• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve her tatilde köy merakı

Hayır ben tek gider bir ay kalır gelirim
Nasıl ya buna ragmen ben gelmicem diyemiyor musun gerçekten ? Sırf surat asar diye? O seni sürüklüyor köye ama o senin ailene gitmiyor bu nedemek ? Kendini böyşe küçük düşürme illa gidilicekse kocanın ailesinin evinde 1 hafta kendi evindede 1 hafta kalırsınız. Kabul etmezsede hiç gitme ne derse desin ya. Bide çocuk olunca düşünemiyorum bile herşeylerinize karışırlar filan.....

O zaman eltin yapsın diyeceksiniz.bunlar hizmetçi arıyormus bellliki.valla bugün sizi zorla götüren yarın öbür gün oraya taşınırda.ben size söyleyeyim.nu gidişat onu gösteriyor.ona göre bir aksiyon alın evliliğiniz de.

Eşim görevi gereği ailesinden ayrı yaşıyordu ailesini tanımadan evlendim bir iki kere görerek ne bileyim böyle huyları olduğunu . Bir yemek yaparım ooo eltin olsaydı şimdiye 4 çeşit çıkarmıştı gibi yobaz şakalarını bilsem evlenmezdim sanırım uzakta olsalar bile çok etkiliyorlar

Ben boşanmaktan korkuyorum mahallede öyle dedikodum döner ki .. annem babam değil mahalledekiler .
Niye korkuyorusunuz boşanmaktan anlamadım.mahalledekiler ne nyapacak size ? Dahası kocan ve ailesi yapacagini yapıyor zaten mahalleliye ne gerek var?

Back
X