Kocam ve eski sevgilisi

Baya görüştüler kız bunu aldattı diye biliyorum nefret ediyordu biz evlenmeden önce nefret bile benim için duygudur.içinde bi ukte var gibi sanki
Aldatma oldu eşiniz nefret ediyor ve siz düğüne gitme lafı ediyorsunuz
Bu kadar sakınsınız
Bu konu gerçek mi diye sorasım geldi

Yerinde olsam durumu anlamak icin agzini ararim esimin.baktim.merakli gitmeye gider gozlemlerim.uzgun suzgun orada suzum suzum suzulurse de o cocugu oracikta dogurur o adami da bosarim...g.zekali adam

Çok ilginç , bir kere bu sevgililik mevzusu akrabalar arasında biliniyorsa insanlar sizi muhtemelen göz hapsine alacak akrabada olsanız,damat ile eşiniz iş arkadaşı da olsa tuhaf. Kadın nezaketen çağırmış tamam da ciddi ciddi gitmeyi düşnmeniz ilginç. Gitmek istemiyorsanız eşiniz ile konuşun eğer ikna olmazsa tepki olarak bebeği de düğünde doğurursunuz art

Aldatma oldu eşiniz nefret ediyor ve siz düğüne gitme lafı ediyorsunuz
Bu kadar sakınsınız
Bu konu gerçek mi diye sorasım geldi
Sakinmiyimmmm ne alaka yaa

Yerinde olsam durumu anlamak icin agzini ararim esimin.baktim.merakli gitmeye gider gozlemlerim.uzgun suzgun orada suzum suzum suzulurse de o cocugu oracikta dogurur o adami da bosarim...g.zekali adam
Dün akşamki dügünde onlar vardı sanki kendini göstermek için cabalıo ortaya cıkıp oynuo felan degişikti ya ne bilim

Baya görüştüler kız bunu aldattı diye biliyorum nefret ediyordu biz evlenmeden önce nefret bile benim için duygudur.içinde bi ukte var gibi sanki
Sanmam ukte olduğunu sonuçta aldatılmış tabiki o an nefret eder bunun için çok sevmesine gerek yok.Suan hala bir nefreti varsa o zaman kafasında bitirmemiş diyebiliriz.Esiniz takısını biriyle göndersin.Sorarlarsa da,eşim hamile rahatsızlandı diye bişey uydurursunuz.Gitmeye gerek yok bence..

Yaa eski sevgilin geldi beni dügüne davet etti ne kadar geniş kız felan dedim güldü sadce.sonra eve gelince de o konuyu bida anlatmamı istermiş gibi öle dibimde hareketlerinden anlıyorum yani sezgilerim beni yanıltmaz.ama eminim onun dügününü bahsettigini gidermiyiz gitmezmiyiz agzımı arıo.nu konudan nefret ettigimi bike bike beni rahatsız etmeye çalışıyo kıskandırmaya calışıo gibi
Şuan hamilesiniz bebiş her şeyden önemli.
O yüzden sakin olmaya çalışın.
Eşiniz konuyu açmadığı sürece bence hiç acmayin.
Eğer açarda gitmek istediğini söylerse o zaman tepkinizi gösterin.
Keşke soylemeseydiniz çağırdığını.
İnsan bazen tutamiyor işte 😕

Sakinmiyimmmm ne alaka yaa
Diyorsun ki kız geldi düğüne çağırdı diyorsun kız evinizi nerden biliyor ve senin karşına çıkıp nasıl davet ediyor bide aldatmış eşini
Ne yüzle evinize geliyor
Bide sen eşine diyorsun oda seni kiskandirmaya çalışıyor ve sen hamilesin

Bunu eşine demeseydin yada bu kız nasıl evime gelir diye tartışsaydın gelen kız komşu kızı değil aldatmış eşinin eski sevgilisi

Karışık anlatmışsınız, eski sevgili akraba falan mı? Değilse ne işi var hayatınızda??
Tabii ki gitmem ne kendi eski sevgilime, ne kocamın eski sevgilisine. Vallahi her gün bir şeye şaşırıyoruz. Hep bu hamilelikten.:KK53:

Kim olursa olsun bırak doğum yapmayı Eski sevgiliye gitmek de ısrarcı olması ne demek eski sevgili ne demek ya nereeye gitmeye gönüllü eşiniz çok saçma geliyor bana ben eski sevgilim demesini bile kaldıramam siz düğüne diosunuz 🤦

Bu ne saçma şey bildiğin lakaytlık..hamilesiniz hormonel durumunuzu göz özünde bulundurarak söylüyorum ..eşiniz psikolojik şiddet uyguluyor siz bunun farkındamısınız ...akraba olması bişeyi değiştirmez ailesi gitsin siz gitmeyin kesinlikle eşinize de tavrınızı koyun ..
Evet eski eskide kalmış sizi tercih etmiş sizinle evlenmiş ..uzatmasının manası yok..net olun gitmiyoruz deyip kestirim atın

Diyorsun ki kız geldi düğüne çağırdı diyorsun kız evinizi nerden biliyor ve senin karşına çıkıp nasıl davet ediyor bide aldatmış eşini
Ne yüzle evinize geliyor
Bide sen eşine diyorsun oda seni kiskandirmaya çalışıyor ve sen hamilesin

Bunu eşine demeseydin yada bu kız nasıl evime gelir diye tartışsaydın gelen kız komşu kızı değil aldatmış eşinin eski sevgilisi
Evime geldi demedim dün akşam dügündeydik onlarda vardı evlene cegi kişiyle evime geldi dite olay yok burda eşim ortada oynarken yanımdan gecerken slm verip öle dedi

Bu ne saçma şey bildiğin lakaytlık..hamilesiniz hormonel durumunuzu göz özünde bulundurarak söylüyorum ..eşiniz psikolojik şiddet uyguluyor siz bunun farkındamısınız ...akraba olması bişeyi değiştirmez ailesi gitsin siz gitmeyin kesinlikle eşinize de tavrınızı koyun ..
Evet eski eskide kalmış sizi tercih etmiş sizinle evlenmiş ..uzatmasının manası yok..net olun gitmiyoruz deyip kestirim atın
Pskolejim tuhaf oldu ama farkında deil.akşam onun oturdugu tarafa bakarken bile sen kendine niye hakim olmuonda bakıon dedim.sanki hala ona karsı bişi hissettgni düşünür kız dedim surat astım suratını düzelt sacmalama diyo bana

Ben olsam gitmem. Siz de gitmeyin. Bu nasıl bir genişlik kızdaki ve elinizdeki ya

Evime geldi demedim dün akşam dügündeydik onlarda vardı evlene cegi kişiyle evime geldi dite olay yok burda eşim ortada oynarken yanımdan gecerken slm verip öle dedi
O zaman davetiye yok özel bir şey yok kız sana nispet etmiş
Ayak üstü gelin demiş
Sende karışık anlatıyorsun baştan desene düğünde geldi yanıma dedi diye
O dediyse keşke sen eşine demeseydin sussaydın o zaman

Karışık anlatmışsınız, eski sevgili akraba falan mı? Değilse ne işi var hayatınızda??
Tabii ki gitmem ne kendi eski sevgilime, ne kocamın eski sevgilisine. Vallahi her gün bir şeye şaşırıyoruz. Hep bu hamilelik kocamın eski

Dün akşamki dügünde onlar vardı sanki kendini göstermek için cabalıo ortaya cıkıp oynuo felan degişikti ya ne bilim
Ne kacirdigini gor dansi mi ya esin tipik yedirememis kendine.ben olsam bebegime bakarim bosver dugune mi gidiyo napiyosa yapsin.erkeklerin hepsinin kokune kibrit suyu ya.sen dogurma asamasindayken seni birakip dugune gidecekse ya da seni surukleyecekse bu adamdan bi cacik olmaz.

Ne kacirdigini gor dansi mi ya esin tipik yedirememis kendine.ben olsam bebegime bakarim bosver dugune mi gidiyo napiyosa yapsin.erkeklerin hepsinin kokune kibrit suyu ya.sen dogurma asamasindayken seni birakip dugune gidecekse ya da seni surukleyecekse bu adamdan bi cacik olmaz.
👏👏👏👏

Eskisi sevgilisi akrabam degil kızın evlenecegi adam akrabam

Back
X