Evlenecegi kişiyle benim eşim aynı yerde çalışıyor sosyal medyada arakaşlar iş arkadaşı ile fotograf paylaşıolar ordan görüyorumEşinizin eski sevgilisinin düğününden neden sizin haberiniz var? Neden bu konu evde geçiyor?
Saçmalamayın ne düğüne gitmesi, eşinizin eski sevgilisinin düğününde ne işi var
Adam biliyor mu müstakbel karısının eski sevgilisi olduğunu?Evlenecegi kişiyle benim eşim aynı yerde çalışıyor sosyal medyada arakaşlar iş arkadaşı ile fotograf paylaşıolar ordan görüyorum
Şaka mı bu? Ne işi var eski sevgilisinin düğününde? Ne alaka? Oldu olacak damada çeyrek de takın. Ayrıca siz neden muhatapsınız ki eşinizin eski sevgi
Onu bilmiyorumAdam biliyor mu müstakbel karısının eski sevgilisi olduğunu?
Bunun konu edilmesi bile saçma, tabiki gidilmez. Bunu kabul edecek eş yoktur ya saçmalamasın eşinizEvlenecegi kişiyle benim eşim aynı yerde çalışıyor sosyal medyada arakaşlar iş arkadaşı ile fotograf paylaşıolar ordan görüyorum
Tesadüfe bak ki kızda eski sevgilisinin iş yerinde birini tanıyacak sevicek evlenecek ve sizi çağıracak düğüne sizde gidiceksinizEvlenecegi kişiyle benim eşim aynı yerde çalışıyor sosyal medyada arakaşlar iş arkadaşı ile fotograf paylaşıolar ordan görüyorum
Yaa eski sevgilin geldi beni dügüne davet etti ne kadar geniş kız felan dedim güldü sadce.sonra eve gelince de o konuyu bida anlatmamı istermiş gibi öle dibimde hareketlerinden anlıyorum yani sezgilerim beni yanıltmaz.ama eminim onun dügününü bahsettigini gidermiyiz gitmezmiyiz agzımı arıo.nu konudan nefret ettigimi bike bike beni rahatsız etmeye çalışıyo kıskandırmaya calışıo gibiEvleneceği kişi müstakbel eşinin sizin eşinizle olan geçmişini biliyor mu?
Bence biliyorsa o da istemez gelmesini.
Kız öylesine çağırmıştır ama eşinizin gitmesi çok saçma olur.
Hem belki düğünler derken onu kastetmedi?
Baya görüştüler kız bunu aldattı diye biliyorum nefret ediyordu biz evlenmeden önce nefret bile benim için duygudur.içinde bi ukte var gibi sankiEşinizle bu kızın mazisi ne kadar?Yani ne kadar görüşmüşler uzun zaman mi birliktelikleri sürmüş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?