çalışmıyorum.bu defa barışmak istemiyorum oda gururundan eminim gelmeyecek biliyorum.bana en zor zamanlarda hep sırtını döndü buna rağmen sevmekten bahsediyor sürekli beni çok seviyormuş seven insan nasıl böyle davranır aklıma almıyor.kendi yalnızlığına beni evlatlarimi mahkum etmeye çalışıyor.cok doldum ben sana ne yapıyorum yediğin önünde yemedigin ardında benim için ne yapıyorsun bana birgün kocam kocam diye sahip çıkmadın diyor surekli.yaptigim hicbiseyin önemi yok takdiri yok.sizce yeterli sebebler mi bunlar soğumak ve ayrılmak için fikrinizi almak istiyorum
Alttan almak sorunların başlangıcı zaten . Alttan almak sorunları göz ardı etmek demek , sabrım bitinceye kadar sana zaman veriyorum demek . Değiştiremeyeceğin şeyler dedikleriniz net olmaya bakar bence .Haklısınız eşim normalde beden eğitimi öğretmenliği okumuş ama kpss bir defa girip kazanamadığından polisliğe girmiş şimdi o kadar pişman ki onuda o konuda anlamaya çalışıyorum çokta mücadele ediyorum ama her geçen gün daha kötü oluyor biz bizlikten çıkıyoruz.mutlu ebeveynler mutlu çocuklar yetiştirirler çocuklarımıza yansıtmak istemesekte yansıyor çoğu kavgamız buna çok üzülüyorum.ayrica bende çok zor zamanlardan geçiyorum hep onu alttan almaya gücüm kalmadı artık ne zamana kadar böyle olur bilmiyorum.hicbirimiz çoğu zaman istediğimiz yerde değiliz ben üniversite mezunuyum birinide bıraktım çalışmıyorum hayallerim bambaskaydi oysa ideallerim vardı ama olmadı bazen olmayınca olmuyormuş mühim olan değiştiremedigin şeylerle yaşamayı öğrenmek
Bencil suratsız tripli adamlardan nefret ediyorum ya benimde eşim asker ayda 1 kez annemlere gideriz elinde tekefon oturur kendi anasigillr güllük gülistanlık vallaha delirecek gibi oluyorum benim ailem onun huyunda suyunda gezer o hiiicc konuşmaz somurtur ama.kend ailesinde dünyanın en mutlu insanı Allah görsn yaEşimle on senelik evliyiz iki tane dünya tatlısı evladım var eşim polis memuru ve gurbetteyim.esim ilk zamanlar beni hiç uzmezdi sonra ilk kızım doğunca tamamen bambaşka birine dönüştü soğuk merhametsiz herşeyden kavga çıkaran cimri...annemle bekarligimda çok zorlu zamanlar geçirdik hayatım güllük gülistanlık değildi bu sebebten anneme bağım çok farklıydı gurbette ne kadar samimi olunabiliyor ise o kadar samimiydik ama eşim annemi hiç sevemedi yüzüne karşı bile sürekli saçma sapan şeyler konuşup kalbini kırdığı çok oldu akrabalarım abilerim senede bir defa bikac günlüğüne bana gelirdi ona bile kırk laf bin parca suratla karşılardı,ne ihtiyacım var mı diye sorardı ne başka bişey.en basiti bir ekmek alınacak mı evde yapacağın biseyin var mı diye bile sormazdi.herseyi sineye çektim ama annemi iki sene önce koronadan kaybettim çok acı günler geçirdim annemle kavga etti en son ölmeden annem hakkını helal etmeden öldü düşününce delirecek gibi oluyorum.birtane bile arkadaşı yoktur herkesle kavga eder evine gelen istemez giden istemez herşeyin hesabını yapar.dolapta ne yenmiş ne kadar yenmiş bilir annemde hiç görmediğimiz şeyler olduğundan çok üzülürdü tek kızım kiyamazdi bana.yakin zamanda babam beyin kanaması geçirdi ve günlerce yoğun bakımda kaldı çıktı şuan bakıma muhtaç onun yanına geldim oda benle beraber geldi abilerim babamla birlikte iken sebebsiz yere trip atar konuşmaz surat beş karış oturur ne yaparlarsa yapsınlar yaranamazlar.yine kavga çıkardı bende o kadar doldum ki zaten babamın annemin stresi yetiyor kovdum evden çıkıp git artık hayatımdan diye.simdi iki çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum maddi anlamda özgür değilim çalışmıyorum.bu defa barışmak istemiyorum oda gururundan eminim gelmeyecek biliyorum.bana en zor zamanlarda hep sırtını döndü buna rağmen sevmekten bahsediyor sürekli beni çok seviyormuş seven insan nasıl böyle davranır aklıma almıyor.kendi yalnızlığına beni evlatlarimi mahkum etmeye çalışıyor.cok doldum ben sana ne yapıyorum yediğin önünde yemedigin ardında benim için ne yapıyorsun bana birgün kocam kocam diye sahip çıkmadın diyor surekli.yaptigim hicbiseyin önemi yok takdiri yok.sizce yeterli sebebler mi bunlar soğumak ve ayrılmak için fikrinizi almak istiyorum
Eşimle on senelik evliyiz iki tane dünya tatlısı evladım var eşim polis memuru ve gurbetteyim.esim ilk zamanlar beni hiç uzmezdi sonra ilk kızım doğunca tamamen bambaşka birine dönüştü soğuk merhametsiz herşeyden kavga çıkaran cimri...annemle bekarligimda çok zorlu zamanlar geçirdik hayatım güllük gülistanlık değildi bu sebebten anneme bağım çok farklıydı gurbette ne kadar samimi olunabiliyor ise o kadar samimiydik ama eşim annemi hiç sevemedi yüzüne karşı bile sürekli saçma sapan şeyler konuşup kalbini kırdığı çok oldu akrabalarım abilerim senede bir defa bikac günlüğüne bana gelirdi ona bile kırk laf bin parca suratla karşılardı,ne ihtiyacım var mı diye sorardı ne başka bişey.en basiti bir ekmek alınacak mı evde yapacağın biseyin var mı diye bile sormazdi.herseyi sineye çektim ama annemi iki sene önce koronadan kaybettim çok acı günler geçirdim annemle kavga etti en son ölmeden annem hakkını helal etmeden öldü düşününce delirecek gibi oluyorum.birtane bile arkadaşı yoktur herkesle kavga eder evine gelen istemez giden istemez herşeyin hesabını yapar.dolapta ne yenmiş ne kadar yenmiş bilir annemde hiç görmediğimiz şeyler olduğundan çok üzülürdü tek kızım kiyamazdi bana.yakin zamanda babam beyin kanaması geçirdi ve günlerce yoğun bakımda kaldı çıktı şuan bakıma muhtaç onun yanına geldim oda benle beraber geldi abilerim babamla birlikte iken sebebsiz yere trip atar konuşmaz surat beş karış oturur ne yaparlarsa yapsınlar yaranamazlar.yine kavga çıkardı bende o kadar doldum ki zaten babamın annemin stresi yetiyor kovdum evden çıkıp git artık hayatımdan diye.simdi iki çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum maddi anlamda özgür değilim çalışmıyorum.bu defa barışmak istemiyorum oda gururundan eminim gelmeyecek biliyorum.bana en zor zamanlarda hep sırtını döndü buna rağmen sevmekten bahsediyor sürekli beni çok seviyormuş seven insan nasıl böyle davranır aklıma almıyor.kendi yalnızlığına beni evlatlarimi mahkum etmeye çalışıyor.cok doldum ben sana ne yapıyorum yediğin önünde yemedigin ardında benim için ne yapıyorsun bana birgün kocam kocam diye sahip çıkmadın diyor surekli.yaptigim hicbiseyin önemi yok takdiri yok.sizce yeterli sebebler mi bunlar soğumak ve ayrılmak için fikrinizi almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?